Jump to content

"Suplik" ze Superba pod radio

tomina
 Share

Recommended Posts

Mozna se to tu uz probiralo, protoze mam pocit ze nemuzu byt prvni koho to napadlo... Nesel by dat "suplik" co ma Superb pod 1DIN radiem do Octavky misto "diry" co tam je normalne ?? Rozmerove by to nemel byt problem..jen jesi tam neni potreba neco jinyho co octa nema... A hlavne pujde otevirat? Nebude vadit radicka?

Mozna se to tu uz probiralo, protoze mam pocit ze nemuzu byt prvni koho to napadlo... Nesel by dat "suplik" co ma Superb pod 1DIN radiem do Octavky misto "diry" co tam je normalne ?? Rozmerove by to nemel byt problem..jen jesi tam neni potreba neco jinyho co octa nema... A hlavne pujde otevirat? Nebude vadit radicka?

hele zkoušel jsem to a pasuje tam perfektně. a s řadičkou není problém :palec2:

Jen takovej dotaz, koupíš, zasuneš, pasuje ,nebo jsou potřeba nějaké úpravy????

Tak jak to vidíš je nasazeno bez úprav.Asi by chtělo zezadu ubrat 3-4 mm,aby šuplík dosedl víc dozadu,ale nechce se mi potom tam znovu skládat elektriku.

Jen takovej dotaz, koupíš, zasuneš, pasuje ,nebo jsou potřeba nějaké úpravy????

Tak jak to vidíš je nasazeno bez úprav.Asi by chtělo zezadu ubrat 3-4 mm,aby šuplík dosedl víc dozadu,ale nechce se mi potom tam znovu skládat elektriku.

Pujčím si šuplík a mrknu na to a když to bude perfektně sedět tak ho koupím,ta díra pod rádiem se mi moc nelíbí. Jinak koukal jsem na ty tvoje úpravy a super jsi kouzelník. :palec2:

né nebude asi kol100

Zdá se ti, že je to na fotce palubka SuperBa ?

No to není palubka Supu ,ale nevím jesli jsi ten šuplík upravoval.

"Pokud chceš aby úplně seděl, pak pájka, pilníky, pilky a podobné vražedné nástroje, spousta trpělivosti a času."

Tzn. je upravovaný. OK ?

:kol-63:

né nebude asi kol100

Zdá se ti, že je to na fotce palubka SuperBa ?

No to není palubka Supu ,ale nevím jesli jsi ten šuplík upravoval.

"Pokud chceš aby úplně seděl, pak pájka, pilníky, pilky a podobné vražedné nástroje, spousta trpělivosti a času."

Tzn. je upravovaný. OK ?

:kol-63:

:palec2: :palec2: