Radeek Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 čau chtěl jsem se zeptat mam takovej problém když vytočim kola do plnýho rejdu a rozjedu se a volant se mi vrací zpátky tak je v něm takovej sekavej pohyb a i když jedu do zatačky tak se auto moc dobře nechová měnil jsem tlumiče byly už špatný tak jsem myslel že je to tim,ale po výměně je to pořád stejný nevíte někdo v čem je problém?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 čau chtěl jsem se zeptat mam takovej problém když vytočim kola do plnýho rejdu a rozjedu se a volant se mi vrací zpátky tak je v něm takovej sekavej pohyb a i když jedu do zatačky tak se auto moc dobře nechová měnil jsem tlumiče byly už špatný tak jsem myslel že je to tim,ale po výměně je to pořád stejný nevíte někdo v čem je problém?? Mne to robilo na felicii ked mi odchadzal homokineticky klb. Skus zdvihnut auto hore a pomykaj kolesom, ci nie je vola. Ak nie, tak s nim potoc dopredu dozadu a mal by si to zacitit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.