mara00 Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 SWF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Ktore stierace by ste doporucili:Bosch Aerotwin alebo stierače Valeo Silencio X-TRM Sadu z programu Škoda originalnich dilu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 http://auto.idnes.cz/test-steracu-vybirejte-drazsi-a-cerstve-fde-/automoto.aspx?c=A100120_184354_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 jo za tu cenu to ujde http://www.eshop-rychle.cz/bezo/eshop/7-1-Sterace/0/5/2463-Sterace-BOSCH-Aerotwin-sada-530-530mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 vzal bych buď originální nebo ty bosch, záleží na ceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Na Drobka kupuju originální aero-lišty Bosch a nemůžu si stěžovat. Ty první jsem měnit musel, protože se po pár měsících protrhly (v kořeni stíracího břitu byla podélná díra asi 2cm dlouhá a stěrač nechával po skle obloukovitou stopu nestažený vody), jenže to byl následek předchozího odstavení auta bez jakýkoliv dodatečný údržby. Další sadu jsem měnil čistě preventivně, když jsem zjistil že už tak dobře nedoléhají a třeba po skončení ostříknutí se musí nechat udělat 2 kyvy místo původně jen jednoho, aby sklo bylo "glanc". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara00 Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 kdyz poradne rozeberete original sterac tak zjistite ze je na nem logo SWF ...ta firma dodava pro audi,vw atd ...ale s bosch se chyba take neudela.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlovarak Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Můj osobní postřeh byl, že boschácký Aerotwin mě nechává stopu při zpětném chodu přesně v úrovni očí. Je to roztřikem kapek od držáku na ramínku. V případě Valea Silencio jsem tento problém vůbec neznal. Jinak obojí patří ke špičce a tak asi ani jedna volba není špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzenik Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Nezkoušel jste někdo nahradit originální aero stěrače klasickými ramínkovými? Po stránce funkčnosti jsem s aero stěrači spokojen, ale bohužel se kradou Neexistuje na to nějaká redukce, která by umožnila připnout ramínkový stěrač na FII FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Ahoj dnes se mě stalo 3x za pár minut ze mě začaly automaticky starat sterace. Páčka byla v poloze 0 a nesly zastavit. Jednou jsem je zastavil opětovnym nastartování a podruhé a potřetí přestaly samy. Nevíte co se muze dit? Nikdy jsem se s Tim nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Ahoj dnes se mě stalo ....ze mě začaly automaticky starat sterace. ... Buď rád, máš automatickou funkci, kterou my ostatní nemáme. A pokud ji nechceš, budeš muset prolézt elektriku a zjistit, kde máš to protivný automatický čidlo, který stěrače spouští.... A pak zasáhnout štípačkama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Ale ja žádné čidlo nemam navíc to stiralo snad 3 minuty nikdy se mě to nestalo a překvapilo mě to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Petře musiš zkontrolovat motorek a časové rele, ktere je snad v pačce od stěraču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Chýba tu podstatná informácia. Stierače začali stierať samé keď pršalo? Ak áno, tak väčšina z nás tu teraz tíško závidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Ono myslím ten den i pršelo ale opravdu nemám automatické čidlo To bych za ten rok už snad zjístil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 obnovuju diskusi... jake používáte stěrače, případně kde je kupujete, po jaké době měníte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Origo Bosch Aero, v ELITu, co 2 roky.... No name vydržely jen rok, při ceně nižší jen o asi 25-30% proti origo se nevyplatí je kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 ..a zkoušel někdo jen menit stiraci gumičky nebo se to nevyplati..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Aero jsou vcelku, péro je zavulkanizovaný dovnitř do gumy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Já mám už rok a půl asi 50 000 km oreginal škoda stěrače z autorizaku a az na male čárky když je sklo málo mokre tak stírají perfektne a nemůžu si stěžovat. Navíc vypadají hezky na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 (editace) Kupuji originály. Stírají perfektně a celkem i vydrží, nevidím důvod zkoušet něco jiného. Neměním je ale zrovna pravidelně, jednu dobu tam byly snad i 3 roky (nevím přesně), a to už šlo samozřejmě trochu znát. Editováno: 2. Březen 2016, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 V lete som mal aplikované Gtechniq G5, teraz už fungujú iba pri diaľničnej rýchlosti, ale pred tým od 60 km/h vyššie som normálne stierače nepoužíval. Už ich chcem obnoviť, ale je potrebná teplota okolo 20°C, čo je teraz docela problém.Klasické stierače mám Bosch Aerotwin. Výdrž väčšinou jeden rok. Najviac ich ničí hmyz alebo zle zoškrabaný ľad z čelného skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Co s nima děláš a kolik najezdíš, že originály vydrží jen rok, a ještě je k tomu používáš minimálně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Já si originály na F2 nemůžu vynachválit. Zadní jsem měnil teď před zimou. Původní byl ještě z fabriky, takže po šesti letech. Přední tam jsou počítám tak 3-4 roky a stále celkem OK. Na F1 jsem gumičky u klasických stěračů měnil co půl roku, pak jsem přešel na aero od Bosche a ty jsem měnil co rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 To len psoledné leto ich používam minimálne, preto sú teraz v lepšom stave. Inak najazdím ročne viac ako 20 tisíc km, a to hlavne v meste, prípadne na okreskách, kde ide všetok bordel z cesty a spod kolies áut predo mnou rovno na čelné sklo. Ako na boku čelného steká voda, tak tam vidieť, že na skle je viac špiny a blata ako vody. A tá špina z ciest vlastne ničí tie stierače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.