Velouš Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Nemáte někdo prosím manuál na alarm Meta M100RC???Mám ho namontovaný v Octavii I.Nechce mi houkat siréna, jen blikají blinkry, poraďte prosím, jak sirénu aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 (editace) ha koukam stejny problem taky nehoukam a jen blikam Editováno: 16. Červenec 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 (editace) A já zas houkám a nechci. Co bych za to dal kdyby mi to nehoukalo: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=27428 Editováno: 16. Červenec 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedas.urbi Vloženo 16. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 Mam s tímto alarmem taky menší problém. Mam rozbité dálkové ovladače. Nevíte, kde bych mohl sehnat nové? Děkuji všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 Kdo hledá najde koupil jsem si zde taky nové gumové tlačítko do ovladače i obal ovladače.C.A.System s.r.o., Chrášťany 52, PRAHA - západ, 252 19 Tel: 220560056, Fax: 220560491, E-mail: meta@casystem.cz , www.casystem.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 (editace) Kdo by chtel namnozit ovladace nebo ma proble s jendim ovladacem, hlavne at mate aspon jeden funkcni, ktery si nakopirujete do noveho ovladace. Predem si rozeberte puvodni original ovladac a podivejte se na kulatem krystalu je uvedeny kmitocet - 433,92 - to je podminka, jinak nelze kopirovat, jedna se o pevny kod - NEPODPORUJE běžné plovoucí (proměnné) kódy (Rolling Code – Wechsel Code – Billion Code - Hopping Code - Jumping Code – KeeLoq) Popis davam sem cena ovladace cca 350 kc - Onpira RC-433Fix , 433MHz sparovani na videu puvodni rozebranou klicenku davam sem a jednotku Meta systemu M100RC Editováno: 21. leden 2012, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.