tweetak Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Tak dneska sem to pozoroval, a trvalo to přesně 5,5km ale 17min při 5´C. Resp. Jedu z Krče okolo branickýho pivovaru kde stojim před závorama a pak popojíždim až na barranďák ve směru do centra. Nahoře na barranďáku tam skočilo 90´C. Odkud z krče ? treba to mas jeste dal nez ja a pak ti to jde lip... čéčé vod modrýho pavilónu.... Pockej to je kde presne? ja bydlim u IKEMu ... to je kousek, na urovni ikemu, o jednu ulici vejs (rovnobezna s videnskou) vzduchem cca 200m to je prisny .... takze ty bydlis na novem sidlisti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 jinak vyhrev sedacek topi zhruba po 200m a teplejsi vzduch fouka do 1-2 minut po startu... takze kdyz se ted v zime rozjizdim... Mě výhřevy sedaček topí hned a topení do interiéru fouká teplej vzduch ani ne po 2 km ! Novějěí dieslové motory, ale mají "přídavné topení" právě z důvodu, že se pomalu ohřívají -> neplést s nezavislým topením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 jinak vyhrev sedacek topi zhruba po 200m a teplejsi vzduch fouka do 1-2 minut po startu... takze kdyz se ted v zime rozjizdim... Mě výhřevy sedaček topí hned a topení do interiéru fouká teplej vzduch ani ne po 2 km ! Novějěí dieslové motory, ale mají "přídavné topení" právě z důvodu, že se pomalu ohřívají -> neplést s nezavislým topením ono ti to fouká teplý vzduch po 2 km právě proto že tam máš přídavné topení ,tzv PTO. já to mám taky a je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Tak dneska sem to pozoroval, a trvalo to přesně 5,5km ale 17min při 5´C. Resp. Jedu z Krče okolo branickýho pivovaru kde stojim před závorama a pak popojíždim až na barranďák ve směru do centra. Nahoře na barranďáku tam skočilo 90´C. Odkud z krče ? treba to mas jeste dal nez ja a pak ti to jde lip... čéčé vod modrýho pavilónu.... Pockej to je kde presne? ja bydlim u IKEMu ... to je kousek, na urovni ikemu, o jednu ulici vejs (rovnobezna s videnskou) vzduchem cca 200m to je prisny .... takze ty bydlis na novem sidlisti? Ja nevim co je novy sidliste, resp. napsal bych ti ulici, ale nechci, aby si zas nekdo vecer prisel pro moje xenony. Uz se mi to stalo, tak radsi nikde nerikam kde parkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 jinak vyhrev sedacek topi zhruba po 200m a teplejsi vzduch fouka do 1-2 minut po startu... takze kdyz se ted v zime rozjizdim... Mě výhřevy sedaček topí hned a topení do interiéru fouká teplej vzduch ani ne po 2 km ! Novějěí dieslové motory, ale mají "přídavné topení" právě z důvodu, že se pomalu ohřívají -> neplést s nezavislým topením ono ti to fouká teplý vzduch po 2 km právě proto že tam máš přídavné topení ,tzv PTO. já to mám taky a je to super Já vím Ánry, to byla reakce na kolegu s oktou, kterej to tam nejspíš ještě neměl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Trasa Budějovická - Podolí - Barranďák 6°C ohřátí 14min/6km Trasa Letiště Ruzyně - Pražský okruh 10°C ohřátí 5min. 4km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Trasa Budějovická - Podolí - Barranďák 6°C ohřátí 14min/6km Trasa Letiště Ruzyně - Pražský okruh 10°C ohřátí 5min. 4km Tomu říkám vzorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Trasa Budějovická - Podolí - Barranďák 6°C ohřátí 14min/6km Trasa Letiště Ruzyně - Pražský okruh 10°C ohřátí 5min. 4km pockej. ja se k tomu taky dostanu a napisu to... a ted jezdim s 1.2 htp rok starou a dohraty auto mam taky na barandaku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Tak dneska sem to pozoroval, a trvalo to přesně 5,5km ale 17min při 5´C. Resp. Jedu z Krče okolo branickýho pivovaru kde stojim před závorama a pak popojíždim až na barranďák ve směru do centra. Nahoře na barranďáku tam skočilo 90´C. Odkud z krče ? treba to mas jeste dal nez ja a pak ti to jde lip... čéčé vod modrýho pavilónu.... Pockej to je kde presne? ja bydlim u IKEMu ... to je kousek, na urovni ikemu, o jednu ulici vejs (rovnobezna s videnskou) vzduchem cca 200m to je prisny .... takze ty bydlis na novem sidlisti? Ja nevim co je novy sidliste, resp. napsal bych ti ulici, ale nechci, aby si zas nekdo vecer prisel pro moje xenony. Uz se mi to stalo, tak radsi nikde nerikam kde parkuju. tak mi to napis do SZ ... myslis ze jsem tak trapny abych sel krast xenony? ja neumim rozebrat svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 jinak vyhrev sedacek topi zhruba po 200m a teplejsi vzduch fouka do 1-2 minut po startu... takze kdyz se ted v zime rozjizdim... Mě výhřevy sedaček topí hned a topení do interiéru fouká teplej vzduch ani ne po 2 km ! Novějěí dieslové motory, ale mají "přídavné topení" právě z důvodu, že se pomalu ohřívají -> neplést s nezavislým topením hele a jak ja poznam jestli mam ten dohrev nebo ne? mam RS 10/03 .... a sem amater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 PTC - Positive temperature coefficient (neboli přídavný topný element ) máš určitě, protože ho měly všechny FRS od počátku výroby a mám ho i já, i když mám podstatně novější FRS než ty 11/03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 já mám ještě novější 12/03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 PTC - Positive temperature coefficient (neboli přídavný topný element ) máš určitě, protože ho měly všechny FRS od počátku výroby a mám ho i já, i když mám podstatně novější FRS než ty 11/03 tak to jsem zase nevěděl já, že ho měli všechny FRS-ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 myslím že ho měly dokonce všechny PDčka. ne jenom rs. Přece jen tam toho zbytkového tepla při velké účinosti není moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 myslím že ho měly dokonce všechny PDčka. ne jenom rs. Přece jen tam toho zbytkového tepla při velké účinosti není moc. Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 já mám ještě novější 12/03 a já mám zase oproti vám děsnýho dědka....09/03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 já mám ještě novější 12/03 a já mám zase oproti vám děsnýho dědka....09/03 STAŘÍKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 já mám ještě novější 12/03 a já mám zase oproti vám děsnýho dědka....09/03 STAŘÍKU hmm... tak to me asi ani nepustite ke slovu kdyz mam 9/04 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 PTC - Positive temperature coefficient (neboli přídavný topný element ) máš určitě, protože ho měly všechny FRS od počátku výroby a mám ho i já, i když mám podstatně novější FRS než ty 11/03 ok tak kdyz rikas ze to mam tak ti asi musim verit a moje kocicka 10/03 je postatne stejna jako tvuj praděd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 PTC - Positive temperature coefficient (neboli přídavný topný element ) máš určitě, protože ho měly všechny FRS od počátku výroby a mám ho i já, i když mám podstatně novější FRS než ty 11/03 tak to jsem zase nevěděl já, že ho měli všechny FRS-ky IMHO si myslim ze nas taha MELLO za ponozku,protoze muj parchant se ne a ne ohrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 já mám ještě novější 12/03 a já mám zase oproti vám děsnýho dědka....09/03 starec a more tak to ja mam jeste kojence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 já mám ještě novější 12/03 a já mám zase oproti vám děsnýho dědka....09/03 STAŘÍKU hmm... tak to me asi ani nepustite ke slovu kdyz mam 9/04 ???? ale zase v jakym stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 jo jeste jeden dotaz... kde se da zmerit vykon motoru? mam tam pry tunning od abt ( ukazoval mi majitel predchozi nejaky papiry... ) a ja tomu prd rozumim... a prijde mi ze to nejede. nebo jsem si uz zvyknul na ten tah? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 jo jeste jeden dotaz... kde se da zmerit vykon motoru? mam tam pry tunning od abt ( ukazoval mi majitel predchozi nejaky papiry... ) a ja tomu prd rozumim... a prijde mi ze to nejede. nebo jsem si uz zvyknul na ten tah? Měření? Na Jarově třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 jo jeste jeden dotaz... kde se da zmerit vykon motoru? mam tam pry tunning od abt ( ukazoval mi majitel predchozi nejaky papiry... ) a ja tomu prd rozumim... a prijde mi ze to nejede. nebo jsem si uz zvyknul na ten tah? Měření? Na Jarově třeba Kolik to tak stoji? a jestli se to vubec vyplati ... hodte mi sem nekdo nazor na to pls... at se priucim od zkusenych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.