Přejít na obsah

Sleva pri koupi nové RS

Zitny

Doporučené příspěvky

Cus, moje fabie se uz ocitla na hranici zivotnosti, tak budu muset jit do nejakyho novejsiho stroje... vidim to na O II RS TDI.

Cena podle 'konfiguratoru' 919.000,- :kuk:

Tedy cena za embecko naprosto nesmyslna... navic podle konfiguratoru Schade Gmbh Deutschland je stejny auto se stejnou vybavou o cca 90.000,- levnejsi.

Kdyz jsem kupoval pred 4 rokama fabii, nejlepsi nabidka byla -7% z cenikovy ceny.

Auto Jarov mi ted nabizi -8%, je to dost, nebo me chtej :prc: ?

Koukal jsem tu na foru, ze sly nejaky Scoutici za -10%, to zni uz docela rozumne...

Jake mate zkusenosti ? Kolik se da jeste ukecat, a kolik uz je jenom pres 'znamy z bolky' ?

Dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cus, moje fabie se uz ocitla na hranici zivotnosti, tak budu muset jit do nejakyho novejsiho stroje... vidim to na O II RS TDI.

Koukal jsem tu na foru, ze sly nejaky Scoutici za -10%, to zni uz docela rozumne...

Dik.

Já myslím,že je to dobrá sleva.Možná v Říčanech bys dostal 9%. 10% je už spíše vázáno ještě dalšími podmínkami-větší odběr vozů, zaměstnanecká sleva, protekce apod.Ty Řícany jsem zmínil protože je tam s nimi čas od času docela dobrá domluva.

Odkaz ke komentáři

Tedy cena za embecko naprosto nesmyslna... navic podle konfiguratoru Schade Gmbh Deutschland je stejny auto se stejnou vybavou o cca 90.000,- levnejsi.

Kdyz jsem kupoval pred 4 rokama fabii, nejlepsi nabidka byla -7% z cenikovy ceny.

Jake mate zkusenosti ? Kolik se da jeste ukecat, a kolik uz je jenom pres 'znamy z bolky' ?

Dik.

A nebo zkus rumunsko slva az 30% :) www.skoda.ro, mas moznost s to nakofigurovat akorat pozor je to cena bez DPH ktere tam je 19%

Odkaz ke komentáři

Nebo ještě Dánsko. Mají tam vysokou ekologickou daň, ale tu neplatíš při vývozu stejně jako jejich dph jen naše. Když jsem chtěl pořizovat auto, tak co bylo u nás za mego bylo po přihlášení tady asi 700 k. Není to zaručený, ale stálo by za to zapátrat.

Dik.

Odkaz ke komentáři

několikrát už jsem to zmiňoval, že na www.mobile.de inzerujou prodejci nový auta a RS TDI v combi se nabízej už za 23 000 euro, což je dneska už dokonce pod 600 000,-Kč. I kdyby to byla jen základní verze, která u nás stojí 819 000,-Kč je to rozdíl cca 27% ! A jestli dobře počítám tak 27 je o trošku víc, než 8 - 10% .

Odkaz ke komentáři

No kupovat to v Dansku nebo v Rumunsku by bohuzel pro mne bylo spis ve stylu 'nechci tu slevu zadarmo', nejen ze je s tim dovozem byrokraticky $r@ni, taky je to dost daleko, casove narocny... atd.

Na mobile.de je to zajimavy, ale novy skladovy auta nejdou pod 30.000 eur, levnejsi jsou uz jety, coz nechci, a ty 'novy' mezi 26.000 a 23.000 jsou sice novy, ale dovezeny (mozna prave z toho Danska nebo Rumunska), pisou tam ze cekaci doba na dodani 4 mesice... jak je to s priplatkovou vybavou tam neni napsany... a nevim jak se tvari ceskej servis na zarucni opravy aut koupenejch od rumuna v danskym pristavu a pasovanejch pres Mnichov a Rozvadov do Prahy... ;)

Nemecko je ale jinak OK, neni problem si to objednat tam, v podstate mi jde jen o to, jestli se nejakej prodejce u nas je ochotnej priblizit ty ofiko nemecky cene, coz je teda tech -10% cca.... kdyz jo, nebude nutny se zdrzovat jezdenim do Nemecka.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, já kupoval úplně novou OII RS TFSI z výstavy. Měla najeto 145 Km.

Byla v plné palbě - parkovací senzory v předu - vzadu, senzor deště, navigace, tlak pneu, 18´´kola....

Cena z 945.000,- na 740.000,-

Koukám občas na prodejce a sem tam se tam něco takového objeví.

Pokud chceš nové koupit v ČR doporučuji hledat u prodejců vozy z výstavy.

Pokud budeš kupovat nové je dobré poptat co nejvíce prodejců, nejlépe mailem, sestavit si výbavu, napsat že budeš do roka kupovat další třeba pro manželku a že rozhoduje cena....

Uvidíš co ti přijde zpět za nabídky.

My jsme teď kupovali takhle novou OII combi TDi v Eleganci do firmy a dostali jsme přes 200.000,-slevu.

Jak se říka "líná huba holé neštěstí..."

