Ondra16V Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 Jede chlap v BMW a najednou k němu přijede trabant a jeho řidič na něj křičí:„Znáš trabanty, znáš trabanty?“Chlap se naštve a přidá na 100km/h a zase se k němu přižene trabant a řidič říká:„Znáš trabanty, znáš trabanty?“Chlap se ještě víc naštve a přidá na 150km/h a zase se k němu přižene trabant a řidič se ptá:„Znáš trabanty, znáš trabanty?“ Maník se zamyslí a říká: „No a co by jsi chtěl vědět?“ A z trabantu se ozve: „Jak se tam dává dvojka?“ Ráno mě probudila nehorázná zima. Původně jsem si myslel, že mi přítelkyně opět sebrala peřinu. Nakonec se ukázalo, že nemám žádnou přítelkyni a že spím vožralej před barákem. Chlapa bolí loket a chce jít k doktorovi. Kamarád mu říká: Neblbni, u nás na fakultě teď testujeme super počítač, ten ti za 50 Kč udělá diagnózu i navrhne léčbu, stačí trocha moče". Chlap to zkusí a z počítače vypadne lístek: "Máte tenisový loket. Dávejte si Priesnitz obklady přes noc, přes den natírejte Olfenovou mastí, berte Brufen a šetřete to 3 týdny" Chlápek je spokojenej, ale hned si říká, jestli to není nějaký podfuk a jestli by ten počítač neoblbnul. Rozhodne se, že to zkusí. Doma nalije do lahvičky vodu z vodovodu, přidá kus slin od psa,moč od dcery a od manželky, a nakonec i svoje sperma. Všechno smíchá a vzorek hodí do počítače. Ten dlouho bzučí, cvaká, pak vyjede kus papíru a na něm je napsáno: Voda ve vaší domácnosti je příliš tvrdá, pořiďte si katexovy filtr. Váš pes má blechy, umyjte ho šampónem Autin. Vaše dcera bere kokain, dejte ji na terapii. Vaše manželka je těhotná. Jsou to jednovaječná dvojčata, obě holky. Nejsou Vaše. Pořidte si právníka. A jestli nepřestanete masturbovat, tak se Vám ten tenisovej loket nikdy nezahojí!" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2017 V 12/12/2017 na 22:59, Sir_Jarek napsal: Jen jsem na ni upadl, hájil se muž obžalovaný ze znásilnění. Vyvázl s podmínkou A ještě: Citovat „Neplakala, nevzlykala, když jsem se jí zeptal, jestli už má nějakou zkušenost se sexem, řekla mi, že souloží od 13 let. Pak na mě začala laškovně pomrkávat a ptala se na velikost mého přirození. To už jsem ji musel upozornit na nevhodné chování,“ vypověděl policista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2017 Firmy, co prodávají zážitky, by měly nabízet turistům vyjížďky po D1. To nikde jinde nezažijí. A když se k tomu na závěr přihodí návštěva Brna, tak věřím, že to pro takové silných zážitků chtivé Korejce bude bomba. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2017 " Nechceš umřít sám ? Staň se řidičem autobusu ! " 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 23. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2017 Pripravený ! Už by som aj tak nemohol za volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 23. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 23. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2017 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2017 Ahoj, tady JEŽÍŠEK! Celý rok tě pozoruji! Dobře vím, že nekradeš, nelžeš, nepodvádíš, netuneluješ… Tak mne neser a nauč se to. Já ti pořád dárky nosit nebudu! Štastné a Veselé a PF 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2017 tip na darcek 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2017 “Dostanu i nějaký překvapení, nebo jen věci, o který jsem si psala?”“Bude i překvapení.”“Jůů, a jaký?”“No, že některý věci ze seznamu nedostaneš.” 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2017 Jak nadává žába?..... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . „Kfuck...“ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 25. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2017 Musím se pochlubit, mám nové koleno... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 25. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2017 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2017 ked uz su tie Vianoce... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2017 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2017 To jsme tak dneska byli v Přerově kouknout na trhy,mícháme a ono tohle viz foto Kde udělali soudruzi z NDR chybu? PS: Já jsem Ti říkala nech je až na polárkovej dort 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 "Jak dlouho trvá cesta vlakem z Moravy do Prahy?""Asi tři sedmičky..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Jde po Praze skupina Asiatů s průvodcem... Zde vidíte Pražský hrad....asiati Pjážsky hrad. Zde vidíte Karlův most.....asiati Kájuv most... Přijdou na Karlovo náměstí a tam frajer šuká Vietnamku o lavičku... Průvodci je to hloupé a tak to zamaskuje....pán jede na kole... ...a najednou se ze skupinky ozve...to je moje kolo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.