Azrael Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 (edited) Prosím op radu,kde se nachází řídící jednotka na výhřev sedadel a jak vypadá či co je naní napsáno.Stejně by mně zajímala jednotka na centrální zamykání či jednotka jak ji nazýváte komfortka.K čemu tato jednotka slouží .Také by mně zajímalo,jestli tempomat má také samostatnou jednotku a jak ji poznám.Prosím poradte,kdo mužete. Předem moc děkuji za rady.Asi to všichni znáte,aproto Vám moje otázky přopadají směšné,ale nějak začít musím.Děkuji Edited November 23, 2007 by Azrael Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Nežeň si DP a tam vše najdeš.Tak nejlépe začít Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosta1.8 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Prosím op radu,kde se nachází řídící jednotka na výhřev sedadel a jak vypadá či co je naní napsáno.Stejně by mně zajímala jednotka na centrální zamykání či jednotka jak ji nazýváte komfortka.K čemu tato jednotka slouží .Také by mně zajímalo,jestli tempomat má také samostatnou jednotku a jak ji poznám.Prosím poradte,kdo mužete.Předem moc děkuji za rady.Asi to všichni znáte,aproto Vám moje otázky přopadají směšné,ale nějak začít musím.Děkuji Snad ti trochu pomohu.Viz příloha.Měl bys vždy napsat MR a motorizaci svého vozu.Tempomat se tady někde probíral. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
škodovák Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Tak tady je i tempomat Chtělo by to asi napřed pořádně pročíst a nastudovat tak jak píše Cosby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 Nežeň si DP a tam vše najdeš.Tak nejlépe začít Asi to bude vypadat hloupě,ale nevím co to je DP.Prosím poradte.Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicinka Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Nežeň si DP a tam vše najdeš.Tak nejlépe začít Asi to bude vypadat hloupě,ale nevím co to je DP.Prosím poradte.Díky dílenská příručka, někde na foru jí najdeš a stáhneš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts