Gus Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Zdravim,dá se ještě nějak poštelovat spojka když začala klouzat,má 200000 km ,nebo kde sehnat spojkovou sadu za dobrej peníz? Okta RS r.2002 dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Zdravim,dá se ještě nějak poštelovat spojka když začala klouzat,má 200000 km ,nebo kde sehnat spojkovou sadu za dobrej peníz? Okta RS r.2002 dík Nic se na spojce poštelovat nedá, takže koupit novou lamelu a nebo líp celou sadu a na RS určitě něco kvalitnějšího a vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Koupil bych radsi celou sadu - pritlacak , lamela, setrvak i lozisko radsi ....mohl bys to sehnat do 20t,- treba od Sachse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Koupil bych radsi celou sadu - pritlacak , lamela, setrvak i lozisko radsi ....mohl bys to sehnat do 20t,- treba od Sachse... I setrvák? neni to zbytečný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Koupil bych radsi celou sadu - pritlacak , lamela, setrvak i lozisko radsi ....mohl bys to sehnat do 20t,- treba od Sachse... I setrvák? neni to zbytečný? Jestli se nepletu tak se může i roztrhnout, ale asi bych ho zkontroloval a podle toho bych nakupoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Určitě kup lamelu, přítlačák a ložisko. Kup jen origo díly nebo pak nějakou keramiku ( ale to je brutál cena ). Každopádně nekupuj nějakou druhovýrobu- vymstí se ti to - věř mi, já měnil spojku už 2x a pouze origo opravdu vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Určitě kup lamelu, přítlačák a ložisko. Kup jen origo díly nebo pak nějakou keramiku ( ale to je brutál cena ). Každopádně nekupuj nějakou druhovýrobu- vymstí se ti to - věř mi, já měnil spojku už 2x a pouze origo opravdu vydrží. Jj, u toho setrváku bych se podíval jen jestli není spálenej, když bude OK, tak nechat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak dnes konečně proběhla výměna spojky :-) .Vyměnit to šlo až překvapivě dobře,akorát mám pocit že ted jde mačkat pedál lechčeji.Je to normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak dnes konečně proběhla výměna spojky :-) .Vyměnit to šlo až překvapivě dobře,akorát mám pocit že ted jde mačkat pedál lechčeji.Je to normální? Je možný jak se to rozdělalo, tak jste tam určitě něco čistili, tak třeba se tam předtím dřel nějakej bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.