Přejít na obsah

Vrzání-lupání u spolujezdce


Pegas

Doporučené příspěvky

Přátelé mě při přejezdu nerovností vržou plasty palubovky na straně spolujezdce, ale přišel jsem na to. Když tam strčím mezi přední sklo a palubovku tam vlastně mírně odehnu plast palubovky který je opřený o čelní sklo nebo možná už plech pod čelním sklem. Pak to přestane. Musím to vymezit nějakým měkkým klínkem z nějaké tvrdší gumy nebo tak.. Jinak občas si vrzne-spíš zarezonuje v nízkých otáčkách motoru schránka na brýle.

Ale to není nic oproti OCTAVII I kterou jsem měl jako novou v roce 01. Dal jsem tehdy za ní 535000Kč a co jsem si zkusil s různejma rezonancema a lupáním tapecírungu střechy to byl děs. Servis nedokázal identifikovat co to tehdy dělalo. Pak jsem na to přišel náhodou. Tehdy rezonoval svařenec plechů v místě uchycení navíječe pásů spolujezdce. Tehdy jsem to pořešil pár ranama průbojníkem aby se plechy oddálily a vystříknutím montážní pěnou a byl pokoj. Ale u nového auta za půl mega mě to tenkrát hodně mrzelo. Těch pár mušek který si teď odstraním na Octě II je procházka růžovou zahradou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...