mk01 Vloženo 9. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 (editace) tak tam,kde jsme to objednali je to taťkův zákazník..čili naše okina měla asi přednost ...a k DUO: kůže je prakticky vše..kožené jsou boky sedadel vč. hlavových opěrek,výplně dveří,volant,řadící páka, Jumbo-box....střed sedadel je otočená kůže=vzhled semiše.. deny a co je potom FULL KOZA? to ma naviac kozenny kufor? :-/ ta cena je dvojnasobna. Editováno: 9. Březen 2008, autor: mk01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 (editace) teď jsi mě trošku zaskočil..myslím,že ony jsou 3 verze..-první,základní je kůže/látka..je tam kožené vše,co jsem řekl, jen střed je látkový (takový hladký povrch)..potom je to,co jsem napsal a pak za stejnou cenu můžeš mít celokožený-kůže i uprostřed...čili ten DUO interiér bude ta verze č. 1.. Editováno: 9. Březen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 (editace) Ja bych bral ty zluty Editováno: 14. Duben 2008, autor: ITT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 (editace) Ja bych bral ty zluty autopotahy.sk co?..vypadá to fakt pěkně a taky bych chtěl něco podobného..(s tou bílou by to bylo skvělé)..ale taťka nechce,tak nic Editováno: 15. Duben 2008, autor: mischicka Není třeba citovat obrázky (ani text) předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 To žluté to je diamantova oktávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 jo?..tak to má teda vymakané.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
author Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 akurá mu teda neladí to žlutý víčko od to ho nejspiíš ledovýho čaje co má v držáku...jinej odstín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Chcem sa spytať, to sú len poťahy alebo sedadlá nanovo obšité? :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Diamant má udělané nové čalounění sedaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca1477 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Ja jsem k černému laku zvolil polokožené sedačky Duo Onyx a jem maximálné spokojen! Ty sedačky i výplně dveří s kůží vypadají opravdu elegantně. V reále jsem to dříve nikde neviděl, nejsem příznivce světlého interiéru a trochu jsem se obával té kombinace tmavá + tmavá, ale úplně zbytečně. Ta barva je navíc spíš tmavě šedá, antracitová (v katalogu vypadá černěji) a barevné sladění látkové výplně sedáku a opěradla i materiál té látky jsou bez výhrad. Mohu to jen doporučit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.