hony Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Čau chlapi,řeším pikačovinu,ale nevíte někdo jestli je nějaká možnost z venku zamknout nastartovaný auto dálkou.Mě to druhým klíčem jako u felicii nejde.Polezu 50xdenně z auta na 20vteřin(to auto vidím,slyším,cítim...jen jsem občas zády) a nevím co na ty starty řeknou xenony?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Čau chlapi,řeším pikačovinu,ale nevíte někdo jestli je nějaká možnost z venku zamknout nastartovaný auto dálkou.Mě to druhým klíčem jako u felicii nejde.Polezu 50xdenně z auta na 20vteřin(to auto vidím,slyším,cítim...jen jsem občas zády) a nevím co na ty starty řeknou xenony?Díky U 1G komfortu se dá zamknout natočený auto, to vím stopro, ale jinak nevím, ale mělo by to jít taky, zkus to a uvidíš hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Nejde, pokud je auto nastartované nebo jen zaplé zapalování, dálkové nefunguje. Muselo by se to trochu upravit, pak by to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hony Vloženo 11. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Nejde, pokud je auto nastartované nebo jen zaplé zapalování, dálkové nefunguje. Muselo by se to trochu upravit, pak by to šlo. A neznáš někoho šikovnýho kdo by se toho ujmul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 (editace) Jedinej kdo mě napadá je Garny nebo MartinRS, to jsou fakt šikovní kluci tady z fóra. Editováno: 11. leden 2008, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Čau chlapi,řeším pikačovinu,ale nevíte někdo jestli je nějaká možnost z venku zamknout nastartovaný auto dálkou.Mě to druhým klíčem jako u felicii nejde.Polezu 50xdenně z auta na 20vteřin(to auto vidím,slyším,cítim...jen jsem občas zády) a nevím co na ty starty řeknou xenony?Díky Ahoj taky mě to štve já 100x denně vyskakuju na 10 vteřin,zamykám to druhým klíčem přes zámek.Už mám u zámku kufru vydřený lak.Tak až na to někdo přijde poradte prosím(a toho ušetřeného času kdyby to šlo na dálku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Nejde, pokud je auto nastartované nebo jen zaplé zapalování, dálkové nefunguje. Muselo by se to trochu upravit, pak by to šlo. Tak pardon, já to zamykal klíčem a dálku nemám origo, ale předělanou z Fábky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.