Publikováno Prosinec 23, 200717 r Chci se zeptat, to existuje jenom odkládací místnost místo 2 din rádia, když mám 1 din nebo existuje i nějakej plast, který zakryje to místo? Díval jsem se na díly a nevím, co je za kód dílu 1U0.858.071 01C – kryt středového panelu černý jestli je to ten odkládací prostor místo dinka nebo nějakej plast mně by se hodil spíše ten plast... Upraveno Prosinec 23, 200717 r od Rygy
Prosinec 24, 200717 r Autor Tak jinak, nevíte, kde sehnat toto? http://www.stualarm.cz/produkt/11024-zasle...u-po-autoradiu/ Protože tam to je pouze pro podnikatele
Prosinec 25, 200717 r Tak jinak, nevíte, kde sehnat toto?http://www.stualarm.cz/produkt/11024-zasle...u-po-autoradiu/ Protože tam to je pouze pro podnikatele 1U0 857 231 A 01C - kryt 1U0 858 950 B 01C - přihrádka odkládácí ceny nevím, někde se mi ztratil ceník
Prosinec 25, 200717 r Autor 1U0 857 231 A 01C - kryt1U0 858 950 B 01C - přihrádka odkládácí ceny nevím, někde se mi ztratil ceník A sehnat se to dá kde, nevíš? spíše tu záslepku než odkládací přihrátku Upraveno Prosinec 25, 200717 r od Rygy
Prosinec 25, 200717 r Autor Nebo ještě jedna verze: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=32752 Ano to je hezký, ale právě toto tam mít nemůžu, protože tam mám danou kabeláž z rádia, což je docela rozsáhlá, takže to budu muset řešit tou záslepkou
Prosinec 25, 200717 r Ano to je hezký, ale právě toto tam mít nemůžu, protože tam mám danou kabeláž z rádia, což je docela rozsáhlá, takže to budu muset řešit tou záslepkou Tak to jo. Co si tam narval za rádio?
Prosinec 25, 200717 r Autor Tak to jo. Co si tam narval za rádio? Autorádio s DVD přehrávačem a 3,5 displayem, má to hodně výstupů a vstupů jako je couvací kamera, tv anténa, sw atd...
Prosinec 27, 200717 r Autorádio s DVD přehrávačem a 3,5 displayem, má to hodně výstupů a vstupů jako je couvací kamera, tv anténa, sw atd... No obyč šuplíček by se mohl vejít, jedině rozhodit palubku a tu kabeláž tak nějak zaonačit Jinak ty kody co jsem psal, tak můžeš sehnat v každém Škoda salonu
Prosinec 29, 200717 r Tak to je fakt, ze tam je malo miesta. Ti pakovia zo skodovky mohli vymysliet ten priestor pre autoradio aspon o nejake 3-4 cm hlbsi. Staci ze mas na radiu viac kablov vzadu, alebo je radio o nejaky centimetrik dlhsie tak mas problem. Ja som kupil auto a bolo tam radio SONY ale kazetak, tak som to chcel vymenit a dat tam aspon zatial radio z mojho stareho auta (SENCOR CD s mp3), kym nekupim nove radio. Ale som sa divil, ze toho Sencora tam nemozem dostat, skratka tam nechelo zacvaknut. Ked som to vybral von a porovnal obidve radia, tak SENCOR je asi o 2cm dlhsi do hlbky ako SONY. Myslel som, ze tie autoradia maju tipizovane vsetky rozmery, teda aj hlbku.
Prosinec 29, 200717 r Tak to je fakt, ze tam je malo miesta. Ti pakovia zo skodovky mohli vymysliet ten priestor pre autoradio aspon o nejake 3-4 cm hlbsi. Staci ze mas na radiu viac kablov vzadu, alebo je radio o nejaky centimetrik dlhsie tak mas problem. Ja som kupil auto a bolo tam radio SONY ale kazetak, tak som to chcel vymenit a dat tam aspon zatial radio z mojho stareho auta (SENCOR CD s mp3), kym nekupim nove radio. Ale som sa divil, ze toho Sencora tam nemozem dostat, skratka tam nechelo zacvaknut. Ked som to vybral von a porovnal obidve radia, tak SENCOR je asi o 2cm dlhsi do hlbky ako SONY. Myslel som, ze tie autoradia maju tipizovane vsetky rozmery, teda aj hlbku. Tak to máš recht, taky jsem koupil rádio od Sencoru s usb,mp3 a měl sem co dělat abych to tam narval. Tam vzadu zavazela umělohmotná stěna, kterou jsem trošku odpáčil-stačilo opravdu jen kousíček, a naštěstí to tam zacvaklo!! to byla úleva. příště si beru metr do obchodu a budu poctivě měřit každé rádio
Prosinec 30, 200717 r Tak to máš recht, taky jsem koupil rádio od Sencoru s usb,mp3 a měl sem co dělat abych to tam narval. Tam vzadu zavazela umělohmotná stěna, kterou jsem trošku odpáčil-stačilo opravdu jen kousíček, a naštěstí to tam zacvaklo!! to byla úleva. příště si beru metr do obchodu a budu poctivě měřit každé rádio JJ tiez som tu niekde cital, ze tu umelohmotnu prepazku niekto urezal aby tam v pohode dostal radio. Tak pockam, ked kupim nove radio a zmeram hlbku, ak bude tiez ako ten sencor, tak to potom vyrezem tiez a asi ako pises, do obchodu s metrom
Leden 3, 200817 r Dával jsem radio do mojí dřívější OI mr99 a taky se tam nevešlo tak jsem ten kus plastu za radiem opatrně odříznul a bylo to v pohodě... :-)
Leden 4, 200817 r A sehnat se to dá kde, nevíš? spíše tu záslepku než odkládací přihrátku Jednu záslepku doma mám
Leden 4, 200817 r Tak jinak, nevíte, kde sehnat toto?http://www.stualarm.cz/produkt/11024-zasle...u-po-autoradiu/ Protože tam to je pouze pro podnikatele Máš SZ
Leden 4, 200817 r Tak to máš recht, taky jsem koupil rádio od Sencoru s usb,mp3 a měl sem co dělat abych to tam narval. Tam vzadu zavazela umělohmotná stěna, kterou jsem trošku odpáčil-stačilo opravdu jen kousíček, a naštěstí to tam zacvaklo!! to byla úleva. příště si beru metr do obchodu a budu poctivě měřit každé rádio Já tam měl takový výztuhy, musel jsem je vystříhat, abych tam dostal rádio. Hloubka je vážně nedostatečná.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.