Přejít na obsah

Sraz v Praze a okolí


Doporučené příspěvky

chlapy,kdybych o tom věděl že jste to dali na fuckbook, tak bych vám to ihned rozmluvil. stejnou zkušenost má Míša z Vw clubu, dělali sraz v HK taky na facebook a přijeli tam samý takovýhle lidi, ani se ve finále nebavili a hlavně že si dali lajk na facebooku nebo co se tam dělá...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta černá OII RS je tady na fóru? :)

Je to kámoš z práce děláme spolu ve firme v Auto Brejla  za hudbu se omlouvam myslel jsem ze to nevadi priste prijedeme tedy jen ti co bordel nedelaji napr.Ta bíla felda ten tam snami vubec nebyl uz aspon vim ze to ma probihat v klidu takze se omlouvam .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

SolftakCZ: ono bohužel tam se to rozléhá strašně, takže i když přijela jenom ta zelená Fabie bez výfuku, tak to byl strašný randál. Občas jsem se s klukama ani neslyšeli, jaký to byl rambajz :) 

 

Přijet, zaparkovat a klid. Jde hlavně o dobrou dohodu s ostrahou objektu, tohle nás akorát vyžene ven. Ať si jezdí machrovat na Tuning průhonice, ale ne sem :) Díkes :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

koukám, že jste tam měli teda veselo

máte to vždy na tom samim místě, koukal jsem, že ze supí bandy tam nikdo nejezdí, tak kdyby to nebyl problém, tak bych zkusil zlomit nějaký pražský supí kolegy, že by jsme zavítali vás taky trochu poznat

Editováno: , autor: Doktorone
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...