Přejít na obsah

Superb II


Host V/// RS

Doporučené příspěvky

Designové skici

Kontura karoserie nové Škody Superb přechází od kapoty s výraznými prolisy k dlouhé linii střechy a plynule se svažuje přes zadní sloupky k originálnímu víku zavazadlového prostoru zakončenému efektní hranou.

Masivní maska chladiče nezapře geny Škoda. Ostře řezaný tvar adaptivních světlometů vyzařuje dynamiku a vzbuzuje respekt. Otvor pro přísun vzduchu ve tvaru úsměvu zjemňuje až dravý výraz vozu. Elegantní linie podtrhují chromované lišty a centrálně umístěný název modelu na zádi.

Přístrojová deska

Srdcem interiéru vozu Superb je exkluzivní přístrojová deska. Vyrobená je z kvalitního měkčeného materiálu černé barvy nebo v kombinaci se šedou, ke které se skvěle hodí dekor s kovovým efektem, případně se světlou ivory doplněnou o elegantní obložení v dřevěném dekoru.

Stříbrně orámované ukazatele rychlosti a otáček vystupují z panelu, což podtrhuje jejich přehlednost a čitelnost. Nová generace volantů, vyvinutá speciálně pro model Superb, je k dispozici v pěti různých provedeních. Veškeré ovládací prvky jsou snadno dosažitelné a intuitivní.

Ve stropním panelu nad přístrojovou deskou jsou umístěny čtecí lampičky a LED diody difuzního osvětlení interiéru, které jemným bílým světlem osvětlují středovou konzolu s řadicí pákou a ovladači elektronických systémů. Příjemným detailem je i osvětlení vnitřních kliček dveří.

Twindoor

Originální technické řešení, které Vás nadchne. Unikátní systém otevírání zadních pátých dveří Twindoor je potvrzením světové úrovně vývojářů ve Škoda Auto a důkazem péče, kterou věnují zvyšování uživatelského komfortu a pohodlí vozů.

V případě, že do zavazadlového prostoru odkládáte drobnější předměty, stačí otevřít samotné víko kufru jako u klasické karoserie typu sedan. Ale ani potřeba převézt rozměrnější náklad nepředstavuje pro nový Superb žádný problém. Díky systému Twindoor totiž můžete otevřít zadní víko včetně zadního okna stejně jako u vozů s karoserií typu liftback. Získáte tak pohodlný přístup do zavazadlového prostoru, jehož objem lze sklopením opěradel zadních sedadel zvětšit z 565 až na impozantních 1670 litrů.

A ještě jedna „vychytávka“. Už žádné zavírání zavazadlového prostoru silou, víko stačí jen lehce zavřít. Jeho úplné dovření, resp. uzamknutí provedou elektromotorky automaticky. Je to neuvěřitelné, ale to všechno nový Superb umí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Názvy výbav:

Elegance

Comfort

Ambition

Barvy - exteriér:

1. Rosso Brunello metallic

2. Platin Grey metallic

3. Anthracite Grey metallic

4. Cappuccino Beige metallic

5. Mocca Brown metallic

6. Black Magic pearl effect

7. Candy White uni

8. Brilliant Silver metallic

9. Satin Grey metallic

10. Pacific Blue uni

11. Storm Blue metallic

12. Amazonian Green metallic

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

inak se můžete těšit i na věci, jako:

Rear foot compartment lights

3-spoke multifunction (Radio/Telephone)

Power button around the gear lever

Radio with CD (Swing)

Radio with changer (Bolero)

Navigation low

Navigation mid

TV-tuner

Sound system

Climatic

Climatronic + smellsensor

Air exhaust on B-pillar

.

.

.

.

a plno dalšího...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S_B bude zřejmě velice vymakané auto a i hezké.Rozdíl mezi Sup_A a Sup_B dude mnohem větší nežli byl rozdíl mezi OI a OII.Tento týden se již rozjíždí výroba komponentů a tak i Ml. B. zřejme seriovou výrobu odstartuje také.Na fotkách iDnes se s interierem moc nezabývali, tak jednu přikládám.Oživlé budíky vypadají nádherně, takhle zhasnuté to ani tak nepřijde.

post-9991-1204349139_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Luxusní kára :) I ty zadní světla vypadají pěkně, ze zadního pohledu...z bočního se mi to moc nelíbilo...ještě sundat ten nápis Superb a tu lištu chromovou z pátejch dvěří, ať to není tak přeplácaný...a dát na druhou stranu do nárazníku taky dvě kulaty koncovky, to byla paráda :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super :palec2: ...už se těšim na léto až si to v něm budu uhánět.

Jen teda s tou stříbrnou......já teda na stříbrnou na jakymkoli autě jsem alergickej...tu prostě nemůžu ani vidět,to mi vždy přijde jako by bylo bez laku,to taková ta modrá mu sluší jedna radost...ale podle mě takový auto jako je novej Superb by mělo být černý a líbila by se mi nějaká tmavější šedá....ta sluší každýmu autu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...