Přejít na obsah

Alarm Jablotron

FiKuZZ

Doporučené příspěvky

Zdravim nechal jsem si do Fabky namontovat zakladni alarm od Jablotronu CA320 vypadalo ze je vse v pohode ale zaclo to delat to ze kdyz auto zamknu ovladacem od alarmu pote zase prijdu a odemknu strcim klicek do zapalovani otocim az se rozsviti kontrolky tak auto zatroubi z klaksonu nedela to stale ale dela to casto.Kdyz sem to rek mechanikovy co mi to montoval tak na me koukal jak vejr a rikal ze se stim v zivote nesetkal.Nevedel by nekdo z vas cim by to mohlo byt? Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim nechal jsem si do Fabky namontovat zakladni alarm od Jablotronu CA320 vypadalo ze je vse v pohode ale zaclo to delat to ze kdyz auto zamknu ovladacem od alarmu pote zase prijdu a odemknu strcim klicek do zapalovani otocim az se rozsviti kontrolky tak auto zatroubi z klaksonu nedela to stale ale dela to casto.Kdyz sem to rek mechanikovy co mi to montoval tak na me koukal jak vejr a rikal ze se stim v zivote nesetkal.Nevedel by nekdo z vas cim by to mohlo byt? Diky

No já mam 320 acent a kupoval jsem jí celkem 4 a i montoval do všech možnejch aut Starý i nový,ale to co popisujš je docela neobviklý kdybis mi to říkal tak budu koukat ještě možná blbjejc než tvůj mechanik. :kuk:

Každopádně vym to že 320 výdá ton po zapnutí klíčku když lezeš do nastavení alarmu servisním tlačítkem drží se nák 5 vteřin pak se zapne klíček a alarm houkne jako potvrzení že si v nastavení...Asi jednotka zlobí

Zavolej si do jablotronu a předpokládám že ti ho vyreklamujou.Ale jelikož se ti ten problém projevuje nepravydelně tak netuším jestly uspjeješ.A nebo se stim smiř a zvikni si

Editováno: , autor: Roman Fabian
Odkaz ke komentáři

sirena alarmu tam je a funguje to neresim ja resim proc mi troubi klakson auto po instalaci alarmu kdyz to predtim nedelalo, ale dik zkusim primo jablotron vystup alarmu je napojen na sirenu alarmu

No tak to ale nemá s tim alarmem co dočinění,skus relé klaksonu pokud náký takový je vůbec netušim.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...