Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno
:help: Prosím pomooooc!!! Mám Fabii Elegance rv.2000. Všechny zámky zaslepené. Vybila se mi baterka a nemůžu se dostat pod kapotu bych ji nabil. Prosím poraďte, jak otevřít kapotu zvenku, popř. jak se dostat dovnitř vozu bez DO? Moc díky.

Upraveno od lindstrem

• Autor

TAK CO LIDIČKY, URČITĚ TO NĚKDO VÍTE. PLS HELP...

TAK CO LIDIČKY, URČITĚ TO NĚKDO VÍTE. PLS HELP...

Mám F rv. 2005 a když sem si zabouchnul klíčky ve vnitř, tak mi to otevřeli tak, že mi odtáhli takovým udělátkem z kovu přes hadr dveře u řidiče a pak tam prostrčili silnější kus drátu, který na konci měl takovej háček a tím se dostal až k podlaze kde mám otvírání kufru a zatáhl za něj a otevřel mi kufr, pak už jenom sklopil sedačky a otevřel zadní dveře a bylo to. Ale musíš mít táhlo na otvírání kufru u řidiče u sedačky. A místo udělátka ti stačí silnější šroubovák...

ha...a u sedana ale neodklopíš sedačky.....a nedostaneš se do auta.jinak je neděle ráno a všichni po tahu většinou chrápou tak odpověď nebude tak rychlá... ;)

ha...a u sedana ale neodklopíš sedačky.....a nedostaneš se do auta.jinak je neděle ráno a všichni po tahu většinou chrápou tak odpověď nebude tak rychlá... ;)

Jak to? U sedane nejdou sklopit sedačky z kufru?

• Autor

Jak to? U sedane nejdou sklopit sedačky z kufru?

Díky chlapi, a co přímo kapota motoru? Ta zvenku otevřít nejde? zatáthnout za lanko nebo tak něco?

nejdou,aspoň u mojeho,sem tam byl zavřenej a nešlo se dostat ven....

lanko,hm....se tam podívej jestli se dostaneš k lanku...nevím nevím..

Kapota otevřít z venku? To asi ne...možná to už někdo dokázal, tak nebudu říkat, že to nejde, ale asi bych zkusil ten postup jak sem ti popsal. TAkhle mi otevřeli auto z autorizovanýho servisu.

nejdou,aspoň u mojeho,sem tam byl zavřenej a nešlo se dostat ven....

A jak si se dostal ven? Ty máš okna v elektrice?

Kapota otevřít z venku? To asi ne...možná to už někdo dokázal, tak nebudu říkat, že to nejde, ale asi bych zkusil ten postup jak sem ti popsal. TAkhle mi otevřeli auto z autorizovanýho servisu.

Jinak je to práce tak na pět minut, když si trochu šikovnej. Ten mechanik z toho servisu to měl do minuty...to sem docela koukal, ja to jde snadno... a to ještě vtipkoval, že by se mohl živit kradením fabii :D

jo,jo,jen jestli se tím kradení potajmo neživěj lol mě zase pustili pak ven po slibui že nebudu zlobit lol

okna mám v elektrice,.

• Autor

Jinak je to práce tak na pět minut, když si trochu šikovnej. Ten mechanik z toho servisu to měl do minuty...to sem docela koukal, ja to jde snadno... a to ještě vtipkoval, že by se mohl živit kradením fabii :D

OK, tak to zkusím. A lezli tam spíš v přední části dveří, uprostřed nebo vzadu? Nějak se mi nechce věřit, že ty dveře jdou tak hodně vyhnout. Je tam celekem velkej falc. Ale uvidím.

OK, tak to zkusím. A lezli tam spíš v přední části dveří, uprostřed nebo vzadu? Nějak se mi nechce věřit, že ty dveře jdou tak hodně vyhnout. Je tam celekem velkej falc. Ale uvidím.

Lezl tam horem uprostřed dveří. Stačí ti trochu ty dveře odtáhnout, tak na silnější drát. Jde to fakt lehce...

jo,jo,jen jestli se tím kradení potajmo neživěj lol mě zase pustili pak ven po slibui že nebudu zlobit lol

okna mám v elektrice,.

A plníš svůj slib, že už nezlobíš?? lol A jak tě dostali ven??

• Autor

tak jsem vypáčil dveře a drátem otevřel kapotu motoru. Baterka už se nabíjí:-). Díky za pomoc.

tak jsem vypáčil dveře a drátem otevřel kapotu motoru. Baterka už se nabíjí:-). Díky za pomoc.

Nemáš zač, hlavní je, že se ti to povedlo. Snad sis moc nepoškodil autí :)

Značkový Škoda servis má a nebo má smlouvu s někým, kdo umí otevřít všechny typy škodovek. Je to rychlé, bez poškození, pošle Tě pryč a za 300 - 500 Ti to otevře. Aspoń ve F-M je to tak. lol

Značkový Škoda servis má a nebo má smlouvu s někým, kdo umí otevřít všechny typy škodovek. Je to rychlé, bez poškození, pošle Tě pryč a za 300 - 500 Ti to otevře. Aspoń ve F-M je to tak. lol

Pošlě tě pryč? tak to je mazec.... takové zlodějské tajemství :p

Kapota jde otevřít zespodu, musí se oddělat kryt pod motorem a šáhnout k zámku (dělal mi to tak mechanik když se mi zamkly klíče v autě) B)

• 1 měsíc později...

a ako sa potom dostanes do auta, ked uz mas otvorenu tu kapotu?

• 2 měsíce později...
a ako sa potom dostanes do auta, ked uz mas otvorenu tu kapotu?

Nabije si baterii,a dalkacem si pak uz otevre dvere,ale zalezi na tom co po tom technikovi chces :-),ja si jeste porad muzu otevrit klicem,ale uz planuju ze to zadelam uplne,pak uz mam jedine moznost vytukat kod (magicar alarm)

koukám, že lepší bude asi zámky nezaslepovat, co?

:help::help::help:

koukám, že lepší bude asi zámky nezaslepovat, co?

:help::help::help:

no uplne v nejhorsim propade si muzes rozbit okynko,ale to uz pak schanej nejake stejne se stejnym rokem vyroby,oni by ti tam dali s novym logem a datumem,no a pak se na to pry lidi koukaj kdyz to kupujou,jestli to nahodou nebylo bourany kdyz je nove sklo atd...no nevim co je na tom pravdy.

no uplne v nejhorsim propade si muzes rozbit okynko,ale to uz pak schanej nejake stejne se stejnym rokem vyroby,oni by ti tam dali s novym logem a datumem,no a pak se na to pry lidi koukaj kdyz to kupujou,jestli to nahodou nebylo bourany kdyz je nove sklo atd...no nevim co je na tom pravdy.

to je normální, každé auto má v rohu v tom logu čísla a pak řádek s tečkama a na konci je jednomístné číslo, to značí rok výroby, např. ......6 to znamená 2006, tak jsem si takhle prolezl všechna okna krom čelního, to nemá smysl. Každému se stalo, že měnil čelní sklo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.