Odkaz ke komentáři

No kupovat to v Dansku nebo v Rumunsku by bohuzel pro mne bylo spis ve stylu 'nechci tu slevu zadarmo', nejen ze je s tim dovozem byrokraticky $r@ni, taky je to dost daleko, casove narocny... atd.

Na mobile.de je to zajimavy, ale novy skladovy auta nejdou pod 30.000 eur, levnejsi jsou uz jety, coz nechci, a ty 'novy' mezi 26.000 a 23.000 jsou sice novy, ale dovezeny (mozna prave z toho Danska nebo Rumunska), pisou tam ze cekaci doba na dodani 4 mesice... jak je to s priplatkovou vybavou tam neni napsany... a nevim jak se tvari ceskej servis na zarucni opravy aut koupenejch od rumuna v danskym pristavu a pasovanejch pres Mnichov a Rozvadov do Prahy... ;)

Nemecko je ale jinak OK, neni problem si to objednat tam, v podstate mi jde jen o to, jestli se nejakej prodejce u nas je ochotnej priblizit ty ofiko nemecky cene, coz je teda tech -10% cca.... kdyz jo, nebude nutny se zdrzovat jezdenim do Nemecka.

U těch aut, o kterých mluvím, bývá občas taky napsáno, že se nejedná o reexport, což vylučuje to Rumunsko apod..

Odkaz ke komentáři

Ahoj, tak ohledne te slevy na nove auto. Ja jsem kupoval taky OII RS TDI temer za stejny penize co pises a slevu jsem dostal vice nez dobrou (neco pres 100000Kc) u takhle vybavenyho auta uz se da dobre jednat o cene. I kdyz vsude u ostatnich prodejcu se sleva pohybovala okolo tech 80-90tis. Kc. Tohle byla bezkonkurencni nabidka. Pote jsem doporucil tohoto prodejce kamaradovi pri koupi sluzebni Octavie 103kw s N1 a slevu dostal jeste o malinko vetsi. Pokud budes chtit tak mi napis pres SZ Tvoji pozadovanou vybavu a ja Ti tam zkusim udelat nabidku. I kdyz je jasny ze hned na poprve to nebude pres 100tis Kc...a clovek je musi trosku potrapit! ;)

Odkaz ke komentáři

ty voe, skoro míle za oktávku, to už je mazec...

Jo, je to od nich sprosty, ale tak snad nikdo neni takovej jouda, aby to od nich kupoval za tu cenu co je v ceniku...?

Nasel jsem

http://www.europemotors.de/eu-neuwagen-sko...ter%29-X106.php

23.470,— € to je slusny, ale z Nemecka to urcite neni, podle ty vybavy, odnekud to tahaj.... v Nemecku jsou 18 kola ve standartu, tohle je ma na objednavku, zadni parkovaci senzory jsou naopak v cene, vyhrejvany sedacky jdou dat jenom dopredu... ale ta cena.... vedle toho vypada cenik od ceskyho dealera jak hodne hloupej, trapnej a ubohej vtip.

Pak jeste:

http://www.vispa.xf.cz/sluzby.htm

Chtej 5% z ceny plus 5-15 tisic za dovoz. Ale vybava asi jenom to co se zrovna nekde naskytne...

Nejake zkusenosti ?????

Odkaz ke komentáři

Jo, je to od nich sprosty, ale tak snad nikdo neni takovej jouda, aby to od nich kupoval za tu cenu co je v ceniku...?

Nasel jsem

http://www.europemotors.de/eu-neuwagen-sko...ter%29-X106.php

23.470,— € to je slusny, ale z Nemecka to urcite neni, podle ty vybavy, odnekud to tahaj.... v Nemecku jsou 18 kola ve standartu, tohle je ma na objednavku, zadni parkovaci senzory jsou naopak v cene, vyhrejvany sedacky jdou dat jenom dopredu... ale ta cena.... vedle toho vypada cenik od ceskyho dealera jak hodne hloupej, trapnej a ubohej vtip.

Pak jeste:

http://www.vispa.xf.cz/sluzby.htm

Chtej 5% z ceny plus 5-15 tisic za dovoz. Ale vybava asi jenom to co se zrovna nekde naskytne...

Nejake zkusenosti ?????

Dobre su tie ceny v eurach, po prepocte tak mam eresku ale len 1,9tdi lol Neverim tu su az take nadhodnotene ceny, sa mi ani nechce verit. :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Ahoj, já kupoval úplně novou OII RS TFSI z výstavy. Měla najeto 145 Km.

Byla v plné palbě - parkovací senzory v předu - vzadu, senzor deště, navigace, tlak pneu, 18´´kola....

Cena z 945.000,- na 740.000,-

Koukám občas na prodejce a sem tam se tam něco takového objeví.

Pokud chceš nové koupit v ČR doporučuji hledat u prodejců vozy z výstavy.

Pokud budeš kupovat nové je dobré poptat co nejvíce prodejců, nejlépe mailem, sestavit si výbavu, napsat že budeš do roka kupovat další třeba pro manželku a že rozhoduje cena....

Uvidíš co ti přijde zpět za nabídky.

My jsme teď kupovali takhle novou OII combi TDi v Eleganci do firmy a dostali jsme přes 200.000,-slevu.

Jak se říka "líná huba holé neštěstí..."

:palec2::palec2::palec2:lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...