lukash Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Pánové a dámy, přátelé... je tu někdo z Pardubic? Což takhle dát někdy kávu a pokecat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Jojo taky bych se přijel podívat. Tak něco domluvte než nachumelí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 10. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Koukám, že východočeši jsou drsně v menšině... nikde nikdo... kdo by šel na pifko :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Koukám, že východočeši jsou drsně v menšině... nikde nikdo... kdo by šel na pifko :( škoda že v pardubicích už nedělaj ty sraziky na cihelně , tam to bylo super jezdil jsem tam rád.. jen tak na kafčo, nebo pivčo to mám do pardubek celkem zajížďku :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Já jsem z Pardubek, ale mám jen Felicii Combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Jsem z Pardubek .. tak klidne neco muzeme podniknout .. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 někdy snad jo, ale teď stavím a času není mnoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 někdy snad jo, ale teď stavím a času není mnoho No a neměl jsi napsat že by bylo dobré udělat sraz u tebe na stavbě ....každý si vezme monterky a pomůže. Ty zajisti suda a jedééééém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Jsem z Pardubek .. tak klidne neco muzeme podniknout .. ;-) Jo občas potkám tvoje auto na přechodu u sámošky u kostelíčka nedá se přehlédnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 (editace) Tak pánové...taky se dost pohybuju po Pardubkách a okolí..(Dolany)jestli něco bude ukážu se....Bajdika znám...a rád poznám nové.... Editováno: 31. Říjen 2007, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Jsem z Pardubek .. tak klidne neco muzeme podniknout .. ;-) Jo občas potkám tvoje auto na přechodu u sámošky u kostelíčka nedá se přehlédnout dikec ..... ted uz je na zimackach takze vzhled se mooooooooc zmenil ... az priste pojedes tak blikni at se pozname .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 někdy snad jo, ale teď stavím a času není mnoho No a neměl jsi napsat že by bylo dobré udělat sraz u tebe na stavbě ....každý si vezme monterky a pomůže. Ty zajisti suda a jedééééém to není špatnej nápad, sraz u mě na stavbě, koupím 2litrovou kofolu místo suda, pod vlivem nelze narábat ale je fakt že tak cca za 14 by se v pcích dalo nějak srazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 někdy snad jo, ale teď stavím a času není mnoho No a neměl jsi napsat že by bylo dobré udělat sraz u tebe na stavbě ....každý si vezme monterky a pomůže. Ty zajisti suda a jedééééém to není špatnej nápad, sraz u mě na stavbě, koupím 2litrovou kofolu místo suda, pod vlivem nelze narábat ale je fakt že tak cca za 14 by se v pcích dalo nějak srazit klidně na stavbě, ale stavbyvedoucí jsem já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 31. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 někdy snad jo, ale teď stavím a času není mnoho No a neměl jsi napsat že by bylo dobré udělat sraz u tebe na stavbě ....každý si vezme monterky a pomůže. Ty zajisti suda a jedééééém to není špatnej nápad, sraz u mě na stavbě, koupím 2litrovou kofolu místo suda, pod vlivem nelze narábat ale je fakt že tak cca za 14 by se v pcích dalo nějak srazit klidně na stavbě, ale stavbyvedoucí jsem já dělám svačináře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 někdy snad jo, ale teď stavím a času není mnoho No a neměl jsi napsat že by bylo dobré udělat sraz u tebe na stavbě ....každý si vezme monterky a pomůže. Ty zajisti suda a jedééééém to není špatnej nápad, sraz u mě na stavbě, koupím 2litrovou kofolu místo suda, pod vlivem nelze narábat ale je fakt že tak cca za 14 by se v pcích dalo nějak srazit klidně na stavbě, ale stavbyvedoucí jsem já dělám svačináře hlásím se jako managment konzultant, kdo tam bude vlastně dělat? že by kadlec a mi se na něj budeme dívat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 klidně na stavbě, ale stavbyvedoucí jsem já dělám svačináře hlásím se jako managment konzultant, kdo tam bude vlastně dělat? že by kadlec a mi se na něj budeme dívat? No jak tak koukám, tak tady dělníky nezlanaříme. Takže pořád budeme dřít a dřít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 no stavbyvedoucího už mám, i když když mi tam pomáhal tak říkal to není stavbyvedoucí to je PES základy máme se strojařskou přesností jinak do managementu by jardo chtěl gde gdo leda by nám amogh poslal pár ukrajinců-stavbařů metra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudomor Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Koukám, že východočeši jsou drsně v menšině... nikde nikdo... kdo by šel na pifko :( Zdravim kolegu Pardubáka.Na pivko rád zajdu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Já su trochu přespolní,z HK...ale v Pce su jako doma ,može byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Tak už něco domluvte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepééé Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Chtělo by to nějakou akcičku. Ted v sobotu 15.12.07 v Chlumci nad Cidlinou v Country hospudce.Ja jen že tam tuto sobotu hrajem. Ne,taky bych rád nějakej srázek.Ted nedávno byl sraz z Octávia clubu někde u Ždáru nad sázavou,ale nevyšlo mi to. Tak by to chtělo něco podniknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 koukám, dlouho jsem sem nekouknul a tady se i něco děje. Naposledy jsme se srazili s JaKrem a Bajdikem v HK na OMW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 jo,tady se tak něco domluví............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudomor Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Chtělo by to nějakou akcičku.Ted v sobotu 15.12.07 v Chlumci nad Cidlinou v Country hospudce.Ja jen že tam tuto sobotu hrajem. Ne,taky bych rád nějakej srázek.Ted nedávno byl sraz z Octávia clubu někde u Ždáru nad sázavou,ale nevyšlo mi to. Tak by to chtělo něco podniknout. Tak to jsem prošvihnul.... Hele,Pepééé, a na co hraješ? Já jen,že taky trochu hraju.Na basu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 (editace) Tak vyberte nakou benzinku a tam se mužem zrazit!!!!!!!!!!!Já jsem tam byl včera v Pardubicích,a tam je tolik míst kde bychom se mohli zrazit,a pokecat Editováno: 12. leden 2008, autor: Lube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.