pade Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 (editace) Zdarec chlapi, uz jste se nekdo pidili po tomdle? http://www.cartechgroup.cz/?detail&did...rt-software_598 Nesehnal jsem nikoho, kdo by to uz zkusil, popr. vedel jestli staci jen nekde flashnout standardni SW... Editováno: 9. Prosinec 2007, autor: pade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Zdarec chlapi,uz jste se nekdo pidili po tomdle? http://www.cartechgroup.cz/?detail&did...rt-software_598 Nesehnal jsem nikoho, kdo by to uz zkusil, popr. vedel jestli staci jen nekde flashnout standardni SW... na neco podobneho sem se dival,delaji to v plzni a na palubce mas tlacitko s tremi mody pouza predek,auto-standart,a staly pohon vsech kol,cena 25tis ale i tak je to hodne penez,ale bral bych to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pade Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 (editace) na neco podobneho sem se dival,delaji to v plzni a na palubce mas tlacitko s tremi mody pouza predek,auto-standart,a staly pohon vsech kol,cena 25tis ale i tak je to hodne penez,ale bral bych to A kterýpa maséří to u nás v Plzni dělaj? Editováno: 19. Prosinec 2007, autor: pade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Haldex má vlastní řídící jednotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Haldex má vlastní řídící jednotku? Ano něco na ten způsob, dostává informace z ABS o otáčkách kol a podle toho přiřadí/odpojí zadní náhon, bere v úvahu i zataženou parkovací brzdu atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 A kterýpa maséří to u nás v Plzni dělaj? omlouvam se za mylnou informaci je to v mlade boleslavijeste jednou sory,ridici jednotku samozrejme ma jak jinak by to asi fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pade Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Ještě mě tak napadá: je normální, že je slyšet sepnutí Haldexu? Takovej zvuk jako rozkmitnutá pružina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Ja myslim , že zvuk zapnutia Haldexu by som tiež definoval ako "rozkmitnutá pružina..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Ja myslim , že zvuk zapnutia Haldexu by som tiež definoval ako "rozkmitnutá pružina..." to nevim ja vubec zadny zvuk neslysim ani trhnuti podivej se na ulozeni kardanu jestli neni nekde vychozene,schvalne se na to zamerim ale urcite ztam zadny zvuk nemam,slysim kazdou blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Tez na sve OI 4x4 zadne zvuky pri pripojeni Haldexu neslysim, nakopnuti zezadu je citelne, ale plynule. O te "sportovni" rj Haldexu jsem taky uvazoval, ale 30k (za tolik jsem ji v lete nekde videl na netu) je hodne penez. Myslim, ze by sikovny radioamater dokazal upravu udelat, ale zadneho neznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 (editace) Holt musíme přesvědčit Cosbyho aby to pro nás vybádal Ten najele cokoli kamkoli :D Editováno: 9. leden 2008, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.