Pitrs2 Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Skoda, ze mam na 120ce znacky v depozitu, bych ji provetral Takhle musim dorazit v RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Když bude volná,určitě jí vemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Co? Tu mojí 120ku? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dermin95 Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Překecali jste mě! Chtěl jsem dorazit oktávkou co mám ještě ve vozovém parku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Doraz feldou, felda rulez... Anthoan jakto ze nedorazis Tondo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Ozi Toretto: Ještě uvidím. Ale snad to dopadne. Kdyžtak SZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Také vám zde přeji hodně štěstí do nového roku S nadcházejícím srazem to zatím vidím 50:50, zatím to vypadá že budu mimo Prahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Tak se nakonec v Nedeli uvidime. Jsem zvedav kdo vse tam bude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 ....... Pripominam udalost Prazsky sraz - leden 2014 Misto konani: http://www.mapy.cz/s/7OeQDatum: 5.1.2014 - neděleČas: 18:00Hlasovani o ucasti: http://doodle.com/evpmqkkc2c9u6fn9 Hlavni novinkou by měla být Hurikánova šedá steel RSIII v liftu Tesim se na videnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Dorazím, jen bude špinavé auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 jo asi take,ma prset:( i kdyz aspon si ho v praci oplachnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Taky dorazím s koulí bláta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 tak já to umeju aby jste viděli steel naživo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 jedu kvuli tomu spesl driv z jihu, kde bych mel bejt celej vikend 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 jak naživo? power slide a pak testování 0-100. musíme ti to trošku vyzkoušet, sám se bojíš to vytočit mejt to nemusíš, stačí když bude fungovat strojovna 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Naproti Baumaxu je omv.. kde meju ja. Jedna z nej mycek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Škoda, ž nejsou ty pražské srazy spojené s posezením někde v hospodě u dobrého žrádla, ale že se pořádají na stojáka někde v parkingu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 bys furt jenom něco žral a pil nečiplou kofolu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Muzem zajit naproti do kaufu na zradlo a posedet v aute; sedim Clinte u tebe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Naproti Baumaxu je omv.. kde meju ja. Jedna z nej mycek do mycky ?.......no fuj,jedine sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 (editace) nakoupíme v kafíku nějaké pořádně křupavé rohlíky, sedneme ke mě a můžeme konzumovat v myčce jsem byl naposled s mojím Puntem 1.2i Editováno: 3. leden 2014, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Ja bych to klidne umyval i sam, ale mam z firmy narizeno ze to auto mame umejt alespon jednou za 14dni at to nevypada jak u prasat.. Navic moje lenost vyhrava Kazdopadne pokud tam mate v planu takovyhle zverstva, tak si sebou vezmu jednu hracku s kamerkou a kolega mc2uba to jiste pak nejak da do videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 To na nás pošlou rovnou URNU a ne ty hodné četníky, jako minule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Staci stat vzadu a ne hned u vchodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 U vchodu jsou kuraci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.