VitaP Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Hm škoda že je to tak daleko Lube, zrovna ty, že by jsi zklamal? Ty, takový věrný účastník našich srazů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Mám novinku, jestli to všechno klapne tak přijedu už na 225. Včera jsem koupil starší OZ Antares 17/8 ,jsou totálně odrbané tak jsem je dal na repas doufám žet o do soboty stihnou.Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Mám novinku, jestli to všechno klapne tak přijedu už na 225. Včera jsem koupil starší OZ Antares 17/8 ,jsou totálně odrbané tak jsem je dal na repas doufám žet o do soboty stihnou.Neználek A foto aspon odrbanych by nebylo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 diki moc. som rad že sa o mna staraš.. ja to tam poznam o ulicu dalej byva moj stryko u ktore budem .. ulica dr.m. Tyrše.. heheh.. čiže ked si z fridku tak to tam uvidiš moju fabinku už o den skor.. inak dik zs pochvalu já bydlím u kruhového obězdu které je tam kousíček čiže jak přijedeš tak můžeš vidět moju o den dříve :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 (editace) A foto aspon odrbanych by nebylo?? No už se na tom pracuje včera ve 13hod jsem to tam dal a už je v takovém stavu. A ve finale to bude nějak tak takhle Už se těším čus Neználek Editováno: 13. Březen 2008, autor: Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 103 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 MSnad bysme ani do Hněvotína nemuseli. Klidně by stačilo na Shelce za Olmikem . Tam u Čendy Čendu neznám, myslíš Shelku za Kocourovcem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Čendu neznám, myslíš Shelku za Kocourovcem? tak ty kola Neznalku budou pecka maximalni!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Čendu neznám, myslíš Shelku za Kocourovcem? Určitě myslí tu. Je to jediná Shellka směr Lipník z Olomouce. Patří k Daskabátu. Je to za Kocourovcem, jak píšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Klucííí... tak v kolik se jede z Ostravy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Klucííí... tak v kolik se jede z Ostravy? nevim co ostatni,ale od Tesca Hrabova 13:00-13:20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Určitě myslí tu. Je to jediná Shellka směr Lipník z Olomouce. Patří k Daskabátu. Je to za Kocourovcem, jak píšeš. Ano to je ona. Ten Čenda to je motorest na parkovišti za Shelkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Ano to je ona. Ten Čenda to je motorest na parkovišti za Shelkou My vyrazíme tedy ve 12:15 z Hněvotína a počítám, že tak ve 12:30 budem u te Shellky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 103 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 My vyrazíme tedy ve 12:15 z Hněvotína a počítám, že tak ve 12:30 budem u te Shellky. Už sem v obraze, 12.30 su tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Mezi Olomoucem a Lipníkem je pouze jedna benzinka a to je Shellka,jinou benzinu po cestě neuvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Už sem v obraze, 12.30 su tam. O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 (editace) A foto aspon odrbanych by nebylo?? No už se na tom pracuje včera ve 13hod jsem to tam dal a už je v takovém stavu. tak ty kolesa jsou libový!!!!!! Editováno: 13. Březen 2008, autor: Dakie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 jj kola super, a zajimavé jak po nástřiku změnily tvar lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 jj kola super, a zajimavé jak po nástřiku změnily tvar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 HEHE ma urcite konexie u Coperfielda. Ja by som tak chcel strieknut moju Fabku do modrej Race ==> ORS II jak vysita. jj kola super, a zajimavé jak po nástřiku změnily tvar lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Dneska kousek od mošnova sněžilo ... mě prdne pokud bude sněžit .. ale dneska jsem koukal na počasíčko a hlásili 10°C a déšť (zamračeno) tak ufidíme... každopádně by bylo dobré se dohodnout i na pozdější datum se stejným místem .. někdy tak za 2-3 měšsíce kdy už bude určo pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Dneska kousek od mošnova sněžilo ... mě prdne pokud bude sněžit .. ale dneska jsem koukal na počasíčko a hlásili 10°C a déšť (zamračeno) tak ufidíme... každopádně by bylo dobré se dohodnout i na pozdější datum se stejným místem .. někdy tak za 2-3 měšsíce kdy už bude určo pěkně URČO PĚKNĚ nebude nikdy - pokud planuješ něco s takovým předstihem tak je to vždycky 50/50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 v neděli odpoledne už bude hezky, to se ví a nejsme z cukru sraz samozdřejme časem zase uděláme, ale času dooooost, ještě nemáme za sebou ani tento pokud bude škaredě tak se přesunem do Motelu Zafír zítra vystavím finální info (sběr všech potřebných dat) a foun na sebe, budu od pátku už mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 jj kola super, a zajimavé jak po nástřiku změnily tvar lol Bade už jsem tam dal to nastříkane a zítra jim nazuju papučky 225/45/17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 v neděli odpoledne už bude hezky, to se ví a nejsme z cukru sraz samozdřejme časem zase uděláme, ale času dooooost, ještě nemáme za sebou ani tentopokud bude škaredě tak se přesunem do Motelu Zafír zítra vystavím finální info (sběr všech potřebných dat) a foun na sebe, budu od pátku už mimo Tak to vypadá, že budeš mimo proto, abys stihl vše potřebné nachystat. Červenej koberec pro příjezd na letiště. V.I.P. místečka pro naše kočárky atd. Tak tohle je vzorný organizátor!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-fantom Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Zravim vsechny co dorazi!!!!!! Nejede nahodou nekdo z okoli Hlucina?? Dale kolega prodava navigaci, jedna se o Mio C250 s prislusenstvim (karta 1Gb, pouzdro, mapy cele Evrovy, RDS/TMC box) pouzivana cca rok, pevna cena 4000,- (duvod prodeje koupe sirokouhle) pokud by mel nekdo zajem piste SZ jinak zdarec v nedeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky