Heicker Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Mám Fabii I 1.4MPi z r.2000 a zacala mi tect voda do auta střesní anténou, která je uz stará a prasklá.Zjistil jsem též,že tam není ani zesik anteny, takže planuji celou předelávku.Máte s tím někdo zkušenost,tzn. jak se sundáním tapecu,tak i se zapojením?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamu Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Vzadu sundat plast na konci stropního čalounění.Je tam na několika kovových pružných příchytkách. Opatrně odehnout tapec stropu a uvidíš matku antény.Pokud koupíš antenu z correctu,můžeš ji napájet po kabelu. pak musíš použít fantomové napájení - připojuje se hned za rádio. Asi budeš muset ještě vyřešit konektory pro připojení anteny. Je to trochu boj s místem pro ruce ale jde to.Já to dělal taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 no nevím, ale když jsem sundal jen plast co je mezi C sloupky, tak na anténu není přístup ani náhodou sundal jsem zadní stropní držáky, odcvaknul plasty C sloupků a pak až se bylo možný pohodlně dostat na matici antény Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Nevím jak u krátké ale u combika tam pristup je. Sice mizerny ale je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeromme Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Zdar, potreboval bych poradit, vcera jsem se pokusil mrknout se na antenu, celkem bych se tam dostal i k te matici, ale problem je v tom, ze z anteny sel jen kratky kablik k jinemu - koncovka (nerozpojoval jsem) vypadala jako konektor ke sluchatkum (tedy z venku). Problem je v tom, ze podobnou antenu bez napajeciho kabelu jsem nikde v obchode nevidel nabizet :-( ... nevite co tam je za origo antenu? Diky, j. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Zajdi na vrakáč a vem z jakékoliv škodovky (okta, fabka, sup....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 tohle je origo antena, já ji dneska rozdělával, ve vnitř v té plouttvi co je zvenku je ten zesilovač, a někde u rádia musí bejt takový váleček měl by být mezi zásuvkou v rádiu a kablem od antény Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Ahoj, mám dotaz. Mám Fabii 1 FL combi, chtěl bych místo antény ploutvičku. Myslíte, že je lepší koupit nějakou neznačkovou za pár korun nebo se zeptat na vrakáči po ploutvičce třeba z nového Superba? Nemám v autě navigaci a pokud vím, tak Superb s ploutvičkou by jí měl mít. Tzn. ptám se proto, jestli je tam rozdílné zapojení, nebo je tam jen nevíc jeden kabel na příjem GPS signálu? Předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.