Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim,dá se ještě nějak poštelovat spojka když začala klouzat,má 200000 km ,nebo kde sehnat spojkovou sadu za dobrej peníz? Okta RS r.2002 dík

Vloženo
Zdravim,dá se ještě nějak poštelovat spojka když začala klouzat,má 200000 km ,nebo kde sehnat spojkovou sadu za dobrej peníz? Okta RS r.2002 dík

Nic se na spojce poštelovat nedá, takže koupit novou lamelu a nebo líp celou sadu a na RS určitě něco kvalitnějšího a vyměnit.

Vloženo
Koupil bych radsi celou sadu - pritlacak , lamela, setrvak i lozisko radsi ....mohl bys to sehnat do 20t,- treba od Sachse...

I setrvák? neni to zbytečný?

Vloženo
Koupil bych radsi celou sadu - pritlacak , lamela, setrvak i lozisko radsi ....mohl bys to sehnat do 20t,- treba od Sachse...

I setrvák? neni to zbytečný?

Jestli se nepletu tak se může i roztrhnout, ale asi bych ho zkontroloval a podle toho bych nakupoval...

Vloženo

Určitě kup lamelu, přítlačák a ložisko. Kup jen origo díly nebo pak nějakou keramiku ( ale to je brutál cena ). Každopádně nekupuj nějakou druhovýrobu- vymstí se ti to - věř mi, já měnil spojku už 2x a pouze origo opravdu vydrží.

Vloženo
Určitě kup lamelu, přítlačák a ložisko. Kup jen origo díly nebo pak nějakou keramiku ( ale to je brutál cena ). Každopádně nekupuj nějakou druhovýrobu- vymstí se ti to - věř mi, já měnil spojku už 2x a pouze origo opravdu vydrží.

Jj, u toho setrváku bych se podíval jen jestli není spálenej, když bude OK, tak nechat...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak dnes konečně proběhla výměna spojky :-) .Vyměnit to šlo až překvapivě dobře,akorát mám pocit že ted jde mačkat pedál lechčeji.Je to normální?

Vloženo
Tak dnes konečně proběhla výměna spojky :-) .Vyměnit to šlo až překvapivě dobře,akorát mám pocit že ted jde mačkat pedál lechčeji.Je to normální?

Je možný jak se to rozdělalo, tak jste tam určitě něco čistili, tak třeba se tam předtím dřel nějakej bordel.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...