Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak já jsem si na sundání těch zbytků lepidla pořídil takový brusný kotouček pro lakýrníky a tím to jde super a bez poškození laku a celkem v pohodě a hlavně rychle.Jde koupit v prodejnách kde se prodávají barvy.

Jo na to jsem taky mrkal.

No a slo to pekne sundat?

Ja bych chtel stare sundat,ale dat tam z face ty uzsi...jestli to jde prave dobre nebo ne...

Jde to v pohodě normálně jsem to odehnul a řezal jsem to tím nožem co jdou mněnit ty planžety (z OBI)za 15Kč)já to mněl těžší protože jsem chtěl zachovat i neporušené lišty protoze jsem je dával po laku nazpět .Ty širší se udajně už nedělají a já chtěl zachovat stejnou šířku jako má nárazník.

Jo takhle:-) takze si odrezaval to lepidlo. a ty nové maji na sobe uz lepidlo take z vyroby ne? Bojím se jen abych ty nove pak nenalepil křivě:-))

• 2 týdny později...
Ahojte,mám na své O1 (r.v.99) na bocich cerne predface listy. Moc se mi nelibi ze jsou tak siroke, proto bych chtel dat face. Nemate s tim nekdo zkušenosti,jak to jde, cenu a rizika?

Dekuj za info. Hledal jsem neco ale moc sem toho nenasel....

at se dari

li_ty_na_OCTA_I.doc

• 2 měsíce později...

Ahojte kluci, včera jsem sundal boční lišty na své stříbrné octávce a bohužel lak pod nimi nic moc, proto chci koupit nové a nechat je nastříkat na stříbrnou barvu. Nevíte o nějakých za dobrou cenu ?

Koukni se zde do bazaru, ale podle mě je budeš musit koupit ve škodovce. Za dobrou cenu jsem je nikde neviděl. Krom těch polských, ale ty jsou naprd.

Koukni se zde do bazaru, ale podle mě je budeš musit koupit ve škodovce. Za dobrou cenu jsem je nikde neviděl. Krom těch polských, ale ty jsou naprd.

a co stojí ve škodě?

jestli to nemas daleko zkus www.autoravira.cz

ja se tam jednou stavil a skladem meli hoodne veci, ceny ok

jestli to nemas daleko zkus www.autoravira.cz

ja se tam jednou stavil a skladem meli hoodne veci, ceny ok

to nemám daleko to zkusím díky

Škodovka cca 800,- za komplet sadu (4ks přední a zadní dveře). Řeším to samé...

čus, řeším taky listy na dveře a myslím, že RS II má trosku jinej tvar nez normalni O II a vypadaj lip...

čus, řeším taky listy na dveře a myslím, že RS II má trosku jinej tvar nez normalni O II a vypadaj lip...

To je možné já mám ale oct1 a tam lišty z OII nepasují bohužel.Už jsem o nich uvažoval

s menší upravou pasujou, chce to trošku zkrátit myslim že zadní lištu .. už jsem to na O1 viděl ;)

s menší upravou pasujou, chce to trošku zkrátit myslim že zadní lištu .. už jsem to na O1 viděl ;)

přesně jak říkáš zadní se musí zkrátit a jakoby nastavit

furt to řezali a furt to měli krátký. Asi to nechápu :)

no tak musíš vyříznout jakoby prostředek té lišty jenom tím ji zkrátíš a pak ji zase spojíš a nebo uřezat a dořešit to zaoblení.

Ale to neřeší můj problém. pořád sháním lišty a nikde nemají origo jenom nějaké polské za cca 500Kč jaké s nima máte zkušenosti?

Ved sa spytaj priamo v skodovke, tam urcite maju...

Polske by som ja osobne nedaval. :kuk:

• 4 týdny později...

Ahoj já mám dotaz začala se mi jedna lišta odlepovat a zkoušel sem to lepit oboustranou páskou ale to vydrží cca 3 dny a odlepí se to znova čím bych to měl přilepit aby to drželo díky za odpověd

Já kdysi kupoval v autokelly 6-ti dílnou sadu a drží perfektně.

Dají se někde na netu koupit originál Škoda?

Dají se někde na netu koupit originál Škoda?

Já mám ještě jednu sadu doma viz. inzerce.

• 3 roky později...

Chaloši , aká je pravdepodobnosť,že pod tymi lištami bude hrdza ? Resp,že strhnem aj lak ? :kol-32:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.