profor Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Pozri pochromuvavaju aj motor na motorke čo bude tiež hic a vydrži to. zas ale to je kov a paraboly su plast a pochromujou to, i když je to umělá hmota. Záleží na jak dlouho to vydrží. A ty paraboly z OII si sehnal jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 7. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2007 jj to jsem si vyhledala, už jsem jim psala, zatim se neozvali. Tak uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Hele, mas ten samy problem co jsem resil pred mesicem.Taky me xeny pomalu zacly hovno svitit, po rozebrani jsem zjistil ze parabovala je opalena.Ceka Vas to vsechny!!!JA to vyresil tim, ze jsem origo cocky s parabolou vyhodil a namisto nich jsem tam prizpusobil parabolu s cockou z OII.Jinak mas jeste reseni, nechat nekde tu parabolu na chromovat, jinak s tim nehnes. a po jaké době jsi to řešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 a hlavne dam daj potom feedback, ako , ci a na kolko to pomohlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Hele, mas ten samy problem co jsem resil pred mesicem.Taky me xeny pomalu zacly hovno svitit, po rozebrani jsem zjistil ze parabovala je opalena.Ceka Vas to vsechny!!!JA to vyresil tim, ze jsem origo cocky s parabolou vyhodil a namisto nich jsem tam prizpusobil parabolu s cockou z OII.Jinak mas jeste reseni, nechat nekde tu parabolu na chromovat, jinak s tim nehnes. a po jaké době jsi to řešil? Po 3 letech a 180tis km=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Po 3 letech a 180tis km=))) to je dost málo, sakra mám na nich asi tak půlku, to mě docela zklamalo, stejně jako životnost výbojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 a co zkusit toto: http://svetlomety.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 a co zkusit toto: http://svetlomety.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 No super stranka, aspon vieme kam treba isť:-) (trochu ďaleko:-)) Inak to robia presne ako v Helle s tým naparovaním hliníka OT: JaKr ako vyzerala ta tvoja vybojka? ja som na svojich našiel toto čo ma znepokojuje a neviem či je to vplyvom paravoly odchadzajucej alebo čoho...viď foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 No super stranka, aspon vieme kam treba isť:-) (trochu ďaleko:-))Inak to robia presne ako v Helle s tým naparovaním hliníka OT: JaKr ako vyzerala ta tvoja vybojka? ja som na svojich našiel toto čo ma znepokojuje a neviem či je to vplyvom paravoly odchadzajucej alebo čoho...viď foto to myslíš to žluté - tu čárku? u mé vadné ta čárka byla taky, ale už naskrz - vylezlá z vnitřní baňky do skleněné trubičky a celá vnitřní baňka byla začerněná. Tady mám foto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...2529&st=100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Jasne foto som videl len som zabudol... no už tam mam 8000K No super stranka, aspon vieme kam treba isť:-) (trochu ďaleko:-))Inak to robia presne ako v Helle s tým naparovaním hliníka OT: JaKr ako vyzerala ta tvoja vybojka? ja som na svojich našiel toto čo ma znepokojuje a neviem či je to vplyvom paravoly odchadzajucej alebo čoho...viď foto to myslíš to žluté - tu čárku? u mé vadné ta čárka byla taky, ale už naskrz - vylezlá z vnitřní baňky do skleněné trubičky a celá vnitřní baňka byla začerněná. Tady mám foto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...2529&st=100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 jaka zluta carka? profor akej farby mas auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 jaka zluta carka?profor akej farby mas auto? tahle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 jaka zluta carka?profor akej farby mas auto? tahle což si myslím, že je počátek tohoto konce výbojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 JaKr - Ja som myslel tie dva namodrale pruhy na ovbode banky, zda sa mi že maš ich aj ty... inak tam praskla ta banka vnutri u Teba že? Cartmanko - červené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 JaKr - Ja som myslel tie dva namodrale pruhy na ovbode banky, zda sa mi že maš ich aj ty... inak tam praskla ta banka vnutri u Teba že? jj, přesně tak, tam praskla a ty modré proužky tam mám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 mna tie prúžky hnevajú.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 (editace) tak chalani to by som si nevsimol. a mam to skontrolovat? mne sa zda, ze kazde svetlo mi svieti inak. kolko ide do vybojky V? ci by som neodmeral ci mi ide dovnutra to iste. Editováno: 10. Září 2007, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Po 3 letech a 180tis km=))) to je dost málo, sakra mám na nich asi tak půlku, to mě docela zklamalo, stejně jako životnost výbojky 4 roky a 60tis (to asi bude ono, co? ) a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 pri štarte niekolko kv jednosmerných a pri prevádzke cca 80 až 85V striedavých takže to ťažko odmeráš pretože f je tam 400Hz a bez výbojky štartér nenaštartuje tak chalani to by som si nevsimol. a mam to skontrolovat?mne sa zda, ze kazde svetlo mi svieti inak. kolko ide do vybojky V? ci by som neodmeral ci mi ide dovnutra to iste. No máš to ako ja a asi si nesvietil stále či? inak dnes som si na skle pred šošovkou všimol jemný povlak...:-( no už sa riešia BiXenony z Porsche hehe, snád to vyde, ale skor nie :-( Po 3 letech a 180tis km=))) to je dost málo, sakra mám na nich asi tak půlku, to mě docela zklamalo, stejně jako životnost výbojky 4 roky a 60tis (to asi bude ono, co? ) a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Tak BiXenon by bol super. Co sa tyka toho "zamliecnenia" banky vybojky si myslim, ze je to normalny proces "vypalenia" sa vybojky. Moje povodne vybojky su po pol roku obidve "mliecne" v banke a svietili dobre. Ine je ak je ta banka cela modrocierna az cierna. To si myslim ze uz svedci o tom, ze vybojka zacina vypovedat sluzbu. Takze asi tot moj nazor. pri štarte niekolko kv jednosmerných a pri prevádzke cca 80 až 85V striedavých takže to ťažko odmeráš pretože f je tam 400Hz a bez výbojky štartér nenaštartujetak chalani to by som si nevsimol. a mam to skontrolovat?mne sa zda, ze kazde svetlo mi svieti inak. kolko ide do vybojky V? ci by som neodmeral ci mi ide dovnutra to iste. No máš to ako ja a asi si nesvietil stále či? inak dnes som si na skle pred šošovkou všimol jemný povlak...:-( no už sa riešia BiXenony z Porsche hehe, snád to vyde, ale skor nie :-( Po 3 letech a 180tis km=))) to je dost málo, sakra mám na nich asi tak půlku, to mě docela zklamalo, stejně jako životnost výbojky 4 roky a 60tis (to asi bude ono, co? ) a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 no dnes som za dna pozeral na šošovky ked svietili a videl som na skle pred šošovkou taký film ako mi popisoval Jogofogo čom mu pisal Grygy takže asi to u mna začalo...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 právě že svítím stále No máš to ako ja a asi si nesvietil stále či? inak dnes som si na skle pred šošovkou všimol jemný povlak...:-(no už sa riešia BiXenony z Porsche hehe, snád to vyde, ale skor nie :-( 4 roky a 60tis (to asi bude ono, co? ) a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Ale ono je zas možné že to bola nejaká blbá séria resp jedny z tých novších a možno aj tam sa šetrilo a preto sa to deje..:-( hovoril som s chlapikom z laboru a ta technologia vyroby parabol na fabi a napr na touarega je doosť odlišná takže rozdiel tam je. Možno že aj preto že parabola z tou je z nejakej zliatiny a fabi ma plastovú. Už nech mám tie poršátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 ja som zatial spokojny ale kazde svieti inak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.