milix Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Beda napsal: nee maji i do 06/2000 http://autodoplnky.objednavejte.cz/c80-zimni-vybava/ OK jaksi jsem to nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 a ako to robite so stylom jazdy po rozjazde?? je jasne ze vytacat to nejak napr. nad 3000ot nema zmysel a skodi, ale tiez nizke asi velmi nepomahaju studenemu motoru... ja sa snazim to drzat niekde medzi 2000-3000otackami (benzin 1,6 75kW), tym neskazim nic dufam. Alebo mate ine typy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 krupica napsal: a ako to robite so stylom jazdy po rozjazde??je jasne ze vytacat to nejak napr. nad 3000ot nema zmysel a skodi, ale tiez nizke asi velmi nepomahaju studenemu motoru... ja sa snazim to drzat niekde medzi 2000-3000otackami (benzin 1,6 75kW), tym neskazim nic dufam. Alebo mate ine typy? Po nastartování jedu normálně , plynulé přidávání , žádné extra vytáčení na rozjezd, prostě pohoda ,otáčky max. do 2500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 za studena +-2000 ot. za tepla +-2500-3000 ot. dle potřeby akcelerace - snažím se řadit vyšší rychlost tak aby po zařazení byl krouťák na max. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 milix napsal: OK jaksi jsem to nenašel posledni dve polozky - mysi posunout dolu dobre tak este jednou, ale naposled http://autodoplnky.objednavejte.cz/c80-zim...a-do-r-6-2000r/ - do 6/2000 http://autodoplnky.objednavejte.cz/c80-zim...via-od-6-2000r/ - od 6/2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 kluci,ehm mno,jak se pouzivaji ty clony na chladic? vubec si to nemuzu predstavit, vzdyt ta clona je nejaka mala nebo se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strogi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 (editace) Použití té clony Editováno: 7. Prosinec 2007, autor: Strogi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 (editace) Beda napsal: posledni dve polozky - mysi posunout dolu dobre tak este jednou, ale naposled http://autodoplnky.objednavejte.cz/c80-zim...a-do-r-6-2000r/ - do 6/2000 http://autodoplnky.objednavejte.cz/c80-zim...via-od-6-2000r/ - od 6/2000 OK chápu jen jsem chtěl říct, že jsem hledal na těch stránkách hned jak jsi dal adresu poprvé a nenašel na oct do 6/2000. Editováno: 7. Prosinec 2007, autor: milix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Strogi napsal: Použití té clony aha,to se vali na tu masku, na ty mrizky, tak to jo,ja myslel, ze se to vali primo na chladic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 a esce mam jeden dotaz, kdyz tam pichnu kus karotnu pred chladic a motor bude zahran na tu provozni teplotu, tak jak se to pak chladi, kdyz je tam ten karton? pokud bude vadit karton chlazeni motoru vzduchem, tak se asi sepnu ventilatory ze?nebo ten chladici vzduch pujde ze spodu a to staci na ten zahraty motor? Jinak me zaujala ta krytka do tej mrizky, ma s tim nekdo zkusenosti?ma to cenu si to poridit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Vinca napsal: a esce mam jeden dotaz, kdyz tam pichnu kus karotnu pred chladic a motor bude zahran na tu provozni teplotu, tak jak se to pak chladi, kdyz je tam ten karton? pokud bude vadit karton chlazeni motoru vzduchem, tak se asi sepnu ventilatory ze?nebo ten chladici vzduch pujde ze spodu a to staci na ten zahraty motor?Jinak me zaujala ta krytka do tej mrizky, ma s tim nekdo zkusenosti?ma to cenu si to poridit? Já mám zakryto asi tři čtvrtiny chladiče a stačí se to v pohodě uchladit,Dnes jsem jel 300km s toho 200km po dálnici s plným vozíkem a to bylo dnes teplo.Teplota v pořádku,nehřálo se to vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 pet napsal: Já mám zakryto asi tři čtvrtiny chladiče a stačí se to v pohodě uchladit,Dnes jsem jel 300km s toho 200km po dálnici s plným vozíkem a to bylo dnes teplo.Teplota v pořádku,nehřálo se to vubec. Taky jsem dnes okuli protáhl na delší štrece a a chlazení OK. Zatím jsem tam nechal ten plech (viz příspěvek 11), kryje tak 2/3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel3.0.9 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 (editace) Ja sem tam tuhle dal karton,ale je to napr.protoze to natahlo vodu a nedrzelo to tvar.Dneska sem nahodou v praci narazil na zajimavej material,udelal sem to z toho.Prace cca 15min.Je moznost zakryt uplne nebo jen pulka snadno se to vynda.je to sice videt,ale to nevadi,pokud to bude plnit svou funkci tak uz to enni takovej probelm to natrit nebo prilepit neco cernyho. Editováno: 3. leden 2008, autor: pavel3.0.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 pavel3.0.9 napsal: Ja sem tam tuhle dal karton,ale je to napr.protoze to natahlo vodu a nedrzelo to tvar.Dneska sem nahodou v praci narazil na zajimavej material,udelal sem to z toho.Prace cca 15min.Je moznost zakryt uplne nebo jen pulka snadno se to vynda.je to sice videt,ale to nevadi,pokud to bude plnit svou funkci tak uz to enni takovej probelm to natrit nebo prilepit neco cernyho. to je molitan ne?mno ja jsem tam mel,nebo mam tvrdy karton a nevypada to, ze by to tahlo vodu. A muj tata nemuze pochopit, ze jeho auto stoji v garazi, kde je cca 16 stupnu, takze ujede par metru a topimu to raz dva, jenze ja stojim venku, tak to trva, nez se to zahreje a pry kdyz se to zahreje, tak to topi malo, jenze tech 10km na velke zahrati je opravdu malo ne? Vzdyt to auto musej byt promrzly na kostru jenze porad mam pry spatny termostat. a kdyz jedu 20km, tak to topi jak blbe, ze to musim i stahovat, protoze se pak potim, aj na riti jenze porad mam spatny termostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel3.0.9 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Ne je to takovej zvlastni material.Jako by lisovy desky t naky umely peny,je to nepromokavy,bylo to u zbozi ,aby se nerozbylo.Me auto stoji taky venku rano je promrzli fest.Ted zacina topit pri tech -6stupnich,cca po6km,je funkcni i to pritapeni.Ja mam blby ,ze do prace to mam porade z kopce tak to dlouho trva nez se zahreje,kdyz jedu jinam do kopce tak to topi klidne i po 4km.prez den uz se ohreje o dost rychleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 pavel3.0.9 napsal: Ne je to takovej zvlastni material.Jako by lisovy desky t naky umely peny,je to nepromokavy,bylo to u zbozi ,aby se nerozbylo.Me auto stoji taky venku rano je promrzli fest.Ted zacina topit pri tech -6stupnich,cca po6km,je funkcni i to pritapeni.Ja mam blby ,ze do prace to mam porade z kopce tak to dlouho trva nez se zahreje,kdyz jedu jinam do kopce tak to topi klidne i po 4km.prez den uz se ohreje o dost rychleji. jojo,taky me to topi po 4 km,ale musim trochu vic frcet a ne to jen lechtat a mas pravdu,ze pokud auto nema "zahul" do kopce, tak to topi pozdis z kopce. Esce gtu na foru ten spodni kryci plech po motor...si myslim,ze to nemusi byt spatny.spodni plech + karton a teplucko musej byt hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidonius1 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 (editace) Jsem schopen sehant plastový kryt na přední masku. Má barvu jako tmavě zabarvené ofuky a pasuje přesně mezi chromový lem a zakrývá mřížky masky. Nasazuje se z venku a vypadá moc dobře. Lze jej použít do teploty + 15 C - rovněž na fabii a novou felicii. Až bude čas, dám sem foto. Cena 500,-kč. Profesionálně vyrobeno jako neorig. doplněk. Editováno: 