Mazlinaa Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Jsem ji viděl ve středu,kousek od toho místa,co jsem minule fotil Kubův kombík. V neděli má zase pršet. Jojo, stojí tam teď pořád jen občas změníme pozici Ozi: Snad třeba časem budeme moc jezdit oběma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 nj, tak chtelo by to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Líba: nerikej ze zena nebo ty nemate nekde na uctu rezervu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Ozi: třeba na sraz v červenci dorazíme obouma, je to kousek, tak proč ne ale přes půl republiky obouma nepojedeme, to jsem si rovnou mohl koupit něco, co žere 12 litru na 100 km Dneska jsem na Lentilku koukal a bude muset asi do myčky, je nějaká špinavá, tak abysme na sraze nedělali ostudu. Pokud tedy nebude zrovna pršet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Jo tak rezerva je, což o to, ale na jiný věci, hlavně spíš pojedu do toho německa než to hrotit do prahy, ale rád bych vás viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Pokud nenastanou nějaké komplikace,tak v neděli dorazím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Pokud nenastanou nějaké komplikace,také v neděli dorazím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Super, těším se Stanmar:kdybych zapomněl pripomen mi křídlo... B-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Doufám,že se v neděli odpoledne nekousnu někde na D1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 (editace) ještě uvidím jestli dorazím, odpoledne mám ještě zkoušku a ani nevím, jestli už se mi vrátí auto z Luhačovic a nebo až v pondělí Editováno: 8. Červen 2013, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 baris, pokud bys chtel vzit bez auta tak moje nabidka plati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 jasný kdyžtak bych ti zítra zavolal, ale nevím jak rychle to pujde na tý zkoušce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 jasny neni problem cislo mas a nabrat te neni provlem kdekoliv pojedu nejspis Letnan a to je pak vsechno po ceste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 ach ach, tak jak už to u mě bývá dobrým zvykem, tak opět nedorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Takže od 17 hod na benzine, kolik tam bude lidí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 takbude se to sjizdet tak mezi 17-18 hodinou, ale melo by nas byt minimalne 7... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Ja taky dorazim Jen jestli muzu poprosit, hodte mi tu jeste GPS souradnice, at to najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 My dorazíme spíš na 18:00 špinavý a lehce odřený :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 s-talker: je to tady http://www.mapy.cz/#t=s&x=14.441102&y=50.035452&z=15&d=firm_430277_1 mc2uba: jakto ze odreny? chudak Lentilka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Ozi: nic strašného, půjde to rozleštit ale to je tak, když se někdo na parkovišti snaží projít mezi autam s nějakým vozíkem nebo čím a nevejde se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 tak aspon ze tak, ze to neni nic strasneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Tak snad vam to vyslo...my jsme zustali uvezneni v Olympii v MB, vsude potopa, parkoviste zatopene, kolem auta bylo asi 15cm vody...no katastrofa! Celi promokli jsme jeli dom se ususit. Snad to vyjde aspon priste...tohle pocasi je silenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 budte rádi já mám komplet zničenou střechu nad garážema, posraný kroupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Pár fotek ode mne z dneška 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 A něco málo ode mne: 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.