Kindlik Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 jak se dají jednodiše předělat nýtované plechy ve dveřích na šrouby ? někde jsem četl , že se tam dá nalisovat závit , tak zda to je opravdu možné nebo ne a jaké na to použít , díky za rady , z těch nýtů jsem už na palici díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 V železiarstve dostať kúpiť také naražacie matky. Je to rýhovný válček a vo vnútri ma závit,jednoducho ho do diery po nite narazíš kladivkom. ked robíš neorigo cent.zam. tak tam sú také,ak nájdem čo mi zostali tak hodím foto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 11. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 no mí máme v práci něco podobného co popisuješ a je to i s takovejma kleštěma které to rozmáčknou jak nejt , jen nevím zda to jde použít i do plechu (že to bude mít malou stěnu ) ale asi ano . já myslel zda to neprodává škodovka ae to asi ne , ty nýty jsou děs a nytovačky za nějakejch 5tis si na to kupovat nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Mám to nafotené ale nechce mi nahrať obrázok na forum tak neviem čo stým SORY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Mám to nafotené ale nechce mi nahrať obrázok na forum tak neviem čo stým SORY ked to nejde, tak to nahraj to sem : www.imagevenue.com, www.obrazok.eu, imageshack.us, upnito.sk.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Už mi to ide neviem v čom bola chyba! Tu je to: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Super, to jsem taky řešim a nevyřešil. Tak až po novym roce zase rozeberu tapeci, tak to rovnou odnejtuju a dám tam tuto, co popisuje Vikino1. Díky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 11. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 tak to je přesně to co máme v práci , to je super , tak a pápá nejty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.