Ozi Toretto Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 no ja osobne budu mit v listopadu problem s jakymkoliv casem a v prosinci jedine vecer, protoze mam ten den skolu. nevim no a zatim se tu k tomu vyjadrilo jen par lidi. Navic podle me je jedno, jestli jedes za sera tam a za tmy zpet a nebo pojedes obe cesty uz po tme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 (editace) Ozi a kde mam coko oko ja? Taky jsi mel dovezt... prijel preci kouzelnik Jsem cekal ze budete chtit udelat prohlidku, mozna projizdku a nikdo nemel zajem , akorat Pawouk prisel zkritizovat zoxidovany motor (a to jsem jeste pred cestou promazal sterace, kdyby me zas chytil slejvak, tak bych uz asi nestiral) Taky tam jeden kluk (Rapid v nafte) rikal neco o brouseni, aby mi ledky svitily vice do stran, co tim bylo mysleno? Vepredu mam SMD 1.5W (na cipu jsou 2) a ty svitej moc pekne a i do stran, ale do zadu to bylo trochu moc... vepredu se to vice ztrati, ale i tak to sviti dost. Vzadu je "klasicka" obri ledka, ma 1W a to je fakt bodovka, dopredu sice neni marna, ale jakmile nekdo kouka primo do svetel, tak tam vidi ty tecky a ty svitej uz moc. Vzadu se to ztrati, ale zase to osviti jen jedno pismenko. Parkuju vecne v zakazu, tak nechci zbytecne drazdit... a proto nvm zda-li ledky necham nebo ne. Byly koupeny jeste pro O1, do O2 tedy nejdou, tak alespon ve Felde udelaji stesti. Editováno: 14. Říjen 2013, autor: Radius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 no slo mi taky o to abych nejezdil domu skoro o pulnoci ale nejak rozumne ......... jde mi taky o to ze vcera sem prijel po desaty domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Lukason: no vidis, ja dojel v pul desaty a taky si nestezuju Radius: kouzelnik jo, ale ja jsem s tim nejak nepocital, kdyztak priste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Ozi a kde mam coko oko ja? Taky jsi mel dovezt... prijel preci kouzelnik Jsem cekal ze budete chtit udelat prohlidku, mozna projizdku a nikdo nemel zajem , akorat Pawouk prisel zkritizovat zoxidovany motor (a to jsem jeste pred cestou promazal sterace, kdyby me zas chytil slejvak, tak bych uz asi nestiral) Taky tam jeden kluk (Rapid v nafte) rikal neco o brouseni, aby mi ledky svitily vice do stran, co tim bylo mysleno? Vepredu mam SMD 1.5W (na cipu jsou 2) a ty svitej moc pekne a i do stran, ale do zadu to bylo trochu moc... vepredu se to vice ztrati, ale i tak to sviti dost. Vzadu je "klasicka" obri ledka, ma 1W a to je fakt bodovka, dopredu sice neni marna, ale jakmile nekdo kouka primo do svetel, tak tam vidi ty tecky a ty svitej uz moc. Vzadu se to ztrati, ale zase to osviti jen jedno pismenko. Parkuju vecne v zakazu, tak nechci zbytecne drazdit... a proto nvm zda-li ledky necham nebo ne. Byly koupeny jeste pro O1, do O2 tedy nejdou, tak alespon ve Felde udelaji stesti. To si mel spis na mysli Hanzcolumbo ohledne brouseni LEDek Ten tam mel druheho bileho Rapida v benzinu Jinak dik, bylo fajn Vas poznat i osobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Mazlinaa : ... Má maličkost beztak nechyběla ... No chyběla CITIGO bylo připravený na zkušební jízdu. Pucoval jsem to celý odpoledne a Ty nedorazíš. Příště mi musíš dát vědět dopředu abych dorazila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4422442255ps Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Mě se také líbilo a ten čas bych moc neřešil kdo bude moct přijede kdo ne nepřijede v jeden čas mužou tihle v jiný zas nemužou tamti takže stejně se někdo nezučastní z nějákých osobních důvodů. Jsem rád že jsem vás viděl osobně. Zas někdy ;-)PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Zkusil sem to nahodit,... a koukam ze se to moc neujme......... tak nic no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Mně by to třeba o hodinu dřív nevadilo,ale v tomto punktu se přizpůsobím většině. Ale ty bys měl napřed uvážit,proč jsi přijel pozdě - pak nemusíš řešit,že dojedeš domů v noci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Jeste sem zarizoval nejaky ksefty a stavoval se v tech auto ESA kolik by mi za tu moji krasavici daly,.... a to sem prece na miste rikal vyjizdel sem za v casu,..... v uvalech byla totiz i bouracka,.. srazily tam motorkare,.. tak se chvily cekalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 to sem nejak preslechl, kolik by ti dali? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 Tak co další sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 sorry, sorry, trochu nestiham a jeste bylo mene casu Prazsky sraz - listopad Misto konani: http://www.mapy.cz/s/7OeQDatum: 3.11.2013 - neděleČas: 18:00Hlasovani o ucasti: http://doodle.com/9u76nd5rmkq5cp2m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 mate tu klasicke hlasovani. tentokrat nedorazim, budu na jihu a obavam se ze cestu zpatky nezvladnu tak abych dorazil vcas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Ještě uvidím. Nejspíš v ten den bude ještě jeden sraz, kam bych se rád podíval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Já se stavím po cestě z práce, pokud budu stíhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 ANTHO ............ to budes jeste v tom Tynci ? nebo jeste neco jinyho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Lukason: V jakém Týnci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Tynec nad labem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 (editace) Určitě má na mysli Lysou nad Labem EDIT: Tak ne, to je až víkend po tom Editováno: 28. Říjen 2013, autor: Mazlinaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 (editace) jooooooooo prvni slovicko mi nejak ujelo,... sem to popletl ..... Tynec je kousek jinam diky Ivus Editováno: 28. Říjen 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Ani Lysá nad Labem to není, tenhle sraz je až víkend po Pražském, tedy 8-10.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Tak to jsem z toho jelen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Jo tak... Lysá to není. Ta je až 8. - 10. listopadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 takze je to co ? .......... nejaka nahrazka OC6 ? ........ nejaky tajnustky vid ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.