motosman Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Asi jo. Já jsem také až teď dorazil do Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Dnes sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Trefils přesně půlnoc. Ale asi ne, já tedy určitě nepřijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Vsak ta pulnoc byla ucel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Ja jedu :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 muzu dorazit a vidim to, ze pokud se neco nestane tak na 90%dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Jj, FabiaFamily dorazí v plné pražské polní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 super, takze tam nebudem sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Už abych měl auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Já určitě nedorazím, jsem mimo naši stověžatou matičku měst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Koty: jestli se dostanes aspon na cernak, tak te muzu nablizit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Ozi: o to nejde, mám služební auto ale s tím tam přece nepojedu PS: hlavně jdu také do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 tak se sluzebnim bys klidne mohl, toho bych se nebal, hori je ze jdes do prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dermin95 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 hm sraz dneska jo? Že bý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Ja to nestiham, ted jedu z vyletu dom a hlavne na obed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 bylo to dobry, kazdej kdo nebyl udelal chybu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Jsme mokry,ale doma :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 a bez padu, ja rikal, ze to bude vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Popravdě já jsem domů jel skoro krokem, protože tady u nás jsou šíleně vyjeté koleje a kanály to vůbec nebraly, takže u kraje 20 cm vody a občas i docela slušná průtrž mračen :/ ale taky jsme dorazili celý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 proto my jsme pekne pockali na zaviracku a pak jsme vyrazili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 tak co vy HOLOTO LINA ? .............. srazuje se ? Nesrazuje se ? uz je po prazdninach tak vsichni dodovolenkovali, tak muzem zacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Me dovolena zacla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 s vama je taky hovno,.... Prazaci jedni pochcani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 no tak chtel jsem puvodne prijet, ale asi to nedam, cele se to bude odvijet od toho jak se mi povede prijet z moravy, kde jsem na vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 Hmm a já mám od pátku dovču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.