Ondra N. Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Na letních 18kách mám dlouhodobou 7.4 s tím, že 70% město, 20% dálnice, 10% okresky. A fakt je ten, že mám rád pružnější jízdu, takže od trojky točím i přes 3000 ot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 (editace) Moje dnešní cesta z práce domů ... vzdálenost domů - doba jízdy - průměrná rychlost - průměrná spotřeba Editováno: 16. Prosinec 2009, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Teď jak padla teplota pod-10st. jezdím 8-9 litrů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Moje dnešní cesta z práce domů ...vzdálenost domů - doba jízdy - průměrná rychlost - průměrná spotřeba Pěkný!Občas to tady v Brně taky mám takový:-) Hlavně kolem páté večer! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 1200km som spravil v superbe na nádrž. No jo pane Jogurt, ale vy máte v Supíkovi dvakrát větší nádrž Ale souhlas s tou váhou auta, ta je neoddiskutovatelná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 (editace) Já nevím jak ostatní ale já mám v superbu nádrž jen 50litrů ...:-) taky jsem ze začátku čekal víc.... Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 (editace) Co to máš za nádrž?? Vyzkoušej to pořádně,Sup má nádrž přes 60 litrů! Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 (editace) No nevím,ale musím souhlasit s kolegou výše.Mi tam nikdy nevlezlo více než 48litrů v momentě kdy jsem měl rezervu a na displayi nějaký dojezd cca 50km. Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 25. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Objem palivové nádrže je 62 litrů z toho 8 litrů je rezerva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 no tak na to si dám opravdu pozor.V momentě kdy mi pípne rezerva zajedu natankovat a moc bych se divil kdybych tam natlačil 54 litrů.Pistol mi vypne při takových 43-45 litrech.Nechce se mi zdát,že by nafta tak moc pěnila a já tam pak mohl natlačit zbytek.Ale asi to je jediná možnost jinak už nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Objem palivové nádrže je 62 litrů z toho 8 litrů je rezerva... Presne tak nadrz je 62 l (nekde uvadeji 63 l ale to je detail) a kdyz zacen svitit rezerva tak u benzinky beru bezne okolo 55 l. Tak to by sedelo i s rezervou 8 l a nadrzi 63l. Kdysi jsem mel Pasika a v blede modrem uplne to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 25. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 (editace) Stejnou velikost maj všechny obsahy Supa, tedy 62/8.. Zde článek na jiné téma, ale šup sem s tím http://www.petrol.cz/poradna/dotazy.asp?id=197 Editováno: 25. Prosinec 2009, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Fakt zajimave, ja tam dal nejvic asi padesat, zkusim to jak budu zas brat plnou. Narvu to tam co to da.... ale zruba kolem padesati uz to zacne vzdycky cvakat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislav Schauer Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Pokaždy když jedu na doraz a dojezd sviti nula tak tam narva 53l ani o chlup vic,i když čekám až spadne pěna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Opravdu divné. Mě když pípne nádrž tak ještě něco najedu ale tankuju věčně tak 56 - 61 litrů. Když jsem měl dojezd 0 a najel jsem ještě asi 15km, protože nebyla nikde benzinka tak jsem tankoval 64 litrů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Pokaždy když jedu na doraz a dojezd sviti nula tak tam narva 53l ani o chlup vic,i když čekám až spadne pěna Mám to přesně tak...třeba mají některý superby nádrž 50l a některý 60l.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 ja tam nacepuju vzdy 54 - 55 litru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 No vida tak to je velmi divné.Tak to tu jsme dva tábory.Ikdyž se píše že všechny typy superba mají stejnou nádrž,tak několik lidí tady potvrdilo,že nacpat tam víc než 54 litrů je nadlidský výkon.Tak to jsem zvědav na čem se shodnem.Jak říkám za sebe,když jsem tam nacpal 50 litrů,tak jsem byl rád a představa že bych tam natlačil ještě dalších 10-12 litrů je nepředstavitelná pro mě.Znovu podotýkám že dojezd jsem měl nějakých 15-20 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 27. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 (editace) Hmm no to je teda opravdu divné, jestli nebude problém s ukazatelem stavu paliva.. Moje zkušenost je, že jsem při nulovém dojezdu najel víc jak 40km, než jsem našel benzinku... Takže kolik doopravdy ještě zůstalo v nádrži a kolik bych ještě najel je otázka ... Editováno: 27. Prosinec 2009, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 hmm, jednou se mi tam podarilo narvat skoro 58 litru.... ale to jsem mel dojezd 0km a prdel sevrenou abych dojel....btw co by se stalo kdyz by dosla nafta? bloklo by se startovani nebo by slo normalne po doliti nastartovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Nic sa neblokne len chvílu trva nez to chytí. Pd ma myslim podavacie cerpadlo v nadrzi tak tam neni treba ani pumpovat naftu myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 28. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 (editace) Tak tak, není potřeba nic dělat, párkrát otočit klíčkem a čerpadlo to tam nasosá .. (1.9 PD) Editováno: 28. Prosinec 2009, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 OK, super, Vim ze u volva se to blokne a musi se do servisu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 A jak to je u 2.5? jak u starý dobrý 1.9 kde se muselo nalit do filtru nebo podržet při startu než si nasaje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 No vida tak to je velmi divné.Tak to tu jsme dva tábory.Ikdyž se píše že všechny typy superba mají stejnou nádrž,tak několik lidí tady potvrdilo,že nacpat tam víc než 54 litrů je nadlidský výkon.Tak to jsem zvědav na čem se shodnem.Jak říkám za sebe,když jsem tam nacpal 50 litrů,tak jsem byl rád a představa že bych tam natlačil ještě dalších 10-12 litrů je nepředstavitelná pro mě.Znovu podotýkám že dojezd jsem měl nějakých 15-20 km Ještě může být problém se zavzdušněním nádrže,mimochodem je tam ještě takovej čudlík ten když potlačíš tak si to foukne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.