7. leden 2008, autor: Sidonius1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Sidonius1 napsal: Jsem schopen sehant plastový kryt na přední masku. Má barvu jako tmavě zabarvené ofuky a pasuje přesně mezi chromový lem a zakrývá mřížky masky. Nasazuje se z venku a vypadá moc dobře. Lze jej použít do teploty + 15 C - rovněž na fabii a novou felicii. Až bude čas, dám sem foto. Cena 500,-kč. Profesionálně vyrobeno jako neorig. doplněk. Jseš trochu drahej, nemyslíš? http://autodoplnky.objednavejte.cz/c80-zimni-vybava/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel3.0.9 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 no ja tam nic z plechu delat nebudu.zespoda mam ten plast s tema spuntama predek mam zakrytej,Tak by tam nemel jit studenej vzduch.Jeste chci poresit to pritapeni s tema 3 teliskama,prootze altik ma dost velkou rezervu mi to ze svtelama ukazuje vytizenost 50%.takze to bud predelam na vypinac nebo zkusim oblbnou to cidlo teploty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Já mám na všechny co si dáváte před chladič nějakou clonu jeden dotaz. Vysvětlete mi co vám ta clona pomůže k topení když po nastartování stejně do chladiče nejde žádná teplá voda. Tu tam začne termostat propouštět až když teplota motoru dosáhne cca 87 st. a to už topení běží na plný výkon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Miki RS napsal: Já mám na všechny co si dáváte před chladič nějakou clonu jeden dotaz. Vysvětlete mi co vám ta clona pomůže k topení když po nastartování stejně do chladiče nejde žádná teplá voda. Tu tam začne termostat propouštět až když teplota motoru dosáhne cca 87 st. a to už topení běží na plný výkon. Při jízdě nejde na motor proud studeného vzduchu,který by motor ochlazoval.Takže nejde ani tak o chladič (v tom máš pravdu)ale o celý motor.Je to vyzkoušené a funguje to lol 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 pet napsal: Při jízdě nejde na motor proud studeného vzduchu,který by motor ochlazoval.Takže nejde ani tak o chladič (v tom máš pravdu)ale o celý motor.Je to vyzkoušené a funguje to lol presne tak,tata se mi taky posmival,co blbnu,kdyz motor ma nejaky dva okruhy,maly,velky, ale ten studenej luft dela svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidonius1 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Sidonius1 napsal: Jsem schopen sehant plastový kryt na přední masku. Má barvu jako tmavě zabarvené ofuky a pasuje přesně mezi chromový lem a zakrývá mřížky masky. Nasazuje se z venku a vypadá moc dobře. Lze jej použít do teploty + 15 C - rovněž na fabii a novou felicii. Až bude čas, dám sem foto. Cena 500,-kč. Profesionálně vyrobeno jako neorig. doplněk. CENA JE MYŠLENA I S POŠTOVNÝM!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik64 Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 (editace) Tak mi dnes přišla poštou zimní clona na fabii objednávaná byla z jednoho internetového obchodu za 500Kč s poštovným mě vyšla na 610Kč. Posílám fotky jak to vlastně vypadá ať z toho nejste zklamaní jako já. Celej tenhle plastovej díl hyzdí dva šrouby na připevnění - výrobce se ani nesnažil je zamaskovat, aby nebyly vidět. Já tenhle estetický problém vyřeším tak, že celou clonu nechám počalounit kůží nebo koženkou a přidělám ji na suché zipy k žebrum masky. Ještě do ní chci vybrousit nějakej menší otvor na náporové sání vzduchu pro motor. Ten otvor tam chci udělat proto, že chci plexisklem zakrýt i ten chladící otvor co je pod nárazníkem. Editováno: 27. Listopad 2008, autor: jirik64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Taky jsem ji koupil a už je na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.