Pitrs2 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) Nechci do toho nejak moc kecat, ale nebylo by lepsi na tyhle srazy nastavit na pevno jasny datum v mesici kdy se uskutecni? Ze zkusenosti ze SEAT Klubu, to mame nastaveny vzdy na 1. ctvrtek v mesici od 18hod a vic se neresi. Funguje to uz dlouhy leta (sam jezdim uz 7 let) a vyreseno. Vsichni budou dopredu presne vedet kdy se sraz uskutecni a nebude zadny dohadovani typu "ja muzu, nemuzu, nehodi se mi to" atd. Klidne bych i zase obcas prijel, ale proste netusim kdy a hlidat kvuli tomu forum se mi moc nechce. A myslim, ze podobne to vidi spousta dalsich lidi. Pokud se rekne napr. vzdy 7myho v mesici, tak uz se tomu sem schopnej prizpusobit a nejak si to naplanovat. Editováno: 7. Říjen 2014, autor: Pitrs2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) Vzdyt mame pevne datum. Vzdy prvni nedele v mesici od 18h. Kazdej se ale radsi ujistuje aby nedorazil sam. Editováno: 7. Říjen 2014, autor: Radius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Jj. Tak nějak jsem to myslel a bylo to. Ozi dával i hlasování o ůčasti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 presne tak, ja to zkousel nastavit na prvni nedeli kazdy mesic, od 18 hodiny. v posledni dobre mam jine starosti, nez kazdy mesic delat anketu a sledovat to nevychazi mi ani moc casu tam jezdit, ale necekal jsem ze by neco co fungovalo skoro rok tak rychle skoncilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Je to o lidech. Bud chteji nebo nechteji. Za sebe to mam tak, ze vikendy vetsinou byvam v pr... mimo prahu, proto nejezdim. V tydnu uz bych takovy problem nemel, a vzhledem k tomu, ze delam nahore na Budejarne tak to mam kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Taky něco plánuji...s dobrým občerstvením : https://www.facebook.com/pages/Chiptuning-SGS-Motorpower-m%C4%9B%C5%99en%C3%AD-v%C3%BDkonu-a-chiptuning/432740786766306 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Jj, je to nastavené na první neděli v měsíci. Každý o tom ví a má to v podvědomí, tady si jen píšeme, jestli někdo vůbec dorazí, aby tam pak člověk nebyl sám proto jsme to dali i na neděli večer, kdy se stejně všichni vrací domů, tak jen si odskočí na sraz i když mě osobně je to úplně jedno jestli jet o víkend nebo všední den v práci jsem tak či tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Tak ještě že to tak pěkně funguje, aby tam pak člověk nedorazil sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) Pres prazdniny mrtvo,snad to bude ted lepsi :-) ja vedel o dvouch lidech co by jeli,ale nikdo se nehlasil a ja je videl v sobotu,tak se tam nebudu hnat 110km jen tak ;-) Neber to jako narazku,ale sam si psal,ze v sobotu je SH.Takze z toho jsem vycitil,ze v nedeli uz se ti tam chtit nebude :-) Editováno: 7. Říjen 2014, autor: wén@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Mě to sice v poslední době vycházelo na volný víkend, jenže to jsem s rodinou mimo Prahu. A jak tak koukám na směny vypadá to u mě ( v připadě 1 neděle v měsíci ) až na prosinec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Nakonec jsem to v neděli stíhal, tak jsem si řekl, že když už sedím v autě, tak se tam zajedu podívat. Netušil jsem, že tam nebude vůbec nikdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 ja zacal chodit uz i vikendy do prace, tudiz u me to bude tedka taky na pytel a ja taky nepozenu 100 km jenom kvuli dvoum lidem bejt z prahy tak nereknu, tech 20 km sem, tam me nezabije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Anthoan, tady to holt musíš do poslední chvíle sledovat aby jsi pak nebyl překvapenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Pražský sraz Listopad 2014 Místo : http://www.mapy.cz/s/7OeQ Termín : 2.11.2014 v 18:00 hod. Hlasování : http://doodle.com/ayti2kvz7n7q9uvu Dal jsem sem alespoň hlasování, ať je nějaký přehled kdo by eventuelně přijel. Já nic neslibuji, momentálně jsem mimo Prahu a nevím v kolik hodin se v neděli vrátím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Dorazím, pokud skončím kloudně v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfikus Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 možná :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 tak u me to je zatim spis ano, ale visi to na par dalsich drobnostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 taky možná dorazím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Není to v 18 hod. dost pozdě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Vzhledem k tomu, že se posouval čas tak asi ano, ale zase je to lepší pro ty kteří jsou někde na víkend mimo Prahu, nebo v práci. Pokud by byl zájem, posunulo by se přes zimu setkávání na 17:00 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 No mne by se to hodilo na 17. Protoze mam noční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 na me je osobne je i 18:00 dost brzo... vetsinou nebyvam ani v Praze v tu hodinu o vikendu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Tak jak tedy zítra ? Dorazí vůbec někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Dorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.