Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Panstvo, v palubce se mi před časem uhnízdil cvrček a po pár minutách spuštění klimatizace to rozjede a není k zastavení.

Takže něco s ventilátorem ? Ložisko...málo maziva ?

Měl jste někdo podobný problém ? Jak na něj....stačí mi k ruce kniha "Jak na to " ?- kterou bych si mohl půjčit.

Alespoň drobné pošťouchnutí by stačilo......díkes.

Vloženo
Panstvo, v palubce se mi před časem uhnízdil cvrček a po pár minutách spuštění klimatizace to rozjede a není k zastavení.

Takže něco s ventilátorem ? Ložisko...málo maziva ?

Měl jste někdo podobný problém ? Jak na něj....stačí mi k ruce kniha "Jak na to " ?- kterou bych si mohl půjčit.

Alespoň drobné pošťouchnutí by stačilo......díkes.

No zalezi jak velkej ten cvrcek je. Malinkej ventilatorek je i v Climatroniku, na leve strane mezi tlacitkama je mrizka a za ni je vetracek ktery zene vzduch pres cidlo. Obcas dela neplechu.

Vloženo
No zalezi jak velkej ten cvrcek je. Malinkej ventilatorek je i v Climatroniku, na leve strane mezi tlacitkama je mrizka a za ni je vetracek ktery zene vzduch pres cidlo. Obcas dela neplechu.

Ano, mám Climatronic a zvukově je to spíš tenké pisklavé, takže by to mohl být on (i když to lokalizuju jakoby zevnitř palubky. A teď jak na něj ?

Vloženo

Ano, mám Climatronic a zvukově je to spíš tenké pisklavé, takže by to mohl být on (i když to lokalizuju jakoby zevnitř palubky. A teď jak na něj ?

Jo tak to ti nereknu, bude to chtit sundat ramecek kolem radia a climatroniku a pak vyndat jednotku climatroniku. Je to popsany v DP..urcite poradi nekdo kdo uz to delal...

Vloženo

Vypadá to spíše na vychlastané kartáčky rotoru hlavního ventilátoru.

Mám podobnej problém, chystám se na to to nějak rozebrat a vokouknout.

Vloženo

...Jé, až budeš mít okouknuto a pořešeno, budu vděčný za poreferování. Já se notoricky bojím lézt do něčeho co vypadá tak pěkně a netknutě... :)

Vloženo

...Jé, až budeš mít okouknuto a pořešeno, budu vděčný za poreferování. Já se notoricky bojím lézt do něčeho co vypadá tak pěkně a netknutě... :)

Ventilátor jsem měl celej venku a docela slušně i rozebranej, promazal jsem co jsem mohl a když je chladno, tak ze začátku pořád skřípe. Nechci zimu, přes léto byl klid a tichoučko, za chvíly mi to zase začne, asi to ještě zkusím jednou rozebrat.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...