nogi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) Ahoj Mám dotaz. Na podzim sem měnil vzadu na fabce (1,2 HTP 40 kW) světla za čirou optiku. Včera sem si všiml, že při couvání mi nesvítí jedno "couvací" světlo. Vyměnil sem žárovku a nic.....měřil sem kontaky a spoje na čiré optice a vše OK. Nevíte náhadou včem by mohl být problém??? A ještě něco...mám auto ještě v záruce, a když půjdu stímto do škodovky, nebudou považovat výměnu zadní optiky za čirou za zásah do vozidla?? Má někdo zkušenost??? Díky Nogi Editováno: 17. leden 2008, autor: nogi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 AhojMám dotaz. Na podzim sem měnil vzadu na fabce (1,2 HTP 40 kW) světla za čirou optiku. Včera sem si všiml, že při couvání mi nesvítí jedno "couvací" světlo. Vyměnil sem žárovku a nic.....měřil sem kontaky a spoje na čiré optice a vše OK. Nevíte náhadou včem by mohl být problém??? A ještě něco...mám auto ještě v záruce, a když půjdu stímto do škodovky, nebudou považovat výměnu zadní optiky za čirou za zásah do vozidla?? Má někdo zkušenost??? Cau. tie svetla nie su original SKODA. alebo ano??? je to zasah do vozidla. takze zaruka nebude uznana. menil si to ty. prehod tu ziarovku ktora svieti na miesto tej ktora nesvieti. pozri kontakty ci priliehaju na ziarovku + aj - Díky Nogi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 kontakty na světle ok..žárovka ok..pojistky ok....fakt nevím...je to pech...tak, když přehodím ty čiré zpátky za původní, tak nikdo v servise nic nepozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 meral si vedenie resp ten konektor ktorý je z auta? keď zaradíš spiatočku je tam 12V? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 PROBLEM MUSI BIT V TYCH TUNINGOVYCH SVETLACH. ZLE ZAPOJENIE OD VYROBY, ZLY KONEKTOR, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.