dermin95 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Mi povídej. Taky bych se stavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Ale tak určitě, je to sport. Když nebudu lenoch a vyhrabu se, tak dorazim. Mel bych mit ten den volny Ozi, nejake novinky, ohledne me onanie nad rucickama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 (editace) Ackoli bych tentokrat uz zase rad dorazil, tak nejspis nebudu, dneska davam auto do servisu a vytahuju OpenCard Vidim to tak na 2-3 tydny bez auta... Editováno: 17. Únor 2014, autor: Pitrs2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Te kdyz tak vezmu sebou a copak je s autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 (editace) Hele uvidim, momentalne jsem s naladou na bodu mrazu a jsem nasr. jak jen to jde... Za studena trochu klepe, ale jak jsem byl zvyklej z rotaček, tak jsem tomu nevěnoval pozornost, jelikož po zahřátí motoru to přestalo. Teď jsem byl u kamaráda na výměnu olejů, filtrů atd. a ten si toho všim taky, otevřel paliv. filtr a našel tam špony. Takže minimálně kontrola vstřiků, možná i čerpadla (a jestli se vyndá čerpadlo, tak nový rozvody). Tak doufam, že to nebude na odpis, jelikož nový čerpadlo a vstřiky jsou na tenhle motor porod. A aby me potesil jeste vic, tak rikal, ze uz je nacata i 2hmota, takze se bude muset udelat i ta (ty mi zas az tolik lito neni, jestli ma najeto 150, tak si uz svoje odslouzila) Editováno: 17. Únor 2014, autor: Pitrs2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Mno tak to je hezky... Rozved mi kdyz tak do PM jak se to klepani projevovalo, diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Pitrs, klidne se pro tebe taky muzu stavit, nemam to na cernak daleko Jinak hosi kdo bude chtit na OII k dennim svetlum i zadni lampy a nebo dve mlhovky, tak od dneska je ta moznost a na sraz to samo beru taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Chci dve hmlovky ;-) kdyz jsme dva co Pitrse muzou odvezt, tak to uz ho treba ukecame :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 urcite, neni prece mekej, aby to vzdal jen kvuli autu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Nebo mu muzu pujcit na sraz druhy auto, aby lepe zapadl 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 (editace) Ozi: neslibuj neco, co ani velky mag Kokta nezvladl ;D Taky mohu zapujcit Felicii ;D, jede pekne, za levno a asi kousek od cernaku jedu (kbelska x prumyslova) Editováno: 17. Únor 2014, autor: Radius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Protože nebyl čas vše se da vyzkoušet ale chce to caas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 dik za nabidky, zatim nevim co bude nebo nebude, takze nebudu predbihat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 tak hosi ac nerad musim zrusit svou ucast na tomto srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 no Ozi ...a ja si poridil dalsi malickost na lesteni abych byl na srazu nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Stejně bude pršet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 nebude:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 pokud bude hnusny pocasi, tak ja taky bez ucasti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Copak, máš to naleštěný a nechceš si to ušpinit? Na ČHMÚ píšou, že v neděli ojediněle déšť. Tak to vypadá dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 jo jo ...... uvidime no,... ale snad ne udelal bych nejaky ksefty, kdyz bych jel zase do PRAGUE .... uz tam jezdim kazdou nedeli cca dva mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 (editace) Ozi jakto, ja se tesil na dekl a bt - nebo to je ten duvod? Lukasone, a za deste ti Fabca nejede nebo v cem je problem? Vyletnici jsou z cukru? Editováno: 27. Únor 2014, autor: Radius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Radius, nene, neni to kvuli tomu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 jak by rekl jeden muj kamarad, protentokrat ti to budu verit, ale priste mi uz nelzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 No to říká ten pravej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Radius, ver, ze Ti nelze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.