Březen 15, 200817 r pruzinka by mela byt uvnitr, jak ukazuje sipka. Ja ji mel vypadlou, ale zustala uvnitr, tak jsem ji jen nacvaknul zpet. Po nedeli se kouknu na svou byvalou ( Octu, ne manzelku ) a kdyztak ti to nafotim. Ale vyresil jsi to taky pohodove
Březen 17, 200817 r Pro Tomina:Tady mas ty slibene fotky Octavia TDi rok 1997 Bomba, to jsem presne potreboval, az bude svetlo kouknu na to uchyceni. Diky!!!
Březen 17, 200817 r Bomba, to jsem presne potreboval, az bude svetlo kouknu na to uchyceni. Diky!!! np, jsem rad jestli ti to pomuze, mej se fajn . .
Prosinec 24, 201014 r mě se ulomil ten plastový zobáček v motorku, co drží víčko, aby nešlo otevřít... co s tím ? celý motorek ? hledal jsem jako náhradní díl ten zobáček ale nikde nic...
Prosinec 24, 201014 r ve Škodovce to prodávají, jenom musíš donutit prodavače hledat. :-) Upraveno Prosinec 24, 201014 r od HanyZ necituj předchozí příspěvky, pak je téma nepřehledné :)
Prosinec 24, 201014 r jsem to hledal na internetu a nic jsem nenašel ale teď je provizorně zavřené a mám přes čtvrt nádrže
Prosinec 24, 201014 r HANYZ: Ta tycka sa da objednat ako nahradny diel. Cislo dielu 3B0 959 789 Cena cca 5 EURO.
Prosinec 25, 201014 r díky moc zatím opraveno, nalepil jsem tam kousek šroubku a ono to funguje jak bude otevřeno v shopu, skočím pro ty tyčku novou
Březen 26, 201114 r Nazdárek. Mám takovej asi divnej problém ale to sem prostě celej já. Ulomila se mi taková ta pacička na víčku u nádrže a tím pádem mi nejde zacvaknout. Nemáte prosím někdo nějakou radu co tam dát a tak??? DÍKY Prosím Vás....nejde mi zacvaknout víčko nádrže. Přesneji ulomil jsem cele dvířka krytu nádrže na Octavia II-2007. Kryt jsem už zatim nalepil ale je problem ze kdyz na dvirka zatlacim tak to cvakne ale neuzamkne se to...nevi nekdo co s tim mam delat ? Nebo nejakej manual na komplet zamku . Nemam zadne otevirani z interieru jenom zatlacenim na levou stranu dvirek od nadrze.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.