lancer Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 potřebuji někde dodělat kontrolku pro světla denního svícení nenapadá někoho kam ji umístit a případně jakou,aby to nevypadalo moc blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Uprav budiky, mala by tam byť kontrolka pre vadne svetla, taka žiarovčička, to by bolo ok myslim:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 ano najlepsie do budikov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 7. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 mám maxik 07 čím se ta kontrolka dá aktivovat stačí někam na konektor přivést kostru?do budíků se mě jinak vrtat a předělávat nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Jaj tak potom ju tam nemáš, tú kontrolku rieši maxidot no vrrrtať a prerábať budeš musieť každopádne iba ak by si použil nejaku kontrolku hmlovky, to by bolo najjednoduchšie mám maxik 07 čím se ta kontrolka dá aktivovat stačí někam na konektor přivést kostru?do budíků se mě jinak vrtat a předělávat nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 7. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 no jo ale já mám aji oboje mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 no jo ale já mám aji oboje mlhovky tak ji napoj na kontrolku předních světel, já to tak díky relé pro zapnutí světel ve dne mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 pak nepoznám jestli mám zapnutá denní nebo potkávací to ste do fabie nikdo nedodělával žádnou kontrolku???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 (editace) No ved to zistis ako u origa. Ked nemas podsvietene budiky, mas denne svietenie...ak mas podsvietene budiky, mas manualne zapnute stretavacie svetla. A kontrola svetiel ti bude svietit v oboch pripadoch...nie? Editováno: 13. Říjen 2007, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 13. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 asi to tak dopadne a nevýš kam co připojit aby se mě rožla ta kontrolka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 (editace) Bohuzial nie. Nie som elektrikar. Sorry. Ale urcite niekto sikovny sa ti tu ozve s konstruktivnym riesenim... Editováno: 13. Říjen 2007, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 pak nepoznám jestli mám zapnutá denní nebo potkávací to ste do fabie nikdo nedodělával žádnou kontrolku???????? na denní ti nebude svítit podsvícení ovladačů a přístrojů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.