Jump to content

Slepé xenony

Janina
 Share

Recommended Posts

Ahoj, neví někdo jestli se dají sehnat jen paraboly do xenonů. Kamarádovi začli hůř svítit. Teď se to snažíme nějak opravit, že bysme si je kdyžtak vzali. Už je vyčistil, ale to stříbrný je celé popraskané. Myslíte, že by to šlo nějak opravit nebo koupit? Poraďte prosím

ale na xenone podla mna svieti svetlo cez sosovku priamo dopredu a nerozlieva sa po reflektore, nie?

ved keby bol dolezity tak co potom mazda 323? alebo punto starsie....

ak mas sosovkove svetla tak podla mna to okolo sosovky na stretavacke je tam iba koli zachovaniu tvaru reflektora. cim inym by to vyplnili? tak odrazova plocha ma podla mna realne opodstatnenie pri klasickych ziarovkach ktore dopredu nesvietia.

Edited by cartmanko

Tiež som si myslel,že za šošovkou reflektor nieje.Na po faceliftových octávkach sú šošovkové hmlovky a tam sa dáva žiarovka,tuším H3,zo zadu.Keď ju kámoš menil,nevidel som tam žiaden priestor na parabolu.Ale teraz fakt neviem.Možno je tam nejaká celkom malá.Aby to nasmerovalo svetlo presne na šošovku.

to neviem, vychadzam iba z chromovych krytov na mobil a chromovanie diskov a kluciek plastovych. neviem ako je to teplote odolne ale je to leskle....

za pokus by to stalo nie?

ZA REKLAMU DOSTANEM BAN?

http://www.dettuning.sk/chrom/html/galeria.html

http://www.tuningklub.sk/forum_r.php?ffid=...e=1&rpage=3

Edited by cartmanko

Hele, mas ten samy problem co jsem resil pred mesicem.Taky me xeny pomalu zacly hovno svitit, po rozebrani jsem zjistil ze parabovala je opalena.Ceka Vas to vsechny!!!JA to vyresil tim, ze jsem origo cocky s parabolou vyhodil a namisto nich jsem tam prizpusobil parabolu s cockou z OII.Jinak mas jeste reseni, nechat nekde tu parabolu na chromovat, jinak s tim nehnes.