radekkk Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 čau potřeboval bych poradit před tejdnem mi začlo blbnouot podsvícení přístrojovky.Když jsem nastartoval tak se mi rozsvítilo podsvícení palobovky až tak za cca 10vteřin a ten už se mi nerosvítí vůbec a nesvítí ani tlačítka na stahování oken.Prosím o radu vůbec nevim co stim na pojistky jsem se koukal a ty jsou v pořádku díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jakej rok ? co VAG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 je to 97 rok ono se to občas rozsvítí teď jsem to měl rozebraný a na nic jsem nepřišel:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 čau potřeboval bych poradit před tejdnem mi začlo blbnouot podsvícení přístrojovky.Když jsem nastartoval tak se mi rozsvítilo podsvícení palobovky až tak za cca 10vteřin a ten už se mi nerosvítí vůbec a nesvítí ani tlačítka na stahování oken.Prosím o radu vůbec nevim co stim na pojistky jsem se koukal a ty jsou v pořádku díky moc Mě taky nesvítilo osvětlení přístrojovky a ostatní podsvětlení a tak jsem to risknul, koupil jsem z vrakáče jiný spínač světel a světe div se ono to fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Bude to regulátorem podsvětlení!!!!!! starý model to má v přepínači světel...... new model samostatně vedle přepínače....... (obojí doporučuji vyměnit a neopravovat....častá závada) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Měl jsem stejný problém. Zkus si od někoho půjčit ten vypínač a uvidíš. Já ho sehnal tady na fóru ze nějakou tu stovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jj odcházejí ty starší .....doporučuji předělat na facelift model přepínač a jas palubky /naklápění světel zvlášt..... potřebné věci: přepínač světel new rámeček new ovladač jasu / sklon konektor 6pin přepinovat a malá uprava kabeláže..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 (editace) :-)první dva obrázky facelift verze s xenon......třetí facelift ovládání s konektorem...... Mrs Editováno: 6. Listopad 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 dobrá zkusim to zatim díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.