Prosinec 21, 200717 r Lidičky přeji Vám všem krásné Vánoce a co nejlepší rok 2008 A mé dvě krasavice se přidávají
Prosinec 21, 200717 r Chcem Vám všetkým zaželať pekné a pokojné prežitie vianočných sviatkoch v kruhu svojich najbližších a úspešný krok do nového roka 2008. Som rád, že ste.
Prosinec 21, 200717 r taktiez sa pripajam a vsetko dobre v Novom roku a pohodove sviatky praje houmr + diablik p.s.: hlavne vela km bez nehody a bez poruch.
Prosinec 21, 200717 r Pekny svatky všem Fabiakum. Užijde je v pohodě a klidu a nezapomeňte obdarovat i svoje mazliky. Ja jsem ho obdaroval už do predu A nevalejte se jen u televize ale i pod autem v garáži. Upraveno Prosinec 21, 200717 r od Mates_XIV
Prosinec 21, 200717 r Preji Vsem klidne proziti vanocnich svatku a do noveho roku hodne stesti a zdravi. A taky hodne ujetych kilometru bez nehod.
Prosinec 22, 200717 r Tiez sa pripajam.... Stastne a vesele vianoce, hlavne pohodku a pozor na kosti Kua nech uz je sneh, aspon na vianoce
Prosinec 22, 200717 r Taky Vám přejememe vše nejhorší... ať Vás obejde velkou oklikou a máte pod stromečkem spousty dárků a hlavně přejeme v novém nastávajícím roce jen zdraví, lásku, pohodu a i trochu víc penízků Loskyovi Upraveno Prosinec 22, 200717 r od Losky83
Prosinec 22, 200717 r Šťastný a veselý, hodně dárku pod stromeček (hlavně pro vaše plechový miláčky ) a do roku 2008 hodně štěstí, zdraví, lásky, peněz a šikovnosti při úpravách mazlíků
Prosinec 23, 200717 r Nazdárek všici chci vám touto cestou popřád vše nejlepší do nového roku a bohatého ježucha a hodně úspěchů jak v soukromém tak i v pracovním životě ať nám ty naše kárky dělají jenom radost a nehody se nám vyhýbají velkým obloukem
Prosinec 23, 200717 r s prřáním krásně prožitých svátků, bohatého Ježiška a všechno nej v roce 2008 se připojuji i já
Prosinec 23, 200717 r Všem VESELÉ A POHODOVÉ VÁNOCE, HODNĚ ŠTĚSTÍ A ŽÁDNOU NEHODU V ROCE 2008 Upraveno Prosinec 23, 200717 r od Jirik.DC
Prosinec 23, 200717 r Také já, VÁM všem přeju štastný nový rok a spoustu najetých kilometrů. Pokud se vám stane nějaká nehoda,tak ať má tak šťastný konec jako ta moje.
Prosinec 23, 200717 r Autor Také já, VÁM všem přeju štastný nový rok a spoustu najetých kilometrů.Pokud se vám stane nějaká nehoda,tak ať má tak šťastný konec jako ta moje. Luďo, tak tohle jsme obdivovali někdy v polovině roku.. No nic, hlavně, že se nic nestalo živým tvorům - a ta trocha trávy! Z toho si nic nedělej Holt, kdo umí, umí
Prosinec 23, 200717 r Tak ja sa tiež pripájam k prianiu Šťastných Veselých Vianoc bohatého Ježiška všetkeho dobrého v novom roku nech sa darí a nech je bez jedinej nehodi.
Prosinec 23, 200717 r i já se připojuji k přání,štastné a veselé vánoce,hezký nový rok,hodně štastně ujetých kilometrů s vašimi škůdkami a hlavně žádné poruchy!!! OCTAVIAMAN
Prosinec 24, 200717 r take ja preju vsem tady i vasim blizkym. Hezke,klidne a pohodove vanoce a stastny vstup do roku 2008.
Prosinec 24, 200717 r připojuji se s přáním nejen pro majitele OII, ale i pro všechny ostatní No já jenom abych byl k tématu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.