Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jj, Scout mi hned padl do oko, tam ty světla IMHO sedly luxusně...asi díky těm plastům :palec2:

Co se tech kol tyce, tak vetsinou byvaji predstavene driv na nejakem salonu a pak se objevi v jednom z modelu.

hmm..co tie kolesa? to fakt budu na RSe?su moc pekne...18"?

Mě ty kola připomínají 17-ky ze sportline FII

George Couser: tak nemůžu číst všechno. :)

Nezdá se vám ta RS vepředu docela vysoká? Zezadu toho moc nezměnili.

No pěkný, jak se mi to zezačátku moc nelíbilo, tak teď to vpadá dobře, ale v tou Scout TDI-PD, to už je trochu mimo bych řek...

V tom rsku žadny novy motory nebudou ? :(

bude pozdeji ta 150kW ne ?

Musim rict me se to libi, ten predek uz neni tak korejskej, sakra prekna skoda.

No mohli ty motory nějak poladit, doba přecijenom pokročila...ale tak co nezvládnou v bolce, dožene někdo jinej, toho se nebojím :D

V tom rsku žadny novy motory nebudou ? :(

Souhlas...

bude pozdeji ta 150kW ne ?

Musim rict me se to libi, ten predek uz neni tak korejskej, sakra prekna skoda.

...a souhlas. I ten volant snad překousnu, pokud bude multifunkčně fungovat - od doliho mám už upravený soft v navi, gateway už novou taky mám, takže vážně jen ten volantík :-)

Fakt nechapu, proc skodovka neukaze opravdovy fotky tech aut a misto toho pusti do sveta takovy trapny omalovanky? Dyt to RS na chladici je nakrivo, SPZ je uplne divne sikmo, jakoby s jinou perspektivou, to si nemuzou dovolit zaplatit grafika, kterej by to udelal poradne ? :feve:

Uz se vi jestli jsou vevnitr nejaky inteligentnejsi potahy ?

A je to vůbec ze škodovky nebo si jen někdo hrál? Podle mě to je původní RS jen upravená...

Je to ofiko, viz web...a na mediawebu to je pak ve velkým ;)

Tak to je potom smutné, prt. třeba toho křivého znaku jsem si všiml na první pohled...

Já taky, ale podle mě to je možná i schválně taková "poloskica" a nemá to za cíl hrát si na fotku...zas takový amatéři tam podle mě nejsou.

Kola teda nic moc a jak píše Žitňák, doufam že potahy budou lepší ...

V té žluté je moc sexy. Robustní maska je taky mňam mňam :palec:

Ja ty svetla proste nezkousnu, furt stejna korea, nehlede na to, ze i dalsi prvky vypadaji tak nejak korejsky. Neni to krasne vyvazeny jako O1 RS a i OII pred FL byla takova nejaka vyvazenejsi. Ten trend "tady oblinka, tady boulicka, tady kus plastu navic, tady udelame vlnku a strcime na to velkou masku a jeste vetsi svetla a dav to bude kupovat" je na vsech modelech ted des, aspon, ze ten Yeti je fajn. Ale oproti seriovymu FL je to RS zlaty, vypada o dost % lip...

Nahodou perfektni nemam slov :skoda: - jak tu jiz zaznelo Scout zrobustnel a ten novej predek mu sedne jak hrnec na prcku a RS bych rekl ze taky vapada dospeleji - pred FL neodsuzuju samozrejme ale ta FL je jeste hezci proste - vyspelejsi :) - skoda ze se takovyho auti asi tezko nekdy dockam :(

A nevim co furt mate vseci s tou koreou - prece byste nechtely srovnavat Škodovenky s nejakejma k*****a sikmookejma... :)

jinak dnes clanecek na novinkach - prakticky to samy jak na idnes :)

Škoda odhalila faceliftovanou Octavii ve verzích RS a Scout

Upraveno od Planeta

Newíte někdo jestli bude barva Rosso Brunello i pro RS?

Jinak se připojuju k těm, kterým se líbí. :palec2:

by mě zajímalo kdy tohle změkčování designu skončí :kuk: ...mi se nelíbí.

Me by zajimalo na kolik vyjde predelavka pred-faceliftu na RS facelift (sice o ty nove svetla nestojim, ale bez nich to bohuzel nejde). Kdyby alespon zachovali stejne hrany svetel kolem narazniku a mezi blatnikem a naraznikem, at neni ta predelavka tak draha a komplikovana ...

Upraveno od kully

Tak staci to sikovne bouchnout, potom bude prestavba na FL stat jen spoluucast na pojisteni, ne?

Tak to chce hodne sikovnosti, aby byly rozbite oba blatniky, obe svetla, naraznik a nejspis i kapota a pritom nebyly vystrelene airbagy ... Ale nerikam, ze to nejde :palec2:

Mě se ten znak teda nakřivo nezdá. Nemůže to být tím, že spodní hrana masky je do obloučku?

předělávka na FACE O2 je v pohodě..horší to je s dílama..moc jich ještě není..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.