Ozi Toretto Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Ano 16:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Tak kdo zítra dorazí? Bude to od 16:30 na benzínce, když by se nás víc přesuneme to do ulice Mezi Vodami. Pawouk Stanmar Radius Arlo Lukason já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Prijedu taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Se optám trochu s předstihem, jak je škodahome v sobotu 1.6 tak 2.6 bude sraz u Meka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 LiborTDI - myslim ze to probereme zitra na srazu, ale ja bych se primlouval za to, aby se sraz konal... Je nas celkem 8, vejdem se na tu pumpu, co myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 vejdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Já myslím,že v tomto počtu postačuje pumpa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 myslel jsem si to, ale nechtel jsem to napsat prvni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Jo, pumpa stačí. A Ozi, zamlouvám si svezení v RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Přátelé,mám dilema s kterou škodárnou mám přijet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 OIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 OII FL .......... OII se nabazime az dost,... a ja uz ji mam prozlezlou, takze pro me zadna novinka ...... ale kdyz mi OIII pujcis tak sem pro OIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Heh, ty nevíš že se ženy a auta nepůjčují ?!! Zvlášť když už je OIII už půjčená.... Jinak Lukasone, asi si nesmlsneš je to verze Ambition s 1,6 TDI motorem - měl jsi půjčenou lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 .......... vim ze zeny, auta a motorky se nepujcuji, sam to tak preferuji,.... ale OIII neni tvoje a jak se rika,... z ciziho krev netece,..... tudiz ? ...... ano, mel ale i nemel mel sem na vikend 2.0 TDI ELEGANCE + a 14 dni na to sem mel 1.4 TSI AMBITION + ...... malou naftu sem moznost odzkouset nemel .......... kazdopadne skoda u nas maji OIII combi v BLUE RACE ale jeste neni na znackach,... skoda, mohl sem si ji pujcit a dorazit tak snad priste a treba i cervenym RAPIKEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 hele jak to děláte, že si to tam pujčíte na několik dní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 prijdes,....... kleknes na kolena pred prodejcem, zacnes brecet, pak si stoupnes a zacnes dupat ze ji CHCES, CHCES a CHCES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 ozi sliboval, ale nenechal projet :-( byl jsem se podivat na ten most u 5teho kvetna a byl shozenej na silnici.... na to ze je pateho az zitra jedou dobre Cuba knuci, nvm co s ni, takze moje ucast je mlhava. Musim se venovat i ji. Auto na vic dni pujcujou obvykle jen lukrativnim zakaznikum. Tj kdyz jim pravidelne delas utratu, tak se revanzujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 jasný a už mě povezou do Bohnic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Já bohužel nedorazim. Mám na práci něco jiného. A na zimním obutí to stejně nemá úplně cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 uz tam nahod to stavitko a letni backurky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Dobře, jen se ptám, páč jedu na SH, a pak na noc na hotel do neděle, nějakej ten nedělní shopping s přítelkou tak že by jsme se pak stavili, pokud tam bude někdo kdo na SH nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Libore ja myslim, ze urcite na prazskem srazu budou i lidi, kteri na SH nepojedou... Radius: tak co dneska, vcera jsem rikal nez pojedem dom, ale pak se to rozpustilo strasne rychle... Baris: ok s jizdou pocitam stanmar: no to zalezi na tom s cim budes chtit byt viden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 (editace) Super, domluvím se s přítelkou a na ten další asi teda taky dorazíme Jinak gratuluju k RSce Pokud je to před FL, tak to je můj sen Třeba jednou EDIT: Jestli je to ta co si myslím tak těžce závidím Editováno: 5. Květen 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Libore, zavisi jakou myslis, ale dneska az bude par fotek ze srazu, tak budes mit asi jasno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.