SKAJA Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jj, Scout mi hned padl do oko, tam ty světla IMHO sedly luxusně...asi díky těm plastům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Co se tech kol tyce, tak vetsinou byvaji predstavene driv na nejakem salonu a pak se objevi v jednom z modelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 hmm..co tie kolesa? to fakt budu na RSe?su moc pekne...18"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Mě ty kola připomínají 17-ky ze sportline FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 George Couser: tak nemůžu číst všechno. Nezdá se vám ta RS vepředu docela vysoká? Zezadu toho moc nezměnili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 No pěkný, jak se mi to zezačátku moc nelíbilo, tak teď to vpadá dobře, ale v tou Scout TDI-PD, to už je trochu mimo bych řek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 V tom rsku žadny novy motory nebudou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 bude pozdeji ta 150kW ne ? Musim rict me se to libi, ten predek uz neni tak korejskej, sakra prekna skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 No mohli ty motory nějak poladit, doba přecijenom pokročila...ale tak co nezvládnou v bolce, dožene někdo jinej, toho se nebojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 V tom rsku žadny novy motory nebudou ? Souhlas... bude pozdeji ta 150kW ne ?Musim rict me se to libi, ten predek uz neni tak korejskej, sakra prekna skoda. ...a souhlas. I ten volant snad překousnu, pokud bude multifunkčně fungovat - od doliho mám už upravený soft v navi, gateway už novou taky mám, takže vážně jen ten volantík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Fakt nechapu, proc skodovka neukaze opravdovy fotky tech aut a misto toho pusti do sveta takovy trapny omalovanky? Dyt to RS na chladici je nakrivo, SPZ je uplne divne sikmo, jakoby s jinou perspektivou, to si nemuzou dovolit zaplatit grafika, kterej by to udelal poradne ? Uz se vi jestli jsou vevnitr nejaky inteligentnejsi potahy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 A je to vůbec ze škodovky nebo si jen někdo hrál? Podle mě to je původní RS jen upravená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Je to ofiko, viz web...a na mediawebu to je pak ve velkým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak to je potom smutné, prt. třeba toho křivého znaku jsem si všiml na první pohled... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Já taky, ale podle mě to je možná i schválně taková "poloskica" a nemá to za cíl hrát si na fotku...zas takový amatéři tam podle mě nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Kola teda nic moc a jak píše Žitňák, doufam že potahy budou lepší ... V té žluté je moc sexy. Robustní maska je taky mňam mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ja ty svetla proste nezkousnu, furt stejna korea, nehlede na to, ze i dalsi prvky vypadaji tak nejak korejsky. Neni to krasne vyvazeny jako O1 RS a i OII pred FL byla takova nejaka vyvazenejsi. Ten trend "tady oblinka, tady boulicka, tady kus plastu navic, tady udelame vlnku a strcime na to velkou masku a jeste vetsi svetla a dav to bude kupovat" je na vsech modelech ted des, aspon, ze ten Yeti je fajn. Ale oproti seriovymu FL je to RS zlaty, vypada o dost % lip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) Nahodou perfektni nemam slov - jak tu jiz zaznelo Scout zrobustnel a ten novej predek mu sedne jak hrnec na prcku a RS bych rekl ze taky vapada dospeleji - pred FL neodsuzuju samozrejme ale ta FL je jeste hezci proste - vyspelejsi - skoda ze se takovyho auti asi tezko nekdy dockam A nevim co furt mate vseci s tou koreou - prece byste nechtely srovnavat Škodovenky s nejakejma k*****a sikmookejma... jinak dnes clanecek na novinkach - prakticky to samy jak na idnes Škoda odhalila faceliftovanou Octavii ve verzích RS a Scout Editováno: 21. Duben 2009, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Newíte někdo jestli bude barva Rosso Brunello i pro RS? Jinak se připojuju k těm, kterým se líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 by mě zajímalo kdy tohle změkčování designu skončí ...mi se nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) Me by zajimalo na kolik vyjde predelavka pred-faceliftu na RS facelift (sice o ty nove svetla nestojim, ale bez nich to bohuzel nejde). Kdyby alespon zachovali stejne hrany svetel kolem narazniku a mezi blatnikem a naraznikem, at neni ta predelavka tak draha a komplikovana ... Editováno: 21. Duben 2009, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak staci to sikovne bouchnout, potom bude prestavba na FL stat jen spoluucast na pojisteni, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak to chce hodne sikovnosti, aby byly rozbite oba blatniky, obe svetla, naraznik a nejspis i kapota a pritom nebyly vystrelene airbagy ... Ale nerikam, ze to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Mě se ten znak teda nakřivo nezdá. Nemůže to být tím, že spodní hrana masky je do obloučku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 předělávka na FACE O2 je v pohodě..horší to je s dílama..moc jich ještě není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.