RomanKo Vloženo 13. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Super! Uz sa tesim. Mne v ziadnej predajni nechceli verit. Ze to by museli vediet nieco take...no proste som nemal chut sa hadat s nimi... A cena sedi Maverick...tych 280KC? Ja by som to vymenil na obe sedacky... Daj foto a vediet ze co a ako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Tak vymena probehla hladce - konec koncu jsou to dve plastovy krytky a dva Torx 10. Vysledek posudte dle foto - funkcne super, pri nastupovani a vystupovani se ji vubec nedotknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Super, paráda. Tiež sa chystám na výmenu, v septembri mi ale páčku nikde nechceli objednať - vraj sa ešte nedalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 14. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 No ja uz som poslal dotazy do IMPA a AMOS. Tak som zvedavy kto bude promptnejsi a na cenu. Dam vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 (editace) Takze AMOS mi dal cenu ako stalemu zakaznikovi 340sk s DPH. Avsak bezna cena (IMPA) je cena 369,38Sk/ks. Ale vraj nevie zohnat pravu...to nechapem...!? Tak som objednal zatial tu soferovu stranu. Editováno: 15. Říjen 2007, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Takze AMOS mi dal cenu ako stalemu zakaznikovi 340sk s DPH. Avsak bezna cena (IMPA) je cena 369,38Sk/ks. Ale vraj nevie zohnat pravu...to nechapem...!? Tak som objednal zatial tu soferovu stranu. jake presne cislo dielca podla ETKY si pytal ? myslim tu vodicovu ? ja mam po ceste AUTOPARK tak skusim tam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Tak vymena probehla hladce - konec koncu jsou to dve plastovy krytky a dva Torx 10. Vysledek posudte dle foto - funkcne super, pri nastupovani a vystupovani se ji vubec nedotknu... hehe ....ze vam to stoji za to, ...ja se nedotykam ani te co tam mam ted. ...resp nedotykam tak ze by to necemu vadilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Tak vymena probehla hladce - konec koncu jsou to dve plastovy krytky a dva Torx 10. Vysledek posudte dle foto - funkcne super, pri nastupovani a vystupovani se ji vubec nedotknu... hehe ....ze vam to stoji za to, ...ja se nedotykam ani te co tam mam ted. ...resp nedotykam tak ze by to necemu vadilo. no na fabii mi to nevadilo na roome pri vystupovani neustale stalcim nohou packu .. asi to bude tym ze sedadlo je vyssie nez vo FI .... toto je celyproblem .. vzdy treba dostelovat sedalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 16. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 luky ja som im dal obe cisla (teda tej novej packy teda cozacina 5J a oni povedali v AMOSE ze vedia zohnat len lavu. Takze asi soferovu. Podla Mavericka som objednaval. Skopiroval tie cisla a poslal mail. Takze tam kupim lavu a v IMPA kupim tu pravu za trosku viac...ale mozno sa na to vykaslem na tu pravu. To nie je taky problem ako ta soferova strana...aj ked to mozno nebude moc esteticke ze jedna taka a druha taka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 luky ja som im dal obe cisla (teda tej novej packy teda cozacina 5J a oni povedali v AMOSE ze vedia zohnat len lavu. Takze asi soferovu. Podla Mavericka som objednaval. Skopiroval tie cisla a poslal mail. Takze tam kupim lavu a v IMPA kupim tu pravu za trosku viac...ale mozno sa na to vykaslem na tu pravu. To nie je taky problem ako ta soferova strana...aj ked to mozno nebude moc esteticke ze jedna taka a druha taka... jo tak musim pohladat . sami nesce .. jo ja riesim iba vodica . spolujazdca nemam ani som nechel ani nevidim dovod mat . .manzelka aj tak vacsinu caqsu sedi vzadu s dcerou ... aj s IMPA si dopisujes, ci mas tam neikoho koho poznas .. lebo s trupikmi kde ja som kupoval veci sa da max telefonovat a aj to jeniekedy problem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaM Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Zdravicko ! Ani jsem netusil, co se o te pacce namluvi (napise) Az u fotek od Mavericka je opravdu ten rozdil videt a jsem rad ze ji nemusim resit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Luky: s IMPA si dopisujem, telefonujem, mailujem a aj osobne chodim. Mam to blizko a je tam bezplatne tel cislo. Co dodat? Vyuzivam ten servis a predajnu najviac. Aj ked auto som kupoval inde...proste nedali mi tam taku zlavu. Ale nepoznam nikoho v IMPA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka67 Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Tak mám ode dneška taky novou páčku sedadla. Minulý týden, když jsem byl na roční prohlídce (mj. v jiné diskuzi se tu psalo o množství oleje, tak mě Škoda servis nalil olej Shell 3,2l) tak páčku objednali, ale zatím to nějak nešlo, neznali cenu. Dneska přišla a je super. Stála 282,-, celkově s prací (výměna páček) to vyšlo na 375,- Kč. Hned jsem udělal mobilem 2 fotky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Je pekná, síce na FI o nič nezavadzujem nohou, objednám si ju !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 22. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Minule som ju konecne videl a mal moznost odskusat vo FII. A tiez sa mi pacila. Nicim som nezavqadil...ale druha vec je ze Roomster je vyssi posed a tak sa neda objektivne povedat ci budem vadit alebo nie. Ale ked maverick vravi ze je super...tak mu verim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 (editace) mne sa moc nepaci a nemal by som co robit so starou, iba ze by som ju samorezkami na image prisroboval na spolujazdcovu .....hehe a odpovedal som v okne otvorenom od vcera vo fabii a suchlo ma sem.... Editováno: 23. Říjen 2007, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 taky vymeneno, je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 8. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Heh...som sa pozabudol...mam ju uz mesiac a spokojnost ako ma byt! Ale stve ma ze sa nedala kupit spolujazdcova...takze mam jednu taku a jednu povodnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 RomanKo: Spolujezdcova musi byt taky - trvej na objednani dilu 5J0 882 252A 47H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 RomanKo: Spolujezdcova musi byt taky - trvej na objednani dilu 5J0 882 252A 47H. ja si to myslim taky. jen sem se nechtel hadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 No ja som na tom trval, no povedali mi ze ten diel vidia v systeme, ale ze sa neda objednat ako nahradny diel...zatial. Ale skusal som to pred mesiacom ked som objednaval tu lavu packu...od vtedy som to neskusal. Ale vzdy sa zasmejem ked zacujem ako niekto nastupuje do auta a pocujem ten zvuk ako si znizi sedadlo. Vtedy si uvedomujem ako som dobre urobil ze som tu packu aspon na soferovej strane vymenil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Nemal si si kúpiť s výškovo nastavitelným sedadlom hehehe lol Heh...som sa pozabudol...mam ju uz mesiac a spokojnost ako ma byt! Ale stve ma ze sa nedala kupit spolujazdcova...takze mam jednu taku a jednu povodnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Aaaale...ked tie moje baby su take malinke...nech maju radost z jazdy a mozu sa divat z nadhladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 tak sem si ji koupil. 248Kč, zatim jen k ridici. Az bude cas tak ji namontuju a dam fotecku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.