max1986 Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Jaké máte zkušenosti s tímto servisem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 no a teď s kterým, protože je jich na Moravě potažmo Valašsku více. Já mám dobré zkušenosti s Autocentrum Lukáš v Rožnově pod Radhoštěm, nikdy nebyl žádný problém, svou práci odvedli výborně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max1986 Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Omlouvám se a myslím Rožnov pod Radhoštěm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 To jsem zvědavý............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 v tomto servisu prohlídka po 15tis. a po 30tis. bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max1986 Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 TED MAJI V AUTOCENTRU LUKAS TEST TLUMICU ZDARMA TAK SI TAM ZAJEDTE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 To bude zase aut........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Mám rozporuplné zkušenosti - Frenštát p.R. v pohodě, dokonce pomoc zdarma (když mi blesk vyřadil z provozu imobilizér) Rožnov p.R. - firemní auta - opravy OK, při výměně kol na letní přehlédli úplně sjeté vzorky u dvou aut - tuto službu jsme přesunuli do Barumu VM Rožnov soukromé auto - výměna ovladače u světel - účtovali si 2 hodiny práce - přitom je to modul který se jen nacvakne... zloději VM - instalace vyhřívání sedaček - OK Takže nejhorší zkušenost s pobočkou v Rožnově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardM Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Velmi spatna zkusent. 10 km po vyjetí se servisu se poprve za 120 000km rozsvitila cervena kontrolka - nedostatek chladici kapaliny. Hladinu chladici kapaliny jsem kontroloval tyden predem a nebylo potreba doplnovat. Po navratu do servisu nasli praskly termostat, ale odmitaji prevyit odpovednost a nabizeji opravu za 3000kc (internetova cena termostatu cca 1000Kc) . I kdyby opravdu byly nahoda, ze by termostat prasknul tesne po odjezdu ze servisu, solidni AUTORIZOVANY autoservis by uprednostnil dobrou povest, nicmene Auto Lukas Roznov na nejake povesti nezalezi, hlavni je okamzity zisk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.