P2M Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Dneska jsem si všiml, že mamka má na autě (květen 2006) v xenonech takovej bílej mléčnej povlak - setkali jste se s tím už někdo? My budeme každopádně zkoušet reklamaci Fotky mobilem, ale i tak je to tam vidět... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 já tohle měl na Fábii. měl jsem to ze 100W žárovek. uhrál jsem to na reklamaci. ale že by xenon tak hřál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Není to jenom zevnitř orosený?Jeden xenon na oktě mi to dělal taky,netěsnil zadní kryt světlometu a po umytí zarosený.Po dotažení víčka je pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 mikl: není to orosený, navíc kdyby bylo, tak ani není co utahovat...je to tam nacvaklý badboy: xenony hřejí míň než heligóny Na stránkách VRSTua (to je ten, co od něj bylo to "dodělání" tlačítka OFF na Climatronic OII), jsem se dočetl, že byly nějaký serie světel, co do nich vnikala vlhkost - týká se to světel, které mají na vnitřním boku paraboly (směrem k chladiči) třetí větrací otvor s zahnutou gumou. Taková světla se mění za nová, bez otvoru. Je možné, že vlhkost vniká i do nového provedení, což lze prokázat nějakou tlakovou zkouškou a pak se také mění... Origo text: Headlights - Water Ingress If the headlight unit is equipped with a third ventilation hole with a rubber bend on the side closest to the radiator, then it should be replaced with a new one. Later models without this vent but that do leak will have to be pressure tested and replaced as required. Jinak seznam známých buggů na OII v Angličtině tady Thanks Stu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Tipoval bych to na vlhkost ve světlech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 spíše to byla řečnická otázka. vím, že nehřeje víc. záleží na tom, jestli se ty fleky ztrácejí nebo jestli jsou zevnitř vyčistit? pokud ne, je to od horka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 podobá sa to na to čo mam ja na kle pred šošovkou (v téme Slepé xenony) a mám to na oboch stranách tak si myslím že to vlhkom nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 já to tam mám taky trochu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Já už to tam nemám (mě je čornuli v Praze), teď mám nový. Už jsem to rozdýchal trochu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlik Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 (editace) Na starych svetlech jsem to nemel, ale po vymene, kdy mi je v rece 2006 ukradli, se to tam objevilo.. Jelikoz jsou svetla v zaruce zkusim to pri garancce reklamovat! Jinak kradeze svetel jsou svinstvo, pred domem mi ted stala O2 souseda tyden bez svetel, byl na dovolene a tohle ho cekalo. Editováno: 13. Září 2007, autor: Pavlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Mě se jeden rosil, tak mi ho v záruce vyměnili a před koncem záruky mi vyměnili i ten druhý, protože byl zjevně mléčnější. Původní byly s výdechem s gumovou hadičkou, ty nové už jsou bez tohoto vědeckého experimentu a tudíž OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
permonik Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 taky to tam mam akorat jsem auto dostal mesic po zaruce :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Ve středu jsem si toho všiml i na služebáku (09/06 MR07), bude se měnit světlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 mám to také, na obou světlech, v pondělí jsem objednán do servisu, prý na tom budou dělat nějakou zkoušku těsnosti a pak uvidí, co s tím. Jenže problém je ten, že když už je tam takhle bílá (mléčná) vrstva na parabole, která je pochromovaná, už se to nedostaně nijak dolů, takže mi stejně budou muset vyměnit světla. Dost to snižuje účinnost dálkových světel, mám celé dálky potažené tou bílou vrstvou a už to jde i dolů pod xenony....tam to ale ničemu nevadí, narozdíl od té plochy u dálkových Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 tak mi budou měnit obě světla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 tak mi budou měnit obě světla.... Mně cca před rokem měnili světlo potom, co do mně jeden týpek nacouval.. Nedalo se na to potom zepředu koukat, každé světlo bylo jiné a to byl mezi nimi rok..bylo vidět, že paraboly jsou vyrobené každá jinak.. Tak jsem musel řešit výměnu i druhého světla a teď jsem spokojený.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 no super, tie mliečne povlaky mám aj ja. Auto 6 mesiacov staré. Tiež skúsim výmenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maro-01 Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 ja som to mal a vymenili to na zaruku. Neni to vlhkost, je to chybne galvanizovanie puzdra svetla. Na 2hy krat sice ale predsa, snazili sa mi nahovorit ze som mal v dialkovych 100W ziarovky, ale mal som vzdy len 55W max. Tie nove svetla co mi dali nevyzeraju uplne tip top a v 1 je vnutri spadnuta nejaka smet, myslim ze toto by nepreslo vystupnu kontrolu. Rozmyslam ci to tam upadlo mechanikovi alebo posielaju nejake smejdy na zarucne vymeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.