Martinoslav Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Vybiram spotrebice do kuchyne. Nevim ale jakou znacku zvolit - jestli Ardo nebo Zanussi. Mate s nimi zkusenosti? Poradte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 mám komplet Zanussi cca 2 roky - všechno vestavěné (indukční varná deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnka, lednice (ta stojí volně je moooc pěkná ), myčka) - maximální spokojenost. Cena neni nejnižší, ale všechno pasuje, funguje, vše je tiché. Můžu doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 No, u me jeste dopoledne Zanussi byla jasna volba, pak jsem si ale prohlidl Ardo a maji za stejne ceny lepsi parametry. Samozrejme chci taky vsechno vestavene... U Ardo bych vzal toto: Trouba HG 108 X Varna deska PEO 58 E2X - ale to nevim jestli neni zbytecny, takze mozna PE 58 AVE1 nebo PE 58AV SL Mycka nadobi: DWB 60 ALX Mikrovlnka MWB 23 X U Zanussi toto: Trouba ZOB 593 XQ Varna deska ZKT 663 LX Mycka ZDI 310 X Mikrovlnka ZM 176 STX Babo rad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 ještě jednu radu Ti dám... zkus se vyhnout dotykovému ovládání... je to k vzteku. Položíš na to např. pokličku a všechno se vypne a to nas.re!!! Něco se rozleje a ovládání nereaguje, musíš utírat atd... to jediné mě štve Hele já chtěl Baumatic, nakonec rozhodlo to, že bráchův dodavatel dělá Zanussi a cena byla zajímavá. Tím chci jen říct, že si vyber dle sympatií. V dopadu ten papír snese napsané všechno. Kamarád si o cca měsíc koupil myčku Fagor, která měla být papírově tišší než moje Zanussi a není to pravda... i když meje za rohem, tak ruší... Na tom jsme se shodli. Jinak ještě rada... jo nic lednici tam nemáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 je fakt, že ta myčka od toho Zanussi má 49 dB a to je celkem dost teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Lednici mam Tu nepotrebuju... S tim dotykovym ovladanim jsi me prekvapil... Kamarad to ma a stiznost jsem na to zatim nezaznamenal... Zatim teda tihnu k Ardo, za stejny penize lepsi trouba, mycka i varna deska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 333222: No jo, ale lepsi ani nedelaj.... Ta Ardo ma 47dB, ale jak rikas, papir snese vsechno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 no já byl taky nepříjemně překvapen, ale už s tim počítám a tak mi to nějak už neva. Ale začátky byly krušné... Ted už bych ho kvůli komfortu obsluhy nekupoval... Klidně si kup Ardo v tom nevidim problem hlavně at slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Jde mi spis o to jestli jsou obe znacky v pohode co se tyce kvality - poruchovosti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 O Ardo toho moc nevim, Zanussi je zavedená a prověřená... Ale když vydržíš můžu se zkusit zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 V pondeli to musim objednat, tak kdyz se zeptas na reference, budu jedine rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 zkusim přes bratra nakontaktovat toho jeho dodavatele jak je na tom s reklamacema těch značek a uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Já bych se s těchto dvou značek přikláněl spíš k zanussi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 fagor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 fagor ano to je ta správná značka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 ano to je ta správná značka mam rok a pul ardo a zatim ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 mam rok a pul ardo a zatim ok ono je asi fuk jakou máš značku,hlavně,že slouží mám lednici Siemens a nejradši bych jí vyhodil z okna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 caues..,, reknu to takhle s temahle vecma jsem prakticky co 2den ve styku,a v dnesni dobe je uz vcelku jedno jakou znacku ,at uz trouby,varne desky ,mikrovlnky,lednicky a ja nevim kaj ceho mas..,Vsechno to funguje na stejnem principu,zapojeni servis,..vsecko je prakticky stejne.... Tedko docela frci Whirpool ...takze pokad bys jeste nebyl rozhodnut tak bych sel do nej... A nebo si nech poradil primo v prodejne ,nekteri jsou velice ochotni ... tak at poridis dobre! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Tak Martinoslave, poptal jsem se a asi Tě moc nepotěšim Nebo vlastně možná jo. Ten člověk co jsem s nim mluvil se trochu rozpovídal a suma sumárum z něj vypadlo, že všechno dneska stojí za ho.no!! To jsem to trochu zkrátil, ale v podstatě to vystihlo to co říkal. Vzkazuje, že je jedno jakou značku z těchto koupíš, že je to + - stejné, hlavně v této třídě. Nejvíc prý kvalitativně vybočuje (v pozitivním slova smyslu) Miele a Baumatic, ale tomu odpovídá i cena. Ve třídě o které jsme se bavili má jednoznačně nej pověst Zanussi, ale žije hlavně z minulé vynikající kvality, kterých již dnes nedosahuje. Přesto by on osobně volil Z protože je na českém trhu zabydlenější, má lepší pověst, renomé a servis, ale je dražší. Aby to nevypadalo, že se to furt kazí, tak je to prý dnes vše dělané jako spotřebák a výrobce počítá že za cca 5- 7 let si koupíš nové. K Ardu vzkazuje, že je to ital s krásným designem a dobrým poměrem cena/výkon, ale občas vadnýma sériema (konkrétně prý si vzpomíná na vadné série el. programátorů praček). Volit máš podle ceny, příp. osobních sympatií ke značce a akcí jako je třeba prodloužená záruka. Tot asi vše. Takže vol dle ceny a toho co se Ti líbí. Já osobně bych dnes ještě cca 15 došetřil a koupil Baumatic. Exka si Baumaticem vybavila kuchyn a je to mooooc krásné. Ale taky zacvakala podstatně více než já za Zanussi. HOWQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Kup Miele to je super kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 My teď objednáváme do baráku kuchyň a bereme veškeré spotřebiče Baumatic,bylo nám to doporučeno.Tak jsem na to zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 ptal jsem se kámoše co dělal ARDo a říkal taky že je to dnes jedno ,špíš by dal pozor kde to kupuješ . To budeš objednávat u někoho tady v Ústí ? Nebo už jsi Pražák ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Lednici mam Tu nepotrebuju...S tim dotykovym ovladanim jsi me prekvapil... Kamarad to ma a stiznost jsem na to zatim nezaznamenal... Zatim teda tihnu k Ardo, za stejny penize lepsi trouba, mycka i varna deska. Dotykového ovládání se vůbec neboj je to ok Super Deska se snadno udržuje , nic tam nevyčnívá , nic tam nepřekáží. Máme už aspoň 5 let sklokeramiku Elektrolux se senzor. ovládáním a v pohodě. U rodičů totéž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Tak tak, dotykové ovládání super věc - už bych nekupoval jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.