ereso Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Ahoj. Prodám ti ho za 500,- a je tam dodělaný i osvětlení. Když svítíš a otevřeš ho, tak je vnitřek osvícen. koupim ho posles ho na dobirku?Pešek Vaclav Narodni 1009 38301 Prachatice mobil 602835581 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Pánové, potřebuji radu jek demontovat ten kastlík ,abych tam dostal ten šuplik. Mám strach že něco ulomím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Pánové, potřebuji radu jek demontovat ten kastlík ,abych tam dostal ten šuplik. Mám strach že něco ulomím. Vyndej celej ten černej rámeček okolo rádia, topení a kastlíku, a potom ho už musíš vytáhnout, jde to ztuha, ale jinak se nedá, jen si ještě dej pozor aby se ti třeba nedržel za rámeček rádia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elegance black Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 pánove super napad. taky do toho pujdu ale koukal jsem na foto a do etky a tak mě připada že pokud bych chttěl opravdu černou barvu jako na ccele me palubovce tak ten plast asi není černej že?? připada mě do šeda nebo tmavěmodra či co mam pravdu??????????diky zta reakce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 pánove super napad. taky do toho pujdu ale koukal jsem na foto a do etky a tak mě připada že pokud bych chttěl opravdu černou barvu jako na ccele me palubovce tak ten plast asi není černej že?? připada mě do šeda nebo tmavěmodra či co mam pravdu??????????diky zta reakce... Kup si z Fabie, ten je černej a rozměrově stejnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 pánove super napad. taky do toho pujdu ale koukal jsem na foto a do etky a tak mě připada že pokud bych chttěl opravdu černou barvu jako na ccele me palubovce tak ten plast asi není černej že?? připada mě do šeda nebo tmavěmodra či co mam pravdu??????????diky zta reakce... Kup si z Fabie, ten je černej a rozměrově stejnej. Ten co jsem měl ze supa v ruce byl černej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Pánové, potřebuji radu jek demontovat ten kastlík ,abych tam dostal ten šuplik. Mám strach že něco ulomím. Vyndej celej ten černej rámeček okolo rádia, topení a kastlíku, a potom ho už musíš vytáhnout, jde to ztuha, ale jinak se nedá, jen si ještě dej pozor aby se ti třeba nedržel za rámeček rádia... Tak to nezvládnu 100% něco urvu to se na to raději vys*ru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Pánové, potřebuji radu jek demontovat ten kastlík ,abych tam dostal ten šuplik. Mám strach že něco ulomím. Vyndej celej ten černej rámeček okolo rádia, topení a kastlíku, a potom ho už musíš vytáhnout, jde to ztuha, ale jinak se nedá, jen si ještě dej pozor aby se ti třeba nedržel za rámeček rádia... Tak to nezvládnu 100% něco urvu to se na to raději vys*ru. Neurveš, nebuď posera, jen si dej pozor jestli ti tam přes to jde rádio, jinak se nemáš čeho bát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Pánové, potřebuji radu jek demontovat ten kastlík ,abych tam dostal ten šuplik. Mám strach že něco ulomím. Vyndej celej ten černej rámeček okolo rádia, topení a kastlíku, a potom ho už musíš vytáhnout, jde to ztuha, ale jinak se nedá, jen si ještě dej pozor aby se ti třeba nedržel za rámeček rádia... Tak to nezvládnu 100% něco urvu to se na to raději vys*ru. Neurveš, nebuď posera, jen si dej pozor jestli ti tam přes to jde rádio, jinak se nemáš čeho bát... Nejsem posera jen ten plast nemusím pokaždý když něco dělám z plastem se mi něco urve nebo upadne...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 (editace) Pánové, potřebuji radu jek demontovat ten kastlík ,abych tam dostal ten šuplik. Mám strach že něco ulomím. Vyndej celej ten černej rámeček okolo rádia, topení a kastlíku, a potom ho už musíš vytáhnout, jde to ztuha, ale jinak se nedá, jen si ještě dej pozor aby se ti třeba nedržel za rámeček rádia... Tak to nezvládnu 100% něco urvu to se na to raději vys*ru. Neurveš, nebuď posera, jen si dej pozor jestli ti tam přes to jde rádio, jinak se nemáš čeho bát... Nejsem posera jen ten plast nemusím pokaždý když něco dělám z plastem se mi něco urve nebo upadne...... Mně se to stává taky, ale když něco rozebereš třeba 3x, tak po čtvrté už není co ulomit, to si končně řeknu, že se mi to povedlo aniž bych to zničil. Ale ten šuplíček se mi začíná líbit. Editováno: 25. Říjen 2007, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladi Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Máte někdo to číslo z ETKY?Toho kaslíku,v černé barvě???Prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Nemel by nekdo na prodej suplik pod radio z Fabie?? Koukal jsem na superba a ten ma suplik a dekor kolem v trosku jine barve. Potreboval bych aby mel barvu jako ma treba climatronik nebo symphony - proste cerno-cernou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Vyndej celej ten černej rámeček okolo rádia, topení a kastlíku, a potom ho už musíš vytáhnout, jde to ztuha, ale jinak se nedá, jen si ještě dej pozor aby se ti třeba nedržel za rámeček rádia... Poslyš, já jsem ten rámeček nevyndaval, když jsem potřeboval upravit kabely od rádia tak jsem prostě do té díry strčil ruku a použil hrubou sílu, nic se nestane a není co ulomit, je tam jen na bokách takové rozšíření za které to drží, to se neulomí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.jezek Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 (editace) Poslyš, já jsem ten rámeček nevyndaval, když jsem potřeboval upravit kabely od rádia tak jsem prostě do té díry strčil ruku a použil hrubou sílu, nic se nestane a není co ulomit, je tam jen na bokách takové rozšíření za které to drží, to se neulomí... No, je tam ještě taková kulatá západka vzadu. Nejelpší je sundat rámeček, vyndat rádio, strčit jednu ruku do rámečku, jednu vrchem za něj a tou vzadu zmáčknout tu kulatou západku prsty k sobě a tou přední táhnout ven. Pak to jde hravě. Editováno: 4. leden 2008, autor: jarda.jezek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ahoj... nemáte někdo foto jak vypadá černý? Já mám dekor z RS, tak bych chtěl vidět jak by to vypadalo s černým. nebo pokud někdo znáte vhodnější barvu, budu moc vděčný za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Nevite nekdo, jestli by sel tento suplik na misto radia? Mam zatim suplik nahore a radio dole a chtel by to tak nechat i nadale. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 A který šuplík více pasuje, ten ze Superba nebo z Fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 No já jsem ho tam taky zkoušel dát a můj postřeh z toho je takovej, že ten šuplík ze Superba je takovej do tmavě šediva a vypadalo to jak pěst na oko. Z Fábie je zase ten předek zakulacenej a to se mě taky nelíbilo, takže jsem se na to vys*al a mám tam holt díru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 A tak ted mi poradte,kde ho sezenu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 taky bych ho bral, zajdu do škodarny barvu neřešim, přestřikat a máte to ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 A jak to nastříkáš, aby to byl černej mat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikTaxi Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 2 dotazy. sedí ze předu bez uprav? v tej barevnosti to drevo je v octavii stejny jak superb?? nebo taky jinej odstin? mám okolo klima a radia tu imitaci dreva tak by se hodilo drevo dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 1. no tady se dočteš že to musíš upravit zezadu 2. byl jsem ve škodovce, original v černé barvě stojí 1500,- (další odstíny jsou dražší) Paní v škod. byla velmi překvapená že to pasuje :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 No jestli to někdo koupil v té černé, jako je odstín palubky v OI a pěkně mu to sedí ze předu, tak bych ho rád poprosil o foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.