Ozi Toretto Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 tak pěknou dovolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 (editace) baris,tak si to tam řádně užij. Já bych ten hic tam asi nepřežil. Stačí,co bude teď přes víkend v ČR a vedro mám i v práci. Editováno: 27. Červenec 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 (editace) Tak 4.8.pracuji bohužel nedorazim leda by se to posunulo na toho 11.8. Doufám, že mi to vyjde za měsíc...:-) Editováno: 27. Červenec 2013, autor: Arlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 Díky, snad se tam neupečeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 Šmarjá,baris,teď koukám,že jsem tě přejmenoval na Stringa. Tak pardón. Uctivá poklona. A oprava chybičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 (editace) v egyptě mě tak ani nevadilo, že moře bylo jak vzduch u nás v čr a mohl si klidně plavat 2 hodiny v kuse a furt ti bylo vedro, ale kup si tam nějaky pořádny kapky či nějaký prášky proti sračce, takovou sračku jsem nikdy nezažil a stará to samý... Editováno: 27. Červenec 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Aktualizace stavu - tentokrát nepřijedu. Takže příště až v září. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 taky bych už se mohl někde ukázat co? :-)) Tak zase příště, neděli nemůžu jak je u mě zvykem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Tak za chvilku vyrazím směr Praha, abych v klidu stíhal dorazit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Já jsem právě umyl auto po dovolené a taky dorazím beru foťák a stativ na focení, takže kdo bude chtít foto, hezky do fronty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Omlouvam se, ale sedim u rodine seslosti mimo Prahu a tak se dneska neukazu, ale nekdy priste vam osobne predstavim, co ma Micra noveho KUK SEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Já dorazím později, ale pokud nebudou padat kroupy, tak by neměl bejt problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Dnešní sraz byl trochu menší, ale stejně výborný a zde pár fotek ode mne 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 hezký...co se dělalo na Rapidu? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Tak Rapid je úplně nový, takže takové to základní programování si myslím. Ale co přesně se dělalo nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 ... Kolibrici, mrzi me ze sem se nezucastnil,... ale kdyz sem to hnal ku Praze tak sem se pri pohledu na oblohu radeji otocil,... mel sem bobky v trenkach ohledne krup ... stve me to a snad priste Wenovy se omlouvam ze sem nedorazuil co sme meli dohodnuto, ale to vyresime jinak .......... nebyl sem, ale vim ze ve skodovce neumeji servisaci programovat tudiz se na RAPIKU delo zamykani a odemykani dveri ... to bylo to hlavni, jestli neco dalsiho, to nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Kubo, diky za fotky, jsou paradni aspon je videt, ze i RS umi pracovat a tahat neco na strese... Lukason, tak to je jasny, ja to chapu, i kdyz kroupy jsme nevideli, tak jsem se jich taky trochu bal, jak jsem od hradce prijizdel do prahy... dneska jsme alespon otestovali parkoviste, mista je tam opravdu dost, a myslim, ze do budoucna nam nebude delat az takovy problem se tam slozit jako na mcdonaldu. navic jak jde o podzemni garaze, tak je super, ze na pocasi nezalezi... dnesnim ucastnikum diky, ze i za nepriznivych podminek dorazili na pokec, byla to parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 to si nemohl napsat, že budeš projíždět HK, dojel bych s kombajnem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 (editace) na rapidu se dělalo akorat automaticky odemykani ktery zapomneli v servisu dokodovat:) Garaze jsou fajn, fotky super, jinak treba v galerii Butovice tam jsou taky prázdný podzemní garáže:), to samý třeba Kaufland Vypich apod. Editováno: 5. Srpen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Mě tam vadí jen jedno, nemůžu tam kouřit a nechce se mi odbíhat až ven z garáží Ale jinak je to tam fajn, jen doufám, že až nás tam bude víc, tak se nenajde nějaký sekuriťák, kterému se to přestane líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 uvidime, v nejhorsim pak najdeme nejakou jinou alternativu... a s tim kourenim bud rad, aspon delas neco pro svoje zdravi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Njn, hold si třeba jednou za hodinu odběhnu na 5 minut na kraj a zase se vrátím ale příště bych parkoval podél té zdi od vjezdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Jojo tam by to bylo lepší, já tam chtěl ale nechtěli jste mě nechat přeparkovat po 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 jj, urcite bych to videl taky tak, pekne od zadu, smerem k vjezdu bych to skladal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Ozi, díky za ty světla, zatím to vše chodí jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.