birnbaum Vloženo 25. leden 2008 Vloženo 25. leden 2008 ahoj potrebuji pomoc mam fabku R.V. 2000 a porad mz problikavaj svetla . v servisu ny vymenily servo,snimac , a baterku a celej posilovac a furt to blika prosim o radu cim by to mohlo byti dik moc Citovat
Janina Vloženo 25. leden 2008 Vloženo 25. leden 2008 ahoj potrebuji pomoc mam fabku R.V. 2000 a porad mz problikavaj svetla . v servisu ny vymenily servo,snimac , a baterku a celej posilovac a furt to blika prosim o radu cim by to mohlo byti dik moc Mi tohle taky řešili (máme stejný rv) a pomohla výměna senzoru úhlu řízení. To ti taky měnili? Citovat
birnbaum Vloženo 25. leden 2008 Autor Vloženo 25. leden 2008 jo jo alternaror je prej OK a uhel senzoru je novy Citovat
jendam Vloženo 25. leden 2008 Vloženo 25. leden 2008 Ty čoveče ještě mě napadá, jestli to nedělá klínovej řemen, může být už pěkně jetý a může prokluzovat na altíku, nebo povolenej, mastnej, to může mýt pak tuto příčinu co popisuješ. Citovat
NNNTomas Vloženo 25. leden 2008 Vloženo 25. leden 2008 a co "oblíbenej" kabelovej svazek? Ten přece může za "vše"... Jak přesně myslíš problikávaj? Veškeré osvětlení, nebo jen některá? pravidelně - nepravidelně, v závislosti na otáčkách... Citovat
birnbaum Vloženo 26. leden 2008 Autor Vloženo 26. leden 2008 kabelovej svazek kde ho mam hledat? jo a klinak je v cajku fakt jsem z toho nestastnej Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.