Duben 21, 200916 r Jj, Scout mi hned padl do oko, tam ty světla IMHO sedly luxusně...asi díky těm plastům
Duben 21, 200916 r Co se tech kol tyce, tak vetsinou byvaji predstavene driv na nejakem salonu a pak se objevi v jednom z modelu.
Duben 21, 200916 r George Couser: tak nemůžu číst všechno. Nezdá se vám ta RS vepředu docela vysoká? Zezadu toho moc nezměnili.
Duben 21, 200916 r No pěkný, jak se mi to zezačátku moc nelíbilo, tak teď to vpadá dobře, ale v tou Scout TDI-PD, to už je trochu mimo bych řek...
Duben 21, 200916 r bude pozdeji ta 150kW ne ? Musim rict me se to libi, ten predek uz neni tak korejskej, sakra prekna skoda.
Duben 21, 200916 r No mohli ty motory nějak poladit, doba přecijenom pokročila...ale tak co nezvládnou v bolce, dožene někdo jinej, toho se nebojím
Duben 21, 200916 r V tom rsku žadny novy motory nebudou ? Souhlas... bude pozdeji ta 150kW ne ?Musim rict me se to libi, ten predek uz neni tak korejskej, sakra prekna skoda. ...a souhlas. I ten volant snad překousnu, pokud bude multifunkčně fungovat - od doliho mám už upravený soft v navi, gateway už novou taky mám, takže vážně jen ten volantík :-)
Duben 21, 200916 r Fakt nechapu, proc skodovka neukaze opravdovy fotky tech aut a misto toho pusti do sveta takovy trapny omalovanky? Dyt to RS na chladici je nakrivo, SPZ je uplne divne sikmo, jakoby s jinou perspektivou, to si nemuzou dovolit zaplatit grafika, kterej by to udelal poradne ? Uz se vi jestli jsou vevnitr nejaky inteligentnejsi potahy ?
Duben 21, 200916 r A je to vůbec ze škodovky nebo si jen někdo hrál? Podle mě to je původní RS jen upravená...
Duben 21, 200916 r Tak to je potom smutné, prt. třeba toho křivého znaku jsem si všiml na první pohled...
Duben 21, 200916 r Já taky, ale podle mě to je možná i schválně taková "poloskica" a nemá to za cíl hrát si na fotku...zas takový amatéři tam podle mě nejsou.
Duben 21, 200916 r Kola teda nic moc a jak píše Žitňák, doufam že potahy budou lepší ... V té žluté je moc sexy. Robustní maska je taky mňam mňam
Duben 21, 200916 r Ja ty svetla proste nezkousnu, furt stejna korea, nehlede na to, ze i dalsi prvky vypadaji tak nejak korejsky. Neni to krasne vyvazeny jako O1 RS a i OII pred FL byla takova nejaka vyvazenejsi. Ten trend "tady oblinka, tady boulicka, tady kus plastu navic, tady udelame vlnku a strcime na to velkou masku a jeste vetsi svetla a dav to bude kupovat" je na vsech modelech ted des, aspon, ze ten Yeti je fajn. Ale oproti seriovymu FL je to RS zlaty, vypada o dost % lip...
Duben 21, 200916 r Nahodou perfektni nemam slov - jak tu jiz zaznelo Scout zrobustnel a ten novej predek mu sedne jak hrnec na prcku a RS bych rekl ze taky vapada dospeleji - pred FL neodsuzuju samozrejme ale ta FL je jeste hezci proste - vyspelejsi - skoda ze se takovyho auti asi tezko nekdy dockam A nevim co furt mate vseci s tou koreou - prece byste nechtely srovnavat Škodovenky s nejakejma k*****a sikmookejma... jinak dnes clanecek na novinkach - prakticky to samy jak na idnes Škoda odhalila faceliftovanou Octavii ve verzích RS a Scout Upraveno Duben 21, 200916 r od Planeta
Duben 21, 200916 r Newíte někdo jestli bude barva Rosso Brunello i pro RS? Jinak se připojuju k těm, kterým se líbí.
Duben 21, 200916 r Me by zajimalo na kolik vyjde predelavka pred-faceliftu na RS facelift (sice o ty nove svetla nestojim, ale bez nich to bohuzel nejde). Kdyby alespon zachovali stejne hrany svetel kolem narazniku a mezi blatnikem a naraznikem, at neni ta predelavka tak draha a komplikovana ... Upraveno Duben 21, 200916 r od kully
Duben 21, 200916 r Tak staci to sikovne bouchnout, potom bude prestavba na FL stat jen spoluucast na pojisteni, ne?
Duben 21, 200916 r Tak to chce hodne sikovnosti, aby byly rozbite oba blatniky, obe svetla, naraznik a nejspis i kapota a pritom nebyly vystrelene airbagy ... Ale nerikam, ze to nejde
Duben 21, 200916 r Mě se ten znak teda nakřivo nezdá. Nemůže to být tím, že spodní hrana masky je do obloučku?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.