Bajo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Nazdar, vie mi niekto poradit? Ake su typy klucov? Myslim tym, ze na vsetkych fabiach su tie obdobne ake ma napr vw? otocny? Pls help. pre ukazku prikladam obrazok.. Alebo s aj ine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 su aj take aj nevyskakováky s dialkou a nevyskakovák bez dialky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 no no aj ja by soim chcel sklopny kluc a nejde mi to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Celkovo je 5 typov kľúčov: -klasický bez DO, bez svetielka (Junior, Classic bez s centrálu/s centrálom bez DO) -klasický bez DO, so svetielkom (Comfort/Ambiente s centrálom bez DO) -klasický dvojtlačítkový s DO (Comfort/Ambiente s centrálom s DO) -sklopný dvojtlačítkový s DO (starší typ pre Elegance resp. Comfort s DO a alarmom, nepoužíva sa od MR2002-3) -sklopný trojtlačítkový s DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 ked uz nemozem amt sklopny co mi brani aby som nemal aspon svetielko? svetielko bez do a nesklopny.??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajo Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Ide mi o to,ze mne sa viac paci ten sklopny, je to nieco novsie. Nie ako ti e stare..to akoby so mal favo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 no no aj ja by soim chcel sklopny kluc a nejde mi to.... a proč to nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 no rekl mi cosby at to necham tak, ze na moji fabku by to neslo. chtel sem aby mi fungovalo aj dialkove v kluci. neviem preco by to neslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Ty jo, co to máš za fabku? Jo leda, že nemáš origo centrál, ale jiný dodělávaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 mam origo central. alarm mam meta. s takym tym podlhovastym zelenym ovladacom. podla mna by to malo ist ved je jedno ci ovlada alarm centrala alebo central zapnutim zapne alarm. ale ked povie cosby tak asi to nepojde... povedal ze mne to nepojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ninop Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Někde jsem četl, že "vnitřek" ovladače de vykuchat a napasovat do něj vnitřek z jiného ovladače. To bude, ale asi typ od typu jinačí takže nevím jak s tvojim dalkovým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Pokud máš origo centrál tak není problém předělat na DO. Ale problém by byl asi s alarmem. S tím zkušenosti nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 (editace) Určite to pôjde.Sklopný kľúč sa dá kúpiť (neopracovaný a prispôsobiť danému zámku.Opravte ma ak to nieje pravda.) ,čip IMO prehodíš a dialkové z METY sa dá vmontovať do origo kľúča.Mám tiež METU a mechanik pred montážou sa ma pýtal,či chcem dialkové do kľúča,že ak mám tlačidloví ,že to nieje problém.Škoda,nemal som. Zabudol som,centrál mám origo. Editováno: 4. Září 2007, autor: ramon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.