Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

Nevi nekdo co by mohlo zpusobovat kolisani otacek u TDi 66kw r.v.2001? Projevuje se to tak, ze na volnobeh si to samo prida otacky cca o 200-250 ot/min. Dela to prevazne pri studenem motoru, ale nekdy i pri provozni teplote. Vim, ze nejjistejsi bude Diagnostika. Diky za rady.

• 1 rok později...

Zdravim,

mam ten samy problem. Obcas mi po natoceni kolisaji otacky pri volnobehu. v intervalu asi tak 0,75 sekundy o tech 200 ot/min. Mam 1.9 tdi 74kw. Pomuze nekdo?

EGR ventil.

I bez VAGu to bude z 90 % kombinované čidlo teploty chladicí kapaliny kombinované se snímačem teploty pro přístrojovou desku (G62). Výměna jednoduchá prakticky bez nářadí, cena cca 200 - 300 Kč. Jinak vyhledej podrobnosti v předchozích diskusích.

• 3 týdny později...

dělá mi to taky. Po studeném startu a snad jen když je venku chladno, spíš mráz. Tak co to bylo? EGR nebo to čidlo?

Zdravím taky mi to u TDI dělalo čidlo chladící kapaliny

• 2 týdny později...

Tak to me to zas delala vaha vzduchu ... a mel jsem teda spinavy turbo, ale jak se na podzim ochladilo, tak to bylo jak 120ka, otacky mi skakly na 1500 apod. ...

• 6 let později...

Zdravím,

asi před měsícem začala naše octa trochu zlobit. Občas při volnoběhu vyběhnou otáčky motoru z 900 na 1100 a po chvíli se zase vrátí k normálu. Někdy to dělá i při startování že vyletí hned na 1100 a pak spadnou na normální. Je to motor ALH 66kw. Nevíte někdo co by to mohlo být? Moc děkuji za odpovědi.

Může to způsobovat vadný spínač na spojkovém pedálu, ŘJ si pak myslí, že budeš řadit a přidá otáčky. Chce to udělat diagnostiku